festival '10

Början: regn, magont och lite sura miner
Mitten: ganska suddigt
Slutet: soluppgång, mys och skratt

Bästa stämningen: när vi satt i ölslänten, drack billig cider, solen stekte och vi lyssnade på Marcus Krunegård
Bästa spelningen: Oskar Linnros. Jag var bakfull och trött, men fyfan va bra han var. Hade jag varit lite piggare hade jag sprungit in i publikhavet och dansat tills jag ramlat.
Bästa skrattet: helt klart på torsdagen, när jag, Julia och Sofia insåg vårt lilla misstag. Jag tror fan det är topp tre i mina värsta gapskratt någonsin!
Bästa citatet: "Men vadå, han kan ju inte göra nåt. Han sitter ju helt still!!"
Bästa grannarna: Carl & Lewi, för att dom bjöd på många skratt, och så snyggingen såklart ;)

Sämsta stämningen: när jag blev jävligt provocerad och arg en sväng på fredagsnatten!
Sämsta spelningen: Johnossi, men endast för att jag missade dom. Hade så jävla stört ont i magen och dom andra ville gå så det blev inget Johnossi för mig. :(
Sämsta vädret: Torsdag eftermiddag, vi var helt dränkta på Timo.
Sämsta överhuvudtaget: att jag var tvungen att gå och jobba på lördag kväll, fyfan va det sög.
Sämsta grannarna: alltså, den här tog jag ju med bara för att få berätta om våra cpgrannar som var typ 40+, hade värsta militärtältet och spelade helt stört dålig musik.. "EN GLASSBIL, klockan två på natten!"

Det var en jävligt bra festival. Jag hade sjukt kul, men jag ville gråta över att jag jobbade hela jävla lördagsnatten. Dock kom jag tillbaka till campingen vid fyra när jag hade slutat, och där satt mina kära vänner och väntade på mig :) Så söta så. Men jag kände att det ändå var nåt som va annorlunda i år. Om det var för att inte Sandra var med, eller för att det var glesare (och lugnare) än vanligt på lilla campingen, eller bara jag som har förändrats vet jag inte, men det var något som fattades, det vet jag.


från och med du

Gud vad jag är seg på att blogga. Blök.
Jag ville mest bara tipsa om lite musik. Det är så jävla bra musik så jag måste dela med mig liksom. Jag kanske är jätteseg så ni som läser det här redan har upptäckt dessa artister, men va fan. In på spotify med er och lyssna på Magnus Weideskog, Oskar Linnros och The Avett Brothers. Det säger jag.

(Imorn åker jag till Oslo och hälsar på Sandra. Ska söka massa jobb också är det tänkt. Vi har planerat middag, fest och båttur så det kan inte bli annat än a w e s o m e)

RSS 2.0