felicidad

Åh. Känner just nu en STOR lättnad. Jag ska ju jobba på Olssons Brygga i sommar, och imorgon är det kick off inför det. Igår gick jag in och kollade mailet vi fick för typ en månad sen för att se vilken tid och så man skulle vara där. Då ser jag att man skulle ha mailat in när man ville vara ledig, senast den 15:e maj. Jag fick p a n i k. Tänkte att dom kan ju inte komma ihåg att jag tar studenten, och tänk om dom har satt mig på schemat då! Tänk om det inte går att byta! Hjääääälp! Jag skrev ett mail och frågade, det kunde ju vara så att jag inte står på schemat överhuvudtaget eftersom jag är extrapersonal. Har gått och gruvat mig hela dagen för detta, tänk om dom ger mig sparken för att jag var så oansvarig!?!
Men så läste jag mailet nu och snälla Therese kom ihåg att jag tar studenten så hon hade räknat med det! Puuuuh :)
Dessutom kommer jag få ett schema när jag ska jobba vilket också är OTROLIGT skönt istället för att aldrig veta säkert och bli inringd på kort varsel. Den här sommaren känns säkrad jobbmässigt, eftersom jag jobbar på Palladium också och kommer nog få jobba där mer i sommar för Julia jobbar så mycket på Granngården, plus at städerskan har semester i 4 veckor så då ska jag städa också! G Ö T T ! :D

Har för övrigt haft en jätterolig kväll på Palladium, det var specialvisning av SATC 2 med modevisning och grejer. Jag och Julia fick agera mini-bartenders, det var kul :)

Åh vad livet känns bra just nu! jag tar studenten om 2 veckor och jag kan inte annat än le!
Gud, det här inlägget blev väldigt väldigt rörigt, men så är det när man har mycket att säga på en och samma gång!

! ! ! ! !

GAAAAH! Jag blir galen. Jag håller på och skriver en uppsats i filosofi och det är så himla svårt. Måste få ur mig lite aggressioner så nu blir det lite nördigt filosofi-snack här:
Jag ska undersöka Facebook-grupper (jag vet, knäppt) med hermeneutisk metod och den går ut på att öka sin förståelsehorisont bla bla bla och man ska utgå ifrån sina fördomar. Man ska typ komma fram till att man har fel, och förstå mer ju mer man undersöker. Men jag kommer bara fram till att mina fördomar är rätt hela tiden!! Det låter kanske jättebra men det är det inte för om jag ska få bra betyg måste jag undersöka saken så långt att jag liksom inser att jag har fel, men sen kanske jag har rätt ändå i slutändan. Det är svårt att förklara men jag undersöker inte sakerna nog mycket iallafall, och det är inte bra. Men problemet är att jag inte vet vad mycket mer jag ska titta på! Sjukt jobbigt! Jag slutar liksom när jag är nöjd och det är jag när jag fått fram att mina fördomar stämmer. Kan inte få fram något mer. :@

Jaja, jag får i alla fall G om jag lämnar in uppgiften, även om jag får IG på den. Tror jag...? Fan, detta känns inte bra. Keeron hade en genomgång med mig i dag för att jag hade panik och jag blev lite klokare av det, men nu när jag försöker själv så går med inte :( Åh, filosofi är så himla svårt. Det är fanimej det svåraste ämnet på gymnasiet. Ni som inte läser/läste det ska vara så himla glada!

100518

Uj. Jag har inte bloggat på ett tag nu! Har massa annat för mig istället ;) Har egentligen inet att skriva men jag tyker det blir så dystert när det står "för 7 dagar sedan" när man loggar in haha.
Eller okej. Jag bloggar för att jag gör allt för att slippa börja på filosofin. Vill. Inte. Alls. Överhuvudtaget.
Hjälp.

Härligt väder är det idag iallafall! helt vaaaaarmt :) löv it ♥

Förresten, jag går på shake-diet nu haha. Jag vill gå ner lite till innan studenten så jag kör "desperatmetoden" och dricker bara viktminskningsshakes. Har i och för sig bara gjort det en halv dag än så länge, men det har gått bra hittills (höhö). Kommer nog bli svårare efter typ... tre dagar. Hjälp, jag vill inte tänka på det! Men jag skaaa klara att nå min målvikt innan studenten!

Nu ska jag duscha innan jag drar till stan och därefter till jobbet. Puss!


numbers

That we are counted can't you see
We are the numbers you and me
We are the tainted, the unfree
One, two, three

<3

Klasskamp, sniglar och skratt

Den här veckan har KU3 kört hårt i Klasskampen :D Se bilder här: www.kulturarna.blogg.se
Igårkväll var jag, anna, sofia, karin och emma på annas tapasbar och åt. Tapas är så jävla gott :D
Men en sak som var sjuuukt kul, och som vi skrattade sjukt mycket åt, var när emma hittade en snigel (!) i sin sallad! En jättestor och levande! Herregud, det var så roligt. Hon utbrister glatt "Det är en snigel i min sallad!" utan att låta det minsta äcklad. "Den lever!" Gud, va vi skratta :D Hon fick ny mat, som tur var. Man kan ju hitta små sniglar i sån sallad man köper, men det här var alltså en stor, en sån som man hittar i trädgården typ.

Inatt åkte Söffi till Kreta. Emma åker till Tunisien idag. Josefine och Sandra åker till Alanya imorgon. Vad gör jag? Sitter här hemma och har tråååkigt :(

Som tur är är Julle, Anna, Wide, Karin och Sandra kvar hemma med mig :D Vi får hitta på nåt roligt :)
Nu mååååste jag verkligen städa rummet (det blev inte så mycket städning sist och jag har dessutom lyckats stöka ner ännu mer) för sen kommer Julia och så ska vi testa balsminkning på henne och göra oss i ordning och sen blir det personalfest! Det kommer nog bli riktigt trevligt :)


S T Ä D A

Gah! Jag försöker städa. Det går inte alls bra. Jag är glad och uppåt och vill inte alls städa. Hela min kropp säger nej när jag reser mig upp för att plocka upp nåt från golvet. Varför ska det vara så svårt? 
 Jag försöker få motivation genom att lyssna på musik, det är viktigt när man städar. Jag vill ha peppmusik som man kan dansa till! Men jag hittar inte rätt musik. Jobbigt.
Ibland, om man ska städa på kvällen till exempel, då passar lite lugn och fin musik bra. Men det går inte nu, för då vill jag bara lägga mig i sängen och tänka. Måste ha nåt crazy på jättehög volym!
Det får nog bli lite Håkan så länge. WOOOOAAAH!

1 maj

"Sköna maj välkommen till vår bygd igen, sköna maj välkommen..."
Hihihi, jag är ganska övertrött. Kan man gå ut oduschad i mjukisbyxor? I så fall gör jag det. Sitter här med täcket virat runt mig och har inget att ha på mig. Vill egentligen inte gå ut idag igen, men vi ska ha studentkommittéförfest hos dessie så jag vill dit, ska bli kul att festa med studentkommittén :) Sen har vi allihopa biljetter till tiki som inkluderar buffé och jag säger inte nej till gratis mat haha! Funderar på att dra hem väldigt tidigt faktiskt.
Jag pendlar dock mellan att tänka "Jihooo vi tar ju snart studenten" och "Bläää jag orkar inte.." Haha. Med min dåliga karaktär så lär det väl bli det förstnämnda som tar överhanden ikväll igen...
Igår var en rolig, galen kväll! Ja herregud ;)

Nej, nu får jag väl ta mig i kragen om jag ska komma iväg till Dessie nån gång! Puss♥


RSS 2.0