King Curtis

HAHAHA. Helt ärligt. Nu har jag tjatat så mycket om King Curtis på skolan osv, så nu tänker jag ägna ett helt inlägg åt ungen. Så jävla rolig är han. För att nämna några av alla de klockrena grejer han har sagt;
- I gotta tell you something, bacon is good for me!
- I'm packin' my bags!
- I have been nice to you, but now I'm comin' to the eeeedge
- She's gonna try to stop me, but she can't run in those little high heels!
- They call me King Curtis 'cause I'm the king of the hooouse baby
(okej det där blev lite många men när ni har tittat på klippen kommer ni förstå vad jag menar)

Ni MÅSTE titta här och här.

love ain't gonna let you down

Jag lovar, det här blir sista inlägget idag. Får ju inte bli jobbig.
Iallafall; idag har varit en sån där dag då jag har älskat allt, som jag annars "bara" gillar. Det låter skitkonstigt, men idag har jag till exempel älskat glögg. jag dricker massa glögg och bara känner "guuud vad jag älskar glögg". Samma sak med musik, jag kanske tycker om en artist och har några skivor och så där. Idag älskaaar jag den artisten. Samma sak med ljusstaken i fönstret. Med "Så som i himmelen". Såg den förut och tänkte "Gud, vad jag älskar den här filmen!!!!" Det gör jag i och för sig varje dag. Men ni fattar. Det jag vill få fram är att i dag har varit en sån dag då allting varit i bättre dager än andra dagar.

Just det, en annan grej också. Det verkar som att jag inte kan skriva/tänka/säga att jag älskar någonting utan ett "gud" innan. Ber om ursäkt för detta.


En liten fråga bara

Jag och Elin lyssnade på julmusik förut, och då började vi undra över vem Hosianna är..? Och vem är Davids son? Haha, kanske en jättedum fråga men vi vet faktiskt inte! Hahaha.

GUD vad jag älskar glögg, det är så himla gott! (då menar jag sån svag glögg, lättvinsglögg. inte starkare, det är blä)

Annars så...
är jag jävligt mätt. Åt världens middag - pannbiff, potatis och brysselkål och efter det glögg och pepparkakor. 

Första advent

Gud vad jag älskar julen. Jag har sagt det förut, men det tål att sägas igen.
Utan julen skulle vi här uppe i norr förvandlas till zombies tror jag. När julen kommer förvandlas mörkret till något mysigt, och man vet att efter jul vänder det och blir ljusare. Jag älskar allt! Musiken, lucia, maten och stämningen :)

Idag är jag på riktigt bra humör. Började dagen med att titta på Idol-reprisen. Vi såg inte hela i fredags och dessutom var det ju fest, så fokus låg inte direkt på tv:n. Tyckte utröstningen var jättesorglig, jag gillade verkligen Mariette! Tur att jag varken såg programmet eller reprisen förra veckan, jag älskade ju Reza liksom. Nu hoppas jag på Erik och Calle i final. Jag tååål verkligen inte Tove, usch. Hon är väl bra och så, men verkligen inte en sån stjärna som dom säger att hon är hela tiden. Hon är så dryg och divig. Det funkar på scenen, men inte annars.

Sitter och väntar på Elin som är påväg hit, vi ska gå på skyltsöndag :) Har inga planer på att köpa några julklappar, eftersom jag lika gärna kan vänta med pappas (han vill ändå bara ha kalsonger) och Elin ska ju med så henne kan jag inte köpa till. Och mamma har jag redan köpt till. Men vi ska kika lite och framförallt besöka MJ UF's stånd på torget. Det är ekonom-tjejerna som säljer julkorgar och kransar. Hår hoppas att dom redan sålt slut, även om det är tråkigt då jag inte får se dom:P

Åh, en till anledning till mitt goda humör stavas cash flow ;) Jag gick och funderade förut på att boka klipp- och slingtid, tills jag insåg att jag nog inte skulle ha råd med det den här månaden, med alla julklappar och allt annat som kostar massa pengar den här månaden.. Tills jag kom på att vi har ju inte fått studiebidraget än! :D haha, då blev jag lycklig. Detta betyder att jag slipper ha världens utväxt under jul, jippie!

Nu kom Elin så nu ska vi åka! Puss ♥


Paris

Något roligt som har hänt under veckan är att jag, Sofia, Johanna, Anna, Karin, Lewi och Carl har beställt en resa till Paris i april! :D Den 6-9 april åker vi, på påsklovet. Åååh det kommer verkligen bli roligt. Vi ska gå på Louvren, se eiffeltornet, triumfbågen.. med andra ord; vara äkta turister! Carl och Lewi vill se Jim Morrisons grav också, så det får det också bli. Vi har lite delade meningar kring Disney World dock. Det kan hända att Carl får gå själv, haha. Men en sak är säker: vi kommer ha skitkul!

Jag och Sofia har en vision om hur vi sitter på cafén och dricker kaffe i vårsolen samt ser mycket franska ut, eller sitter i bar och dricker vin i den lilla svarta. Klyschigt och naivt? - inte alls!
(det kan bli lite svårt att se fransk ut med blont hår, blåa ögon och bristande franskkunskaper, men den lilla detaljen sktier vi i.)

Äntligen helg!

Hello people! Jag har aldrig varit lyckligare över att det är helg, jag lovar. Den här veckan har VERKLIGEN inte varit rolig. Jag har jobbat, sjungit på konsert (igen) och framförallt skrivit en affärsplan. Det är obligatoriskt för alla UF-företag, sista inlämningsdag var igår. Jag och Sandra var sent ute (såklart) så vi har fått stressa skitmycket den här veckan. Och att skriva en (bra) affärsplan är inte något man gör på en kväll. I torsdags satt vi uppe halva natten, haha. Men igår blev den utskriven och ivägskickad! En sån jävla lättnad, nu har vi inget stort UF-relaterat förräns mässan i mars. Vi ska ju 2 fester innan dess, men det är inte alls lika jobbigt som allt pappersarbete:P
Så nu är det all in inför första studentfesten som gäller!

Igår var jag på Tiki, det var karaoke-kväll. Var riktigt dåligt med folk, men jag hade roligt med mitt sällskap. Först var jag, Sandra, Magda, Sara, Sanna, My och Emma hemma hos Sandra och tittade på Idol och lyssnade på julmusik. Sen gick jag och hämtade Julia på jobbet och sen mötte vi upp Kicki på Tiki :)
Jag och Magda sjöng Vengaboys, det var skitkul!! :D
Vi kanske ska köra på karaoke-grejen på vår studentfest, men jag är lite tveksam. Han körde väldigt konstiga låtar mellan karaoken, så det drog ner stämningen rejält. Drack glittrig julcider igår också, hihi. Idag ska jag titta på Love Actually och imorgon är det första advent och skyltsöndag. Har dessutom köpt första julklappen. JUL <3

Åh, ikväll ska jag se New Moon igen! Jag läääängtar!
Nu blir det Love Actually som sagt, och lite choklad och pepparkakor.

"min baaaby"

Hahaha, sitter i skolan och har roligt åt Sofia :) Vi satt och tittade på bilder på Robert Pattinson förut (skräll) och då sitter hon och säger saker som "åååh, min baby" hahaha. så såg hon en ful bild på honom och bara "nej men baby, varför ser du ut sådär?" Hahaha, roliga unge.

Nonsens

Tänkte blogga, men jag kom på att jag inte har så mycket att blogga om. Mest negativa saker, och jag vill inte att detta ska bli negativ blogg. Den här dagen har verkligen varit en sån där grå, meningslös dag, som alla andra. Ingenting spännande har hänt ;P Men imorgon, då händer det grejer.. (okej nu ljög jag, men jag skulle ju vara positiv)

Jaha sedärja, nu bloggade jag ju ändå.




hatar vad du gör med mig.

:/

Usch, nu känns det inte så bra. Jag hostar som en idiot och mår kasst för att jag sov för länge (gör alltid det). Känner ingen motivation till att göra alla grejer jag måste göra. Julia ringde förut och hade panik för vi hade missförstått varandra ang. jobbet. Lång historia, men det var mitt fel. Fick åka dit fort som fan, så jag blev sen till musikskolan där vi skulle öva inför en grej på tisdag. Kommer dit skitstressad och utan röst (har ju fortfarande inte blivit frisk från det här jävla förkylningshelvetet) och allt går fel. Nu är jag hemma och tycker inte om mig själv för att jag klagar. Känns som att det är det enda jag gör nu för tiden. Kan man inte bara somna och vakna upp i en värld där det inte finns några läxor i skolan (att gå i skolan går an), vampyrer finns på riktigt, projektarbete är något som bara finns i helvetet och Quileute Reservation ligger precis här bredvid (inkl. Jacob Black)? Just det, det ska inte finnas någon tid heller!

Visst vore det underbart?

Musikaler

Jag älskar musikaler. Det har jag gjort ända sedan jag var liten och började sjunga. Jag älskar blandningen av musik, dans och teater. Det är ju oftast lite löjliga/orealistiska handlingar, men det gör inget, för det är så det ska vara i musikaler. Jag har inte sett så där jättemånga, men ett av mina mål i livet är att ha sett alla (som fortfarande går) live. Jag vet egentligen inte varför jag fastnat så för musikaler, eller varför jag tycker alla låtar är så himla bra. Jag bara gör't.
Igår efter jobbet så åkte jag, Angelica och Sakar hem till mig och så tittade vi på West Side Story. Den är verkligen underbar, I love it :) Såg den också för ett par år sedan när friskolan satte upp den. Dom gjorde det verkligen jättebra! Det är nåt jag kommer minnas hela mitt liv tror jag, eftersom det var första gången jag såg den.


Min favoritscen när dom sjunger "America". Guud, det är så bra:P

Det var för övrigt väldigt kul att träffa A och S igen. Det var så himla längesen! Sakar skrämde dock upp mig ordentligt precis innan dom skulle åka, hon berättade om "Paranormal Activity" som hon hade sett. Herregud säger jag bara, det är verkligen den sista filmen i världen jag ska se. Jag vägrar. Först läste jag det där hos Anna Hibbs, och nu berättade Sakar massa grejer. Jag blir liksom livrädd om att läsa/höra om den... :P

The Twilight saga - New Moon

Okej. Jag vet inte vart jag ska börja. Filmen var... HELT UNDERBAR!!!!! och... JAG ÄLSKAR JACOB!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahaha, förlåt men jag kände att jag verkligen var tvungen att framföra det.
Alltså, det finns så jäkla mycket att säga om filmen, så jag kommer inte på nånting. Igår på hemvägen pratade jag konstant, jag skojar inte. Jag kan inte låta bli att analysera - så jag pratade och pratade och pratade medans Sofia somnade, Johanna blev mindre och mindre engagerad i diskussionen och Elin la in så inlägg då och då.

Först och främst: Jag blev INTE besviken. Jag var ju så rädd att jag skulle bli det, så jag var jätteglad att jag inte blev det. Visst fanns det saker som man störde sig på (t ex musiken!) men den var så jävla bra. Dock otroooligt sorglig. Sorgligare än boken skulle jag säga. Man hade ont i hjärtat typ... konstant. Jag älskade scenen i regnet när Bella har åkt hem till Jacob för att hälsa på honom (när han inte har hört av sig för att han har blivit varulv) och han ber henne gå. Det var absolut en av dom bästa scenerna (iallafall för oss Jacob-lovers ;)).
När Edward lämnade Bella grät typ alla andra, men inte jag. Jag kan typ inte gråta åt filmer, speciellt inte nu när jag har läst boken, då vet jag ju vad som händer så det blir liksom inte på riktigt. Men guuud va ont i hjärtat jag fick!

VARGARNA. Jag älskar dom! Paul (och Jacob såklart) är ju så snygg, och alla är så sköna och roliga. Men det blev nästan som två olika filmer, eftersom varulvs"världen" är så annorlunda mot vampyrvärlden. Mycket enklare, gladare osv. Nej gud, jag ska inte va så varulvs-partisk. Jag älskar ju Cullens också :)

Jag måste verkligen se den igen för att kunna uttala mig mer än såhär. Det hände ju så mycket, man kan omöjligt komma ihåg allt. Men den var precis så bra som jag trodde att den skulle vara! Som Emma sa när vi mötte henne utanför salongen igår (hon gick på en tidigare visning än oss) "Ni har två timmars njutning framför er!"

Mitt hår

Hur ska jag göra med håret? Jag vill att ALLA som läser det här inlägget kommenterar och säger vad ni tycker! Nu är det ju inte så många, men det räcker gott och väl :)


Lite dålig bild, men det är så här blond jag vill vara iallafall, om jag ska slinga mig!

eller...

Lite mer såhär?


NEW MOON IDAG!

Idag är det den 20:e november. Dagen alla twilightnördar har väntat på sen januari. Wohoo :D Jag längtar så tills ikväll! Fast jag är inte så uppspelt som jag trodde jag skulle va. T ex; vi har inte pratat speciellt mycket om det i skolan idag, och jag har inte den här pirriga känslan. Men kul ska det bli :D Hoppas hoppas hoppas jag inte blir besviken bara.

Men nu till något annat. Mitt hår. Haha. Min utväxt är på gränsen till outhärdlig, därför måste jag boka sling- och klipptid snarast. Men jag vet inte hur jag ska göra, eller att bli kvitt utväxten är ju självklart, men ska jag bli göra blonda slingor och bli jätteljus i hela håret, eller ska jag färga håret i min naturliga hårfärg och sedan lägga lite ljusa och guldiga slingor i? Jag kan verkligen inte bestämma mig! Jag trivs ju väldigt bra i ljusblont, men det är jobbigt att behöva färga utväxten hela tiden. Jag tycker att min naturliga hårfärg är lite tråkig och vet inte om jag skulle trivas i den, eller om jag skulle känna mig som en grå mus... Jag tycker själv att det passar min personlighet, stil och utseende bäst att ha blont men det vore ju kul med förändring också?! Åååh, blir galen.
Nej fan, jag gör ett nytt inlägg som bara handlar om hår istället:P


God kväll

Fruktsallad + gossip girl = mycket bra. Med lite honung och pumpafrön på fruktsalladen, och med ren pyjamas nerkrupen i sängen blir det ännu bättre.

Var på estetshow förut. Orkar inte berätta allt, men jag kan säga att dom var GRYMMA. Blir så stolt över att ha såna duktiga vänner, gud! :) Skrattade så jag grät dessutom.
Man blir ju smått avundsjuk, och ångrar liiite grann att man inte valde estet. Det jag känner att jag verkligen hade velat lära mig, är scenframträdande. Alla har blivit så himla duktiga på scenen, såklart sångmässigt också, men framför allt scenframträdandet. Det saknar ju jag totalt och det hade varit kul att få lära sig det och bli lika bra som dom, hehe.

För övrigt så har jag kommit på att det skulle vara kul att ha en blogg som skriver om bloggar, som typ bloggkommentatorerna. Jag läser ju ganska mycket bloggar, och det ploppar alltid upp en massa åsikter och frågor när jag läser, som jag liksom formar till texter i huvudet. Det vore kul att få skriva de där texterna.
Sen att man skulle få ägna hela dagarna åt att sitta och läsa bloggar samt uppdatera regelbundet (!) är ju en annan femma, men roligt, det vore det!

:@

Gaaaah, nu är jag sur. Brukar inte tycka det är orättvist att bloggerskor får massa gratisgrejer eller andra förmåner, men när jag ser att Kenza får gå på förhandsvisningen av New Moon blir jag arg!! Hahaha, snarare avundsjuk, jag vill ju också! Dumma Kenza :(




höhö

"Om det går dåligt skrattar vi åt det, och låtsas att vi inte bryr oss"

Puh. Jag överlevde dagen. Höhö, nejdå, så farligt var det inte. Men nu sitter jag här med feber igen. Är ganska pigg ändå dock! Mötet med vår UF-rådgivare gick briljant och min och Sofias sånginsats gick ganska bra, med tanke på omständigheterna. När vi övade hemma gick det mycket bra, men sen när vi kom till Rackstamuséet och körde igenom låten gick det PISS. Bittan blev lite morsk, inte helt obefogat, och vi panikövade nere i källaren. Vi var totalt off, seriöst. Aldrig blivit så förvånad. Men sen, när vi sjöng låten för publik, gick det bra. Vi sjöng väl falskt på några ställen, men det gör vi alltid;) Så jag är relativt nöjd för att ha övat så lite som vi hade gjort! (Frågar ni Sofia får ni en helt annan version dock.)


Always and forever my sångpartner <3
(jag är så poetisk)


Som jag hade dig förut

Tänkte bjuda på en klassiker såhär på tisdagsförmiddagen :) Den går på repeat här just nu.



En typisk höstlåt tycker jag. All Melissa Horns musik är höstmusik. Så där lagom deppig och passar till frost, löv på marken och varmt te. Nu låter jag jätteflummig, haha.

Stannade hemma idag, för jag tror jag hade feber imorse. Det började redan igår kväll, jag gick och tränade power yoga (!) och kände under passet att jag var jätteöm i kroppen. Skrev ju om min hemska mensvärk, men tänkte att så himla mycket kan väl inte mens påverka kroppen..? Iallafall, när jag kom hem blev det värre, och jag var jättetrött. Gick och la mig, och sov till halv åtta imorse. Kände mig helt död när jag vaknade och hade ont i huvudet. Ska ju sjunga ikväll, och då vill jag helst va på topp. Sofia kommer iallafall hit efter skolan, så ska vi öva. Sen vid halv fyra ska jag träffa Sandra och vår UF-rådgivare. Orkar verkligen inte, men det måste göras. Usch, längtar inte tills ikväll. Jag och Sofia har inte varit så flitiga vad gäller sången så det kommer nog inte gå så bra.. men men, tur att det inte är nån stor konsert:P

Nu ska jag ta mig ett bad tror jag, puss!

Fredag!

Jag längtar så sjuuuukt mycket till fredag! Fatta att det är 4 dagar kvar tills New Moon-premiären nu!! :D Det ska bli så himla kul att äntligen få se den, wiho :D

aaaaaaj

Sitter i skolan och har jordens mensvärk. Den värsta på år och dag.. mådde till och med illa förut, det gör jag aldrig! Fick en alvedon & en åksjuketablett av söffi förut, det hjälpte litegrann. Kan dock inte koncentrera mig på skolarbetet, sitter vid facebook och youtube istället. Inte bra, men det går verkligen inte att koncentrera sig.

Söndag

Gomöran! Jag sitter och tittar på reprisen av Idol. Gud va bra Mariette och Calle är! Tycker om Reza och Erik också, men den här gången kanske inte var Rezas bästa gång.

Igår var ju jag och Elin i Ullared. Åkte vid sju på morgonen och kom hem halv elva på kvällen. Tuff dag ;) Vi kom till Ullared vid 11, och de va så sjukt mycket folk. När vi såg kön tänkte vi att oj, vilken kö. Men vi visste fan inte vad som väntade oss! Det var ett jättekonstigt kösystem, den slingrade sig på det allra konstigaste sättet. När vi trodde att vi inte hade så långt kvar så såg vi mer.. och mer.. och mer. Men efter typ 1,5 timme (!) kom vi in. Sjukt att folk köar så mycket för att få handla på ett jätte-Rusta. Haha. Men jag & Elin tyckte de va lite kul att köa också, man fick uppleva den riktiga ullareds-känslan liksom. Vi kunde ju inte direkt åka hem igen när vi hade åkt så långt. Och vi vet att om vi åker dit igen kan det inte bli värre. Dom hade typ rekord igår. Väl inne shoppade vi loss iallafall ;) Dom har verkligen allt där! Jag köpte allt från strumpbyxor till muffinsplåt och smink. Kändes skitkonstigt att gå runt i flera timmar och plocka på sig saker, och inte ha en aning om hur mycket allt ska kosta. Elin köpte skitmycket grejer, hon har ju egen lägenhet och om man har det tjänar man verkligen på att åka dit, schampo, toapapper och sånt är ju mycket billigare där!
Va så trött när jag kom hem igår så jag la mig typ direkt. Sov från tolv till tolv, skönt det!

Nu ska jag äta tacos till frukost och se på nåt kul på teven. Puss!

Bloggar är (sällan) bra

Usch. Varför var jag tvungen att stanna uppe längre än jag skulle, och sen läsa det här hos Hibbs? Fytusan va läskigt. Nu måste jag läsa nåt kul hos Egoina eller irriterande hos Dessie, bara för det.

Ullared

Shit, har inte bloggat på evigheter. Latmask! Fast egentligen, så spelar det ju inte så stor roll med 10 besökare per dag. Tror dom överlever om man säger så ;)

Har haft två otroligt lugna veckor sen jag kom hem från Gran Canaria. Inte gjort många knop, det kan jag tala om. Har inte haft så mycket att göra i skolan, så jag har tittat på tv, film, läst, umgåtts med vänner och jobbat. Skönt som bara den!
Har bara massa äckliga, fula bilder från resan på min kamera men imorn ska alla träffas och äta sushi samt skratta åt alla bilder hos Sofia, så efter det har jag tänkt lägga upp lite bilder.

På lördag ska jag och Elin åka till Ullared, haha. Kommer säkert att vara världens kö där nu efter tv-serien men vi får se, vi gör det som en kul grej. Tror inte vi kommer hitta så mycket vettigt heller. Men det ska bli mysigt!
Blir en lugn helg annars, precis som föregående och nästa helg också. Känner inte för att festa nu på ett tag framöver, resan tog kål på mig haha!

Nu ska jag göra mig iordning för sängen och försöka lägga mig i tid för en gångs skull!

Puss&Godnatt

RSS 2.0