Charlotta 2008 - från katastrof till succé!

Hej bloggen :D Gud va jag har saknat att skriva haha! Nu måste vi snart få internet alltså, ja dör xP Just nu snikar jag på agges trådlösa.

I lördags var det Charlotta, och vår kära Josefine skulle krönas till årets Charlotta (trodde vi). Det var ju extremt pissigt väder, och tågresan dit kostade 100 jävla spänn, så party-nivån var särskilt hög, men Karl-Petters dansuppträdande fick mig på lite bättre humör när jag kom till Charlottenberg. Vi Josefine-fans var jäkligt nervösa när Karl-Petter senare ropade upp "Årets Charlotta 2008 är kandidat nr..." men när han sa " ett! Emely Grahn från Arvika!" kunde man höra invånarna i Magnor sjunga nationalsången. Vad var detta? :O Skojar han? Nej, tydligen inte. Jahapp. Det var bara att vända på klacken och skynda hem, för det var så nedrans kallt.
ÅH NEJ! NU KOM MAMMA, SÅ JAG MÅSTE GÅ :( Men fan, jag lovar att skriva klart typ imorn och lägga upp lite bilder från kvällen då också :) Puss och hej!

Mobil:p

Hej:P jag skriver från mammas mobil, hihi. Ligger ute och solar lite, gött de;) ..Snart är de sommarlov, och jag har inge jobb:( känner mig värdelös, varenda jävel har ju! Så himla pinsamt varje gång nån frågar om man fått och skamset får säga nej. Men jag överlever nog;) Nu ska mamma ha sin telefon, så hejdå!

Tankar

Goddag. Sitter i skolan nu med, har ju som sagt inget internet hemma än. Jag har egentligen inte lektion nu, men satte mig här och fastnade. Läste lite bloggs osv. Kom in på lite tankar kring vänskap. Det har blivit lite av ett tema dom senaste dagarna. Borde egentligen gå ut i solen..men just nu vill jag bara sitta tyst och i mina egna tankar. Och skriva. Jag måste börja skriva lite intressanta grejer i min blogg, kan ju inte vara kul och läsa samma skit hela tiden. Aaah, som ni märker är jag inte särskilt positiv. Är inte ledsen/sur/arg/irriterad, bara lite..hmm..grubblande. Jo, angående dessa tankar om vänskap. Tänkte skriva upp dom, men sen kom jag på att det är alldeles för krångligt för att skriva upp. Nej, inget har hänt, och det är egentligen inte krångligt men jag hittade inget bättre ord. Kanske är det så att jag bara är lat. Jag vet inte. I alla fall så är det bara lite vanliga Jojo-funderingar. Nej men gud, nu måste jag sluta skriva innan jag låter helt sinnessjuk! Hejdå.


awiie

Hej! Nu har jag naturkunskap igen :) Har ju inget internet i nya huset, så jag får väl passa på här :P Fast jag vet egentligen inte varför jag skriver..har inget å säga haha xP Nu kom Sakar, min lilla gulleplutt :D PUSS!


Öppna dina trötta ögon och släpp ut det

Gaaah! Hur vore det att nån gång ta bort fake-leendet och faktiskt visa att du är arg? Ingen dör av det. För min del tycker jag bara det vore bra, för jag tror lite av spänningen som skapas av alla små irritationer skulle släppa då. Ibland funderar jag på om jag ens känner dig. Vet jag hur du är egentligen? Ärligt, jag skulle mycket hellre se dig sur, arg eller ledsen än den där perfekta ytan hela tiden. Jag förstår inte varför du gör så, det är ingen som kräver av dig att du ska vara glad och uppåt 24 timmar om dygnet. Du har riktiga vänner, och vi finns till för att du ska kunna vara dig själv med oss. Som vän känner man sig inte särskilt betydelsefull i ett sånt här läge, när man vet att du inte kan visa ditt "rätta jag" i ens sällskap, eller när du skrattar bort saker och ting. Visst, det är klart att det finns saker man faktiskt vill hålla inom sig, men då tycker jag inte man ska ge små signaler gällande de sakerna, så att människor i ens omgivning börjar undra. Då får man ju faktiskt berätta. Jag är väl inte heller 100% öppen mot alla mina vänner, men jag hoppas verkligen inte jag får dom att känna sig otillräckliga.

Flytt

Här sitter jag och äter frukost, kaaanske för sista gången i det här huset. Vi är mitt uppe i flytten nu, ska flytta min säng o alla kläder mm idag, så vi kan sova i dottevik inatt..nej förlåt jag mena lundellsgärdet! ;) Mina lediga dagar brukar annars fyllas med att umgås med vänner, men nu måste  jag faktiskt hjälpa till lite. Jag är så van att kunna göra precis vad jag vill haha xP

dagen efter

Hej. Idag mår jag inte så jättebra, om man säger så. Gårdagen var heller inte superkul, blev liiite för mycket. Gick hem jättetidigt. Idag har jag inte orkat göra ett skit, såg på Madicken och nån film på ettan, 'Elina - som om jag inte fanns' hette den tror jag. Pallrade mig upp på eftermiddagen och åkte till Anna och för att ha bakismys med Josefine, Anna och Julia. Vi håller på och lagar mat nu, spaghetti carbonara, och till efterrätt blir det varma bär med vit choklad. Josefines specialitet ;) Vi kollar på So you think you can dance också. Blir väl nån film sen också.
Var ju meningen att vi skulle till viksholmen ikväll men vädret är ju så tråkigt och jag tror banne mig inte jag orkar ikväll igen.

Tjenna! Josefine här på Jojos blogg. Hon ligger och slöar i soffan, så jag tänkte det var bäst att jag skriver lite. Skriver klart inlägget liksom. Men iaf, maten var god och vi är proppmätta. Har nyss sett på high school musical 2, som jag aldrig har sett medans dom andra typ kan alla repliker utantill. Den var väl helt okej, men såå himla fjantig ibland! Kanske jojo tycker så mycket om den ;) Haha! Vi är mycket mycket trötta. Men det är så himla varmt här inne! Svetten jämt dryyyper ner! Det är bra för er att veta menar jag. Hahahahahahahahahahahah!! Ressigören för high school musical kom just upp på tv:en. Tror ni att jag lyssnar på honom eller? Näääää, tänkte väl det. Klockan är 00.50. GOD NATT! /Jossan för fan


RSS 2.0