Hjälp mig!!

Jg har ett väldigt svårt beslut att fatta (hehehe..) Jag ska köpa en vårjacka, och jag vet inte om jag ska köpa en jeansjacka eller skinnjacka.  Jag kan inte köpa båda, eftersom dom är såpass dyra båda två. Så vad är bäst, att köpa en jeansjacka som finns här i stan på JC eller att be dom att köpa in en skinnjacka i rätt storlek till mig och därmed få betala extra + vänta längre..? Jag har ju större användning av en skinnjacka liksom, plus att den är lite varmare än en jeansjacka. Mamma tyckte att jag skulle köpa en jeansjacka nu eftersom den är vårigare, och kanske köpa en skinnjacka till hösten istället.. och det har hon ju rätt i. Men det är bara det att det är så otroligt svårt att leva utan en skinnjacka, haha xP Den passar liksom till ALLT.

Uuh, jag har beslutsångest. Det är svårt det här.

090331

Lite bilder från idag bara. Haha, inte så snygga/seriösa dock.

       


Stockholm

Hallå :)
Nu har jag allt varit seg på att uppdatera! ;P får skylla på att jag inte kunde på lör-sön och igår sov sofia här ;)

Tänkte berätta lite om helgen iaf!

Vi gick upp skittidigt på lördan och var väl framme i sthlm runt elva.. då lämnade vi grejer på hotellet och sen gick vi ut på stan. Jag trodde ju jag skulle hitta skiiiitmkt  grejer och bli jättefattig på en timme men så var INTE fallet. Istället hittade jag ingenting :P typiskt mig att vara jättekräsen när jag väl har pengar.. Elin & Anna hittade inte heller nåt. Men efter vi hade ätit och fått ny energi så hittade vi grejer, på H&M xP en skitsnygg marinblå "frans"klänning blev det. Just det, ett fint flätat skärp också :) Sen åkte vi tillbaks till hotellet, fräschade upp oss lite, åt lite ölkörv och vindruvor (haha) innan musikalen.

Buddy Holly Musical var det ju som sagt, och jeeesus va bra den va! Jag är typ kär i Brolle nu. Och musiken! det va typ den som gjorde hela musikalen:D tycker bara mer och mer om 50-talet! Skulle offra min högra hand för att få uppleva livet på den tiden. Åååh.. kläderna, musiken, känslan :)
hahaha, måste ju bara nämna cepetanten som satt bakom oss som gjorde att jag och Elin höll på att kissa på oss av skratt xD Tanten skrattade åt varenda litet skämt, och hennes skratt var någon utöver det vanliga ska jag säga er, herregud! Det är helt omöjligt att beskriva, jag har aldrig hört nåt liknande.

Söndagen inleddes med en FET hotellfrukost (dom hade t o m pannkakor anna!!! xD) och sen åkte vi ut mot Barkarby och Stockholm Quality Outlet. Jag var ju fortfarande helt shoppingsugen eftersom jag inte hittat så mycket som jag hoppats på, så jag var taggad haha! Och det var riktigt bra, jag hittade ett par söta ballerinaskor, en blus och en vit tröja. Den outleten är faktiskt riktigt bra, inte som den outleten i brunskog t ex utan allt är som riktiga butiker bara att det är lite billigare. :)

Lyckad helg!! :D


Mamma och jag innan musikalen :)


Anna innan vi skulle gå ut :)


Elin i sina nyinköpta kläder :)


Anna & Elin in tha hotellreception ;)


Var bara tvungen att ta kort på denna :O så jävla lång!


270309

Fredag igen! herregud va fort det går! (uuuuh nu låter jag gammal)
Sitter här med te och slöar lite innan jag ska på bodyjam-release klockan sex;) äntligen nytt pass:D ikväll är det städning, packning och eventuellt lite plugg som gäller.. inte så kul men I have to. Åker ju till fjollträsk imorn liksåååååm.

usch den här dagen har varit snurrig, min hjärna känns helt i obalans.. låter konstigt men kommer inte på något bättre sätt att förklara.

Fyfaaaan det slutar ju aldrig snöa!! jag blir galen!!! :S mitt te smakar konstigt också, usch livet suger verkligen. Nej okej då det var kanske att ta i men jag älskar att "klaga av mig" i bloggen. Det är så gött och bara skriva ner allt som man stööör sig på. T ex att vi inte han göra vår geografiredovisning idag. Det var jobbigt, men jag fick ut nåt bra av det så :D måste få skryta lite och säga att jag fick mvg på muntliga delen i NP- svenska B!! :D så nöjd är jag! Nu ska jag bara se till att få bra på den skriftliga delen också!

Nu ska jag ta av mig dom här dret-tighta och jobbiga byxorna. vi hörs.


tredjejulitvåtusenåtta

Förut när jag gjorde våfflor kom jag och tänka på en sak. En roligt minne från i somras som är så fint/roligt så det får inte glömmas bort. Därför måste jag skriva upp det här:P

Det var arvikafestival, och jag och Julia skulle gå och köpa en belgisk våffla till henne som hon tjatat om i evigheter. Jag minns inte vad klockan var, men jag gissar på kvällen/natten nån gång, mitt minne är lite luddigt så om du läser det här Julle får du gärna fylla i/ändra om du kommer ihåg bättre än jag:P Vi kommer iallafall fram till ståndet där våfflorna säljs och hon bakom disken frågar Julia vad hon vill ha på sin våffla. "ALLT!!!" säger Julia skrattandes med desperation i blicken (hon var alltså riktigt riktigt sugen) och så får hon sin våffla med chokladsås, grädde, jordgubbssås och allt vad det var. Så sätter vi oss i gräset och hon ska äta den. Men som vanligt är jag och Julia cp och tycker hela situationen är så jäkla komisk så vi skrattar och skrattar och skrattar så Julia får grädde och sås överallt. Då skrattade vi ännu mer.

Det var en riktigt gyllene ögonblick. Det var sommar och vi var lyckliga (mest Julia eftersom hon hade fått sin efterlängtade våffla) och jag hoppas det kommer bli ett sånt minne jag och Julia kommer sitta och skrocka åt när vi är gamla. Därför är det viktigt att vi inte glömmer bort det Julia!

Onsdag...

Sitter i skolan och vill dö. Nej inte riktigt då, men jag vill hem, jag vill inte ha kommunikation. o r k a r  i n t e.  Är ju van att sluta elva på onsdagar så dom här sista timmarna är alltid jobbiga. Iofs borde jag ha vant mig av med det nu eftersom det är mars och typ halva terminen har gått men skitsamma. Det är jobbigt. Jag är på klaghumör, haha.

Nu tänker jag blogg-kommunicera lite med mina vänner eftersom jag inte orkat fylla på mobilen. Får hoppas att dom läser det här bara!

Elin: kan inte du komma in till stan så kan vi göra våfflor? Är ju våffeldagen idag :)

Klassen: vet ni vad jag såg förut? Tre teknik-killar (rätt geeky) som kom och gick på rad på gatan. Alla höll en silvrig burk i handen, och när jag kom närmre kunde jag urskilja en text på burkarna.. kan ni gissa vad det stod? Frank's såklart!! haha. då skrattade jag lite för mig själv.

Annars så är det inte så bra. Haha, jag tror inte irritationen från igår har lagt sig än. Jag är så jävla trött på skolan just nu, blä. Men jag försöker tänka på helgen, för då händer det ju massa roliga grejer :D
Hade sånglektion nyss förresten, det var kul. Jag fick beröm hehehe ;)


kvällsunderhållning

Jag har varit helt irriterad den senaste timmen... jag vet inte varför (eller jo egentligen, men vill inte erkänna det för mig själv) och det är ännu mer irriterande att jag är irriterad. En ond cirkel alltså. Jag vet att jag borde gå och lägga mig och hoppas att jag vaknar upp imorgon jätteglad och sådär, men jag kollade runt lite på datorn istället och hamnade på saltmannen.se, en sida med en massa felhörningar (finns det något roligare?) där bland annat denna fanns med:

Artist: Kent

Riktiga texten var:
Vi blev som dom andra
Vi blev som dom andra
Vi blev som dom andra

Men jag sjöng:
Filips salamandrar
Filips salamandrar
Filips salamandrar

Övriga kommentarer:
Denna låt hörde jag en kille sjunga på en fest, jag skrattade gott åt hans lilla feltolkning.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hahaha, gud vad jag skrattade när jag läste! Seriöst, tårarna rann! Jag måste ju vara psykiskt sjuk som sitter ensam framför datorn och skrattar så mycket åt någonting.. men tänk er själva om ni är på en fest, och så börjar nån sjunga "filips salamandrar" !!!! Hahahahah!
Det får mig att tänka på en av mina felhörningar jag underhållit människor med (det är en del)
"Påven i Johann, bjuder mig ibland" i Bert-låten "är det såhär när man är kär när man är liten" ni vet. Det ska egentligen vara "På en bio han, bjuder mig ibland"

Liksom. Vadå påven i Johann? Påven finns ju i vatikanstaten och ingen annanstans, vad fan tänkte jag? Elin mobbade mig något när hon upptäckte detta. Hahaha xD Men vad kan man egentligen vänta sig av någon som tror att det är "lusse lelle, lusse lelle, älvan ääääter för jul"??

Hahaha, Filips salamandrar fick mig faktiskt på lite bättre humör. Men jag ska änåd sova nu. Godnatt :)


Tänk om man kunde spela piano!

Ligger i sängen i mitt rum, Elin är här och hon sitter och håller på och lär sig "Bella's Lullaby" (den från filmen) på piano. Gissa om jag är glad och stolt!!! :D jag skulle så gärna vilja kunna spela piano själv.

Förresten hade jag fel om Bellas Lullaby/River flows in you :P Jag trodde ju att en liten del från River flows var med i den Bella's Lullaby från filmen, men det är ju två olika låtar. Typiskt mig att höra fel på sånt och sen gå runt och säga det till folk xD jaja, jag och Elin konstaterade iaf att den lullabyen som är i filmen passar väldigt bra till filmen, medan den andra (alltså River flows in you) passar bättre in på bokens "scen" och känsla..

Nu ska vi åka till amab och hämta batterier till elins keyboard! puss.

Måndag

Sitter i skolan. Har slutat. Men jag sitter kvar och gör geografi (!) som ska vara klart på fredag (!!!) Dock fungerar det ej med powerpoint så det gör mig lite sur. Men jag är ändå stolt - jag kommer inte behöva tok-plugga på torsdag.

Hela dagen har jag bara velat åka hem, och vara lat. typ läsa eller titta på teve. Jag är inne i en helt sjuk lat-period. Men nu sitter jag ju faktiskt kvar här och sedan ska jag åka hem, äta och sen träna. Så det kompenserar min lathet lite.  Men samtidigt som jag är lat så är jag ganska effektiv (så effektiv som jag kan bli, alltså). Jag känner ett "sug" efter att få saker gjorda. Men det brukar ändå bli att något annat lockar mer, typ teven. Som igår t ex. Jag började faktiskt städa upp lite på mitt rum (eller slänga kläder i tvättkorgen är bättre beskrivning på hur man städar mitt rum) men sedan orkade jag inte mer. Haha. Ska försöka fortsätta idag. Önska mig lycka till i mitt försök att bli en effektiv människa ;)

Nu ska jag fortsätta vara effektiv! (alltså effektiv är egentligen inte rätt ord men jag kan inte komma på nåt bättre så..)


!!!!!

Åh, dagens Gossip Girl-avsnitt.. det var så bra! Så bra så att jag inte orkade hålla mig, utan tog internet till hjälp och letade upp nästa avsnitt. Sitter och tittar på det nu, och fyfan va arg jag blir på Chuck!!! Han är ju så söt och sårbar ena stunden men i nästa så beter han sig som ett jävla äckel!! åååh!!!!

Bläää :(

Jag är deprimerad. Kom hem från Charlottenberg för ett tag sedan. Jag hittade inte en enda fin jacka. Men vad trodde jag egentligen? Carlings hade bara fula konstiga skinnjackor och alla andra affärer hade bara fula i fuskskinn. Jag blev så sur när jag såg alla som gick förbi och var nöjda i sina skinnjackor. Jag kommer aldrig hitta nån. Jag jämför bara alla andra med min gamla (haha, nu låter det inte som att jag pratar om jackor längre..).
Jag får helt enkelt leta i stockholm. Men där kommer jag inte ha så mycket tid, och det känns inte så lockande att hålla på och tokleta jacka som en galning. Elin hittade både jacka och skor det fuskisen:P

Nu väntar jag bara att gossip girl ska börja... orkar inte gå på bodybalance-releasen som är idag förresten. Jag är fortfarande helt mör i kroppen efter den här ganska hårda veckan ;) haha.

saturday night


Är i klässbol nu, vi har intagit våra positioner i soffan med mjukisbyxor och godisskålen i knät hehe :D Vi tittar på "jag vet vad du gjorde förra lördagen".. vi fattade inte ett skit först, men vi kolla upp på internet och tydligen ska det vara nån som blivit hypnotiserad och skit, konstigt program:P Nu vankas det Mario Cart verkar det som..

Trots att jag sov en timme förut så är jag skittrött nu.. fattar inte vad det är med mig, har varit det hela veckan. Har nog drabbats av vårtrötthet eller vad det heter ;) 
Have a great night babes!

Varning: törr Jojo-humor

Jag måste bara ge er ett litet tips. Om ni har tråkigt och känner för att bli lite uppiggade och skratta lite, så ska ni gå in på tyda.se och söka på nåt ord (helst förmån) och så ska ni klicka på den lilla lyssningsgrejen, så man hör hur orden uttalas liksom. Det är roligast på svenska, men rätt kul på engelska också på vissa ord. Testa, det är sjukt kul om man är på rätta humöret!

Halo

Jag är helt förälskad i den här låten.. den är så himla fin! (jag har börjat gilla Beyonce på senaste tiden..:P)


I bit a pillow. Or two.

Hallelujah va gött med helg, tänkte jag igår. Den känslan håller i sig i dag.. veckan har varit rätt stressig, har helt totalt glömt bort att blogga! I onsdags fyllde mamma år, och i går hade vi nationellt prov i svenska B, den muntliga delen. Och så har Julia och Sandra haft provvecka på HK så jag har tränat med dom varje dag den här veckan förutom i tisdags. Var på afro power i morse, med massa träningsverk sen pumpen i torsdags.. gissa om jag är mör nu då ;)

De var en otroligt härlig känsla när NP muntliga var gjort igår.. usch, att prata inför folk är aldrig lätt.
Kvällen igår spenderades hemma hos Sandra med körv m bröd och chips. Och dålig tv :P men det va en go, slapp och rolig kväll ändå ;)
Och imorse klev vi upp för att gå på afron. Sen kom jag hem, åt frukost, la mig och vilade i mamma och pappas säng. Och somnade. Så jädra gött. När ja vakna åt ja mat sen har ja inte gjort så mycket mer:P äter bilar just nu. Äta tycker vi om! Har mensvärk så jag orkar inte göra så mycket, haha. Hittar inga värktabletter heller..

Elin, Henke, mamma och pappa åkte nyss iväg på hockey. Så jag är ensam hemma, och för en gångs skull tycker jag att det är skönt. Hatar ju att va ensam annars, men idag är det precis vad jag behöver.

I kvällinga när syrran kommer tillbaks ska jag vara med henne. Vi ska väl se på film och mysa i guess. I morgon ska vi iallafall till Charlottenbergs mycket pittoreska och mysiga köpcenter(hehe). Vi ska leta vårjackor :) Måste hitta en skinnjacka!

Marika hade ett väldigt bra anförande igår angående handeln i Charlottenberg, och hon fick mig verkligen att se på köpcentret där på ett helt annat sätt. Hon beskrev hur det sett ut förr när centret inte fanns där, när storgatan var målet liksom. Nu har dom bara fått stänga igen massor där. Det får mig att tänka på "Bilar", tycker det är så himla sorgligt när dom visar hur vägarna gick förr i tiden, allt va så mysigt. Nu är det bara en stor motorväg där.. Jag har ju åkt på route 66 själv och det är verkligen annorlunda. Dock åkte vi inte igenom nåt Radiator Springs. Jag och Elin satt hela tiden och sa "snart kommer det...!" haha.
Oj, det här var väldigt off topic, som min lärare skulle ha sagt..

Nu ska jag sätta mig i min fåtölj med min bok! (jag är latare än latast idag men det förtjänar jag)

I'm gonna smile cause I deserve to

Trevlig måndagsmorgon på er höll jag på att skriva.. men det är ju faktiskt tisdag ;) Börjar eg. 9 idag men så ringer Julia när jag är påväg till bussen och säger att idrotten är inställd. Tur att jag inte hann åka med bussen;P så nu kan jag lata mig här hemma tills elva.. eller tio.. det beror på om jag ska äta i skolan eller inte. Svårt val :P
Idag ska vi på KU3- och bildesternas utställning. Ska bli intressant!

Annars finns det väl inte så mycket att säga.. jag mår bra. Mår ni bra? :)

16 mars

 Nu är nog våren på väg på riktigt alltså.. *ta i trä* !  Nej men snön smälter ju och det är rätt varmt ute! Känns bra :)
 

Just nu sitter jag hos min kusin Anna med henne och syster. Vi har varit på stan och ätit lunch på Royal, gött! Sen kikade vi runt på stan, efter present till mamma och saker till oss själva haha ;) Jag har ju inga pengar men ja fick lite inspiration till stockholmsresan iaf ;) Nu ska vi nog spela spel eller se på film.. klockan sju ska jag träna iaf.

Imorn blir det skola igen, usch. ångest.

Puss! :)

Sunday

Jag har varit sjukt seg den här helgen. Inte gjort en enda vettig grej.. eller jo, jag har läst ut Breaking Dawn. men det enda vettiga med den är väl att den var på engelska. Men ovettiga saker har jag gjort, som t ex ätit godis och chips.. sett på melodifestivalen, suttit klistrad framför datorn.. duschat (till slut).. vart på konsum.. skjutsat syrran på fest (eller ja, mamma körde ju:P) Allt detta har jag gjort i min ensamhet, vilket är ganska ovanligt för att vara mig. Men nyss kom Julia hit, vi ska titta på gossip girl och film. :)

Imorgon är vi lediga också, gött :D dock blir det nog en mer aktiv dag än denna, har fått nog av lathet nu. Eller... jag tar tillbaks det där. Haha.

Nu ska vi rota lite i skåpa innan GG börjar, å se om vi hittar nåt gött :D

puss på er ♥


Buenos dias

God morgon på er :) Jag vaknade för en halvtimme sedan, det var sjukt skönt att sova. MEN jag skulle egentligen ha befunnit mig på HK imorse klockan halv tio. Det sket sig. Fy.

Nu är jag sjukt sugen på frukost.. jag älskar helgmornar när man kan äta frukost när man vill. Jag vill oftast vänta en halvtimme/timme med att äta frukost, men det hinner man ju inte på vardagarna.. Nu ska jag göra mig en riktigt god frukost med ägg & makrillsmörgås, yoghurt och banan och te :D yummie, jag är så hungrig:P

Igår kväll tog jag det bara lugnt. Efter skolan tittade jag, Anna och Julia på film, sedan gick anna för hon skulle på födelsedagskalas. Sen åt jag middag med mamma och pappa, och sen åkte jag till missionskyrkan där Sandra, Magda och Bettan skulle uppträda. Hahaha, det känns så kyskt att vara i kyrkan en fredagkväll!
Men jag vill ju supporta mina vänner :) Och dom va skitbra, så jag ångrar mig inte. Sandra äger en egenskap jag själv så gärna skulle vilja ha, hon äger scenen. Hon hör hemma där. Det är helt sjukt, men det syns liksom bara, hela hon glittrar. Jag själv ser nog mest bara blyg ut, och det enda jag har är min späda röst. Haha. Jag är en sån som skulle sitta vid ett piano och sjunga fina låtar i all sin enkelhet, men det finns ett problem. Jag kan inte spela piano!! Och då finns bara den späda rösten kvar. Och det är inte så mycket att briljera med:P

Vad händer idag då? Hmm.. kanske övningsköra lite? Kanske läsa? Kanske se på film? Jag vet inte, och det är så gött. Dock har jag en känsla av att det var nåt jag skulle göra, men som jag har glömt bort.

Nej nu ska jag äta min efterlängtade frukost!! :D

Snart helg:D

Är det nån som nånsin får nåt gjort i skolan på sista lektionen på fredagar? Inte är det många här inte.. men hör och häpna, jag har faktiskt fått lite gjort nu under lektionen. Skrivit ut massa papper som ja har strukit under det viktigaste på, och sedan ska jag sammanfatta det och gör lite stödord till redovisningen. Känns bra ;)

Förut hade vi engelska-redovisning, det gick inte alls bra. Jag va inte alls nervös innan, men när ja väl skulle börja prata så sket sig allt. Kan nog inte förvänta mig mer än ett vg (men iofs,  jag vet att jag inte kommer få ett högre betyg än så, så det är väl bra antar jag)
Sen fick vi reda på geografiprovet också, det blev ett vg. Med tanke på vad dåligt provet gick så är jag nöjd, fast att jag vet att jag kan så mycket bättre. Jag som så länge varit ett mvg-barn har helt plötsligt blivit ett vg-barn, haha. Känns på ett vis som en vinst, faktiskt. Ni som är likadana förstår.

"Ååh nämn mig!!" utropade Johanna nu när hon såg att jag bloggade. Så ja, jag gör väl det då. Johanna Wides blogg borde alla läsa!! http://www.johannakristinaelisabet.blogg.se/

nu får ni en tråkig liten bild på nya zeeland, bara för att det inte ska se lika textigt ut. pöss!

oj va fet den blev :P


En liten olyckshändelse

Gokväll!
Skola och övningskörning avklarad, hehe ;)
 Tänkte berätta lite om hur det gick.. :P Först tyckte Elin att jag var förvånansvärt bra för att vara mig, men sen så skulle jag prova att köra på tvåan, och då åkte vi in på en liten väg (vi var i grusgropa:P) och så kommer det en BUSS mot mig:O vem fan tror att det ska komma en buss där?! Jag har ju aldrig kört förut, och har lite problem med att styra, så jag fick panik och körde rakt upp i snövallen! Och fastna! hahaha. Allt detta trots att bussen var 40 meter framför mig och vägen var ganska bred (han hade alltså tagit sig förbi utan problem).. Då sjönk min duktighetsmätare till botten! xD

Trots denna lilla incident fortsatte vi köra litegrann, dock var Elin ganska nervig. Men nu har jag lärt mig att styra lite bättre och inte trampa jättehårt/jättelite på gasen, utan jag kör mer jämnt. Men det kommer nog ta ganska så lång tid innan jag vågar ut mig på vägarna, haha!


Snaling

Jag är så trött. Jag fattar inte varför jag inte går och lägger mig.. så typiskt mig. Inte blir det bättre av att pappa kommer in och tjatar på mig heller, jag vet ju att han har rätt.

Idag har jag haft en trökdag i skolan, sen så var jag med Malle :) vi gjorde inte så mkt, satt och läste (så nördigt haha) och så var vi på solarieöarna! Fattar egentligen inte varför jag håller på och slösar pengar på det, det syns ju ändå ingenting.. men det känns bra:P


Malle & jag (med fult fake-smile) i Spanien, -08
(En sak som jag tänker på när jag ser den här bilden är min skinnjacka!! åh, hur kunde jag vara så dum och tappa den?
Jag älskade den så himla mycket, och så är jag så klantig. fyfan. )

Imorn kanske jag och syrran ska övningsköra lite. Jo, ni läste rätt. Vi ska väl åka ut till nåt platt, öde ställe och jag ska försöka lära mig vart gasen och bromsen sitter. Och hur man startar bilen kanske. Jag undrar hur det kommer gå, herregud. . .
sen måste jag göra engelska imorgon också. Fast det känns inte så jättejobbigt, det ska nästan bli kul:P Jag och Emma ska ha anförande om Amy Macdonald, på engelska. Det är väl kanske lite jobbigt men jag tror det ordnar sig.

Det har börjat bli riktigt spännande i Breaking Dawn nu så den blir det innan jag somnar:D
puss & godnatt :)

UTMANING

Just det, utmanad var jag också;) Here we go.

Tre jobb jag har haft: Jag har inte haft tre jobb ju...!! men jag har sommarjobbat på nytomta, suttit barnvakt och städad på AMAB.. gills det? ;)
Tre platser jag har bott på: Tjäderstigen <3, dottevik.. hos min farbror i usa (i några veckor, men ändå ;)
Tre saker jag gillar att se på TV: Gossip Girl, Idol, Mia och Klara 
Tre favoriträtter: Lasagne! nån form av thaimat.. sen vet jag inte. finns för mkt att välja på :P
Tre platser jag helst skulle vilja vara just nu: Usa, något varmt ställe, en plats där inte bekymmer existerar
Tre personer jag utmanar: den som vill! orkar inte välja några.. :P


"Carl, jag tror du har satt tröjan bakochfram.."

Trots att jag inte är helt frisk än, är fortfarande tätt i näsan och sådär, så var det en riktigt rolig dag idag.

Lyckades ta mig upp ur sängen efter en timmes snoozande i morse, sen var dagen rätt seg fram tills sista lektionen. Då var vi så övertrötta så vi skrattade hela tiden. Hahaha, jag skrattar bara jag tänker på det. Ingen idé jag skriver här i bloggen dock, det är ändå bara såna grejer som är roliga om man är med. Efter skolan så gjorde jag och anna pannkakor, dom blev helt fucked up. Dom smakade svamp!!! Jag dränkte dom iaf i grädde&sylt (och glass..hahaha). Men inte blev det godare för det. Jävla skit. Men det var rätt kul om man tänker efter. Sen.. halv åtta var det bodybalance. Otroligt gött :)
Egentligen har jag inte så mycket att säga... jag vill bara skratta. Jag hoppas verkligen den här dagen blir lika rolig som denna, för gud vad jag älskar att skratta. Sofia och jag är jäkligt bra på det alltså, mohahaha.

Nej men usch. Förlåt för mitt luddiga konstiga inlägg. Nu ska jag göra mig i ordning för sängen, sen ska jag läsa lite innan jag somnar och drömmer roliga skrattdrömmar.
Puss och Godnatt! :)

If you had to lie a little, I'll let it be true

Nu mår jag lite bättre, jag har duschat, satt på mig rena kläder och tofflor:) haha. Och så kurerar jag mig med smoothie (gjord på nästan bara bär=vitaminer=frisk) och riskakor:D riskakor med sourcream&onion-smak är bland det godaste som finns. yummie! FUCK nu kom det smoothie -klet på tangenterna, haha. Tror ja ska läsa lite i Breaking Dawn nu.. har 200 sidor kvar. Men ja vill ändå inte läsa ut den, för wtf ska jag göra då? Finns ju ingen mer bok sen. Jag ska ju läsa trean och fyran på svenska först, och sen ettan och tvåan på engelska. Haha;P Men sen.. så är det slut. Då är mitt liv slut. Fram tills november, då kommer new moon på film!!!! :D haha. Höppes ni fattar nu att jag är lite ooooseriös ;)
ujujuj vilket fluminlägg detta blev!
Lägger in en fin bild så vi får lite struktur på det hela.


Det blev en på Anna. För att hon är snygg, det är sommar, vi var bruna och lyckliga.
BORT MED SNÖN :(

Gossip Girl <3

Idag har jag varit hemma från skolan, är förkyld och mår allmänt bajs. :( Så jag stannade hemma och vilade upp mig, så får vi hoppas att jag orkar gå till skolan imorgon.
Hatar att va sjuk, det känns som att man missar så mycket!

Iallafall, jag har sovit jättemycket idag, och så har ja varit nerbäddad framför teven. Tittade nyss på reprisen av Gossip Girl (glömde helt totalt bort det igår) och JÄKLAR VA BRA DET VAR!!! Jag vill se meeer! Jag tycker ju att Blair & Chuck är så himla söta. Eller, söta är väl inte direkt rätt ord, men deras relation är så speciell. Man kan ju inte låta bli att tycka om dom! Och så blir jag så olycklig när jag ser Serena och Dan.. Hon där Lexi var ju bara enormt störande, och Aaron tycker jag inte heller om. Hoppas dom blir tillsammans igen längre fram ;)
Haha, så typiskt mig att fastna helt totalt i en teveserie.

Nu ska jag ta en dusch tror jag, känner mig inte så fräsch :P
Puss!

Ett år

Fitta. Råkade ta bort ett inlägg. Jaja.
Det jag tänkte säga var iallafall att jag har haft den här bloggen i 1 år och två dagar nu. Det fick mig att reflektera lite kring tiden, den går så jäkla snabbt. Känns inte som ett år sen som vi var i stockholm med skolan och grejer. Men det var det.
Jag bodde även på tjäderstigen då. Det där emot, känns som flera år sedan. Konstigt:P Kan inte tänka mig hur det var att bo där nu.. vet bara att jag saknar det då och då. Det kommer alltid vara hemma liksom:) Minns att jag sa hemma till det i början, och det här huset, det var dottevik. Haha.
Jag har nog inte mognat/förändrats speciellt mycket som person dock. Typ... fått längre hår. Gått upp i vikt. Börjat träna. Blivit twilight-besatt (nära på). Lärt känna nya människor, och lärt känna andra personer bättre. Förstått lite mer vilka som verkligen är ens riktiga vänner. Men annars är jag nog exakt likadan som jag var förra året haha. Lika lat, omogen och feg som förra året. xP


ω (en rumpa)

Idag är jag trött

Jag tänkte jag skulle skriva lite blogg. Men jag vet inte om jag orkar. öh. Ni får lite bilder från igår istället. Vi spelade även in massa roliga filmer, men dom är på Josefines kamera. Annars skulle jag ha lagt upp dom och skämt ut mig litegrann.
Jo men ajg orkar nog skriva lite haha.
Det var iallafall jäkligt trevligt och kul igår, när klockan va sju och alla kom så stod jag fortfarande och lockade Julias hår haha (vi är lite lika där jag och julia) men det blev så bra till slut ändå:)

Veronica Maggio var bra, men jag kan ju egentligen inte säga så mycket eftersom jag inte tycker hon är så där jättejättebra. Och jag blev inte direkt sugen på att höra mer, men det är var röj och så, så det var kul:D Jag hade två saker igår som jag nästan aldrig har; lockigt hår och pumpsen på hela kvällen. Jag lyckades! :P Josefine gjorde lite lösa lockar i mitt hår, jag blev skitnöjd. Har ingen bild på det dock. Ont i fötterna hade jag när jag kom hem också.

    

En sak bara: Jag är jävligt tätt i näsan idag. Jag brukar aldrig bli det, men idag är det extremt.

23.27

Kom nyss hem från Anna, var där ett par timmar. Lekte stylist, bläddrade i tidningar och pladdrade som vanligt. Go fredagskväll! Det vi egentligen skulle göra var att skriva ut en bild, haha :P Vi gjorde det till slut i allafall. . .

Nu ska jag snart sova, ska upp vid halv nio imorn för att gå på afro power dance. Tränade bara två gånger förra veckan, och den här veckan MÅSTE det bli tre. Så det får bli afro power imorgon. Efter träningen har jag en del saker jag måste göra. Undrar om jag kommer hinna allt (jag är en sann tidsoptimist). Först stan för att handla presenten till Julle, sedan hem. Städa rummet, tvätta håret och göra mig i ordning. Bädda sängen åt Sofia& Josefine:P Vid 5 ungefär ska jag gå till Julia, har fått i uppgift att locka födelsedagsbarnets hår :) Sedan är det full rulle hela kvällen! Hoppas jag kommer ihåg att göra allt nu, haha:P

Nu ska jag sova. Godnatt på er allihopa ♥

gud så gött

Jaa jag säger då det, helg!! fyfasen va gött.
Mamma är på rajtan ikväll så det blev pizza för min och pappas del, haha :) men skippade att köpa godis faktiskt! :P fast jag tror det finns lite glass i frysen..haha. Nu sitter jag iallafall här med min no calories men desto mer farliga kemikalier-cola och njuter. Tro nu inte att jag går på att light-produkter ska göra en smal, det är inte därför jag dricker cola light, utan för att jag råka tycka det är väldigt gott.. :P

sovmorgon.. =)

Nyvaken efter 9 ½ timmars sömn, det är perfekt det. Jag tycker sovmorgon mitt i veckan är bland det bästa som finns, haha. Riktig vardagslyx! Idag hade vi inställd religion och jag har ju ingen matte vilket betyder att jag börjar 12.15 idag. Då har jag kulturhistoria och sedan kör. Vilken härlig dag :D

Idag fyller min kusin Maja 5 år :) Så ska dit sen på kalas. Ska också plugga geografi, har prov imorgon. Så får se till att inte stanna alltför länge:P

Nu har jag bestämt vad jag ska ha på mig på lördag också, eller nästan iaf :) Haha, det är inte likt mig att bestämma sånt i förväg, men jag köpte ju dom omtalade jeansleggingsen igår (som mer är som ett par väldigt stretchiga jeans kom jag och mamma fram till) så dom blir det! Ska försöka orka locka håret också.. är så dålig på sånt, jag orkar aldrig ta mig tid. Men det är lite tråkigt att alltid köra på samma också..

Nä, nu är jag så hungrig så nu blir det frukost :)


Stilikonen Håkan Hellström

Jag boooorde verkligen sova nu, men kan inte låta bli att lägga upp det här, haha!

Jag tycker att Håkan brukar klä sig riktigt snyggt, men jag tyckte nog att den rutiga kostymen han hade på sig i Västerås var lite halvknasig, men den passade honom. Och så får jag se bilder från hans spelning i Örebro i helgen. Då kan jag faktiskt inte låta bli att skratta, hahaha!
2009-02-27 - HåKAN HELLSTRöM från Conventum Kongresshall

Kanske är det jag som inte förstår mig på mode, eller så har vi lite olika uppfattning om vad som är snyggt bara..:P
hahaha! Han är så rolig Håkan. Jag kan liksom inte tycka att det är jättefult heller, för det här passar också honom. Och han är ju välklädd iallafall. Kan verkligen tänka mig honom se den där och tänka
"åh vilken häftig rutig kostym, den ser lite gubbig ut. den passar min nya skiva, den tar jag!"
No offence Håkan, du vann ju faktiskt Elle's modepris!


3:e mars

Ska alldeles strax gå och lägga mig, men kände att jag ville skriva lite här först :)
Idag var ingen bra dag. Jag vaknade irriterad, ville bara ligga kvar i sängen hela dagen kändes det som. Av ingen anledning, konstigt:P Den känslan höll i sig hela dagen, men när skolan slutade blev det bättre. Jag gick och la undan mina jeans-leggings, och så kom jag på vad jag ska köpa till Julia i födelsedagspresent :D gött. När jag kom hem åt jag, tittade lite på tv och sen bakade jag. Halv åtta var det dags för (bas)step med Karin :) Det var rätt kul, lagom jobbigt och sådär men bodystepen är ändå mer utmaning.. fast samtidigt, body stepen är nog egentligen lite för svår för mig. Jag vet inte. Såg kusinen på hk också, Anna tittade in genom dörren när vi tränade ;) haha!

Efter träningen duschade jag, förberedde lite inför imorgon då Julia min babe fyller aaaarton :D det är många som gör det nu i dagarna, så det är lika bra att ni vänjer er vid mina grattis-hälsningar här i bloggen, haha. Sen har jag inte gjort så mkt mer...

Imorn ska jag upp jättejättetidigt. Varför jag ska det får ni se imorgon, vill inte avslöja för mycket just nu på grund av säkerthetsskäl:P haha.

Godnatt!

denna melodifestival..

Läste nyss på blogg.se's förstasida att Scotts kommer möta Sarah Dawn Finer i Andra Chansen. Jag vill egentligen inte bry mig, än mindre skriva hela blogginlägg om Melodifestivalen.. men detta måste ju bara tas upp;) Jag tycker själv att både Sarah och Scotts ska vara med i finalen, men jag säger nog hellre Scotts än Sarah i slutändan ;) MEN så säger nog inte resten av svenska folket, skulle gissa på att fler röstar på Sarah. Och då får ju inte Scotts va med i finalen :(

Egentligen spelar det ingen roll, för alla vet ju att det kommer stå mellan Molly och Måns. Gör det inte det blir jag suuur! :P men Scotts är ju min stora dansbandskärlek (alla värmlänningar har en sån, just admit it) och dom måste ju åtminstone till final! ;)

Jag tror nog förresten att jag tycker att Molly ska vinna, hörde hennes låt på radion idag. Tror den kommer lyckas bra i eurovsion! Måns är snygg, hans låt är skitbra men inget för östeuropeerna tror jag.

Hjälp jag blir rädd för mig själv, trodde inte jag kunde bli såhär seriös kring Melodifestivalen:O
nu glömmer vi detta. puss.

hurtful

Alltså, jag kan inte sluta lyssna på den låten!! alla andra är säkert skittrötta på den, men inte jag inte :) den äääär så bra!

Idag har varit en bra dag, jag har varit på bra humör :)
OCH jag sa till sofia under vår hôltimme (så heter det i värmland) att jag jättegärna skulle vilja ha ett par jeans-leggings (såna som alla har) men i stentvättat, ljust tyg och blixtlås längst ner. Hade inte sett några såna här i stan, men det är gryyymt snyggt. Tänkte inte mer på det sedan..
Sen när alla andra hade matte och jag hade slutat, så gick ja ner på stan en sväng för att kolla. Vad hittar jag inte inne på m&b om inte exakt såna leggings jag vill ha? :D blev så glad. Eller dom va inte exakta, hade knappar längst ner men vafan, snygga var de! Ska köpa dom imorn tror jag, så kan jag ha dom på Julias 18-årsfest och Veronica Maggio :D problemet är bara vad jag ska ha till.. haha ;)

Ang. Esters café; det ligger i Långserud, Säffle kommun. Tar ca en timme att åka dit men det är klart värt det :D
Om ni vill kan vi åka dit tillsammans nån gång framöver, när Anna & Julia fixat körkorten kanske? ;)

Nu ska jag tralla mig ner till duschen och sen sjunga så hela huset hör :D
pusspusspuss på er! ♥

Esters café

Jo igår va ju jag och mamma på afternoon tea :) Det var vi och pensionärerna, haha. Men det var definitivt värt det, och jag skiter i om majoriteten är över 60 ;) Det var så mysigt och sött! Jag dog typ.


Mamma vid vårt bord. Ser ni servisen? :O


Man fick en liten lapp där det stod typ afternoon tea-historik, haha:P


Först fick vi smörgåsar...


..sen mini-scones med lemoncurd & grädde. yummie :D


Och till sist mini-bakelser :D :D

På övervåningen sålde dom trädgårdsgrejer och massa annat sött!


Nämnde jag att jag nästan dog?
pöss.

Så jäkla bra!

Nu är jag hemma igen:) Mamma ringde och väckte mig och sa att dom va tvungna att hämta mig för dom skulle till Ikea.. och jag hade ingen lust att gå hem igen så det var bara att pallra sig upp. Jobbigt, men det var ändå bra, för nu somnar jag nog tidigare ikväll:)

Kvällen spenderades iallafall med massa tv, film, varma smörgåsar och glass (för min del iaf:P). Vi tittade på High School Musical 3 och Changeling som syrran bränt ut åt mig. HSM 3 har jag ju sett förut men inte Changeling, och gud va bra den va! Men hemsk. Riktigt hemsk. Man blev så arg! Det var ju en sann historia också, fy. Men den var inte sådär jobbigt hemsk, utan bra hemsk. Det är en sån film alla borde se! Så om du inte har sett den - SE DEN!



RSS 2.0