Ännu ett "natt-inlägg"..

Hej :)
Jag har bara tid att skriva blogg på natten verkar det som, därav rubriken.
Nyss kommit hem från stan, var på fest hos Lizzy. Var kanske inte så jättekul i början (nykter) men sen när vi sket i "jag dansar aldrig nykter"-grejen och släppte loss så blev det roligare ;) Jag, Sandra och Alex kom på jag vet huuur många nya moves som helst, till exempel 'steka köttbullar' !? xD och 'torka stjärten' hahaha. Men nu luktar min tröja rejält mycket rök, då det verkade som att alla tävlade i vem som kunde få rummet rökfyllt snabbast. Gillas inte! Imorn ska jag umgås med Sakar eftersom hon åker till tha homeland Kurdistan till veckan och är borta cirka en månad(!!!). Då måste jag passa på!
Neeej, nu är jag så himla trött så nu blir det sängen!!

GODNATT ALLA GODINGAR :)

ameeengud, va pinsamt haha!

50-årskalas

Idag hade vi kalas för far min som fyllde 50 år igår. Det pågår fortfarande lite smått där uppe, men dom flesta har gått hem:P Vi åt mat, tårta made by me och sen hade mamma och jag fixat en liten tipspromenad. Vi tyckte vi var jätteroliga haha, för i vår släkt har vi inte så mycket sånt på kalas. I alla fall så handlade alla frågorna om pappa så klart, och en del tyckte vi själva att vi fått till ganska bra:P Det fick vi sedan bekräftat när min kusin Johan skrattade så det ekade över hela kvarteret (han älskar råa skämt). Mamma hade även fixat en liten surprise vid 'målet', som var i vår jordkällare. Där i mörkret bland massor av stearinljus stod jag och delade ut lakritsshots.."man måste ju få lite fart på kalaset" sa mamma. Men det blev ingen dans idag :( Dom va tydligen inte i form för det, haha. Kicki och hennes pappa Olle kom också över, de va kul tycker jag:) Sedan spelade jag, Elin, Anna och Kicki tv-spelet "BUZZ". Jag låg sist heeela tiden, hade skitlåga poäng..men precis i slutet tog jag igen alltihop och VANN :D då blev ja nöjd minsann!

Nu är jag trööött..vill sova, men ändå inte. Ska ju jobba imorn igen, och på söndag. Sen är jag leeeedig hela veckan. På måndag/tisdag ska jag, Elin och Anna ta en tur till Karlstad, sen på onsdag kommer Josse & Sofia, sen är det FESTIVAL :D Kul vecka som väntar ;)

JUST DET, jag måste berätta. Pappa fick en SodaStream i present, så nu ska jag kolsyra i kapp med Nikki hahaha :D

Nu tror jag att jag ska göra nåt som är väldigt olikt mig, jag ska våga:)

Puss & Godnatt ♥ ♥ ♥


25 juni

Måste bara titta in här lite mitt i fotbollen. Jo, jag tittar faktiskt! Kaaanske beror på att jag inte har nåt bättre för mig:P
Jag lyssnar på Håkan Hellström - Långa Vägar också, och är glad glad glad:)
Idag fick vi virka på jobbet. Fast det är inte därför jag är glad, haha. 
Men det är ju snart festival..med fest, vänner, musik och massa glädje! :D Då kommer Josefine & Sofia hit också och sover här. Det längtar jag som fan till, har inte sett Josefine på två veckor. Vi pratade igår och kom på att det kommer bli jättekonstigt att inte gå i samma klass längre. Har ju inte känt Josefine mer än 2 terminer, men hon blev snabbt en del av mitt liv. Ses man varje dag i nästan ett år blir det ju så! Vi hade jämt så kul på alla lektioner, hur ska det gå nu? :(
(För er som inte vet: vi ska gå olika inriktningar på samhäll nu till hösten; jag Kultur och Josse Idrott)

Hon och Söffi kommer i alla fall hit och vi + alla mina andra underbara kompisar ska rocka rövarna av oss :)

Nej, nu ska jag återgå till fotbollspelarna.. NEJ jag menar fotbollsmatchen!
(blev faktiskt lite besviken..ingen i vare sig Tyskland eller Turkiet var ju speciellt snygga, haha)

Möte med andar xD

Hej!
Måste bara berätta om min dag igår på jobbet. Den var något roligare än i lördags, kom lite mer folk och så fick vi även besök av ett medium, hahaha! Hon verka helt normal först (haha, varför skulle hon inte göra det egentligen) men när vi stod i ett rum (som är ett minnesrum för Elis i Tasere) så sa hon till sin man att det började trycka i bröstet? :O Så vi gick ut från rummet. Jag fatta ingenting, trodde hon va sjuk eller nåt så hon skulle ta sin medicin. Men sen kommer hon ut igen, och säger att 'hans själ är här och pratar med henne' !? WHAT? Nu fattar jag ännu mindre. Så jag går till henne, då ser jag att hon håller en kedja i sin hand med en kristall på. Så frågar hon 'är du rädd?' nej, säger jag, för nu har jag fattat vad det handlar om. Så står hon där ett tag och pratar med Elis i Tasere's son som hon tydligen fått kontakt med? :O Typ frågar honom om han vill träffa sin pappa, och säger att han måste lova att inte störa människors energi- och tankefält. Gissa om jag va paff? xD Sen säger hon att 'nu har han gått upp i himlen till sin far', och jag bara 'jahaaa..' vad fan skulle jag säga liksom? xD Sen går dom neråt gården, och jag går därifrån full i skratt.

Det gjorde min dag, kan jag säga! Haha, men min kollega som är en 83-årig tant berättade sen att när mediumet hade kommit ner till henne och pratat med henne, så hade hon sagt att hon hade hjälpt själen upp i ljuset, då sa hon (min kollega) "Men, jag vill inte att han ska nånstans! Jag vill ha honom kvar. Då går jag och tar tillbaks honom!" Hahaha! Mediumet hade då frågat om hon också var synsk varpå hon svarade "Nej! Men jag kan bli om jag vill!" 
Hahaha, hon är ganska rolig den tanten.  

Midsommarhelgen

Hur har midsommar varit för er? För mig var den precis så jag ville att den skulle vara :) Jag ville ta det lugnt och vara med familjen och släkten, äta massa gott och skratta, och det gjorde jag:) Vi var i vår sommarstuga som vi varit de senaste tre åren. När vi kom dit åt vi lunch. Då testade jag sill för andra gången i mitt liv, och jag HATAR det verkligen. Det är typ det enda jag inte tycker är det minsta gott. Så jag åt lax istället:P Sen spelade jag lite spel med syrran, fotade och fördrev lite tid innan kvällen och grillningen. Vid nio eller nåt var middagen klar, då var det vissa vuxna som hade blivit lite tjohej haha så vi kom in på en del roliga samtalsämnen. Sen spelade jag Skip Bo med min kusin Måns.

Nu började mamma och dom bli riktigt runda om fötterna så snart började vi dansa haha xD  Månstret rocka som fan! Så småningom blev klockan halv två och vi gick och la oss:)

Idag gjorde jag min första dag på jobbet, och jag började klockan tolv. Så jag ställde väckarklockan på tio, men så dog min mobil under natten så jag vaknade tio i elva och fick väldigt brått, för jag skulle vara där halv tolv. Men jag hann iaf, och nu har jag precis sovit lite o sådär (slutade fem). Mitt jobb är inte särskilt ansträngande, men ändå var jag jättetrött när jag kom hem.

Nu ska jag dra mig från datorn och åka och hyra film, för ikväll kommer Julia, Anna, Agge, Kicki och förhoppningsvis Sakar över så ska vi ha filmkväll :D

Jag älskar grillat!Solnedgången var vacker (dock inte så mörk i verkligheten)

(Mina första bilder i bloggen :D :D)

Mer musik

Nu ska vi snacka mer musik :D Haha, eller jag rättare sagt. Jag måste bara erkänna att jag är en riktig Rix FM / Mix Megapol-nörd. Inte för att jag ääääälskar musiken, utan för att jag alltför ofta är för lat för att sätta på någonting annat. Radion är ofta nära till hands ;) Detta gör att jag har ganska bra koll på den här sortens musik, fastän det egentligen inte är vad jag skulle välja att lyssna på. Fast det gör jag ju ändå, på sätt och vis. Jaja, skit samma. Pappa brukar ibland fråga mig när vi åker bil, 'vilka är det här?' och jag brukar kunna svara på högst 2 sekunder:P Kaaaaanske beror det på att dom spelar samma låtar hela tiden? :P Kanske det ja.
Som ikväll när jag stått i köket och bakat inför imorgon, då blev det Rix FM. Då spelade dom, såklart, 'Jenny let me love you' med EMD. Och jag stör mig så på en sak! Varje gång jag hör den försöker jag urskilja deras röster, vem som sjunger när liksom. Det går litegrann, men inte allt! Jag måste få veta det haha. Sen hörde jag Sonya Aldéns nya låt. Den var riktigt jävla dålig. BLÄ.

Nu till en helt annan sorts musik; Arvikafestivalen. Eftersom jag spenderar alldeles för mycket tid på att försöka höra när Danny sjunger i Jenny let me love you så har jag inte särskilt stor koll på musiken som kommer till Arvikafestivalen, haha. Jag har hört kanske 30%. Och det är ju inte kul, man vill ju inte missa nåt bra när man ändå är där. Nån som läser som kan nåt lite mindre känt band som kommer som är bra? Puuh, måste verkligen lyssna in mig. Kan man göra det på deras hemsida?

Sing star

Jag har förstått hemligheten bakom Sing star! Nej tyvärr, det är inte att hälla i sig 3 groggar, dansa som en galning och ta i för kung och fosterland, och framför allt ha roligt. Nej, för att få riktigt höga poäng måste se det som en kamp på liv och död. För det är det ju.
Här kommer hemligheten:

För det första, du kan bara glömma att du kan stå och rocka loss och sjunga som en galning som dom gör i reklamen. Nej, hemligheten är att du ska stå framför teven, superkoncentrerad, och sjunga varenda ord precis som dom gör på skivan. Inte en ton fel. Det spelar ingen roll om du kan sjunga eller inte, huvudsaken är att du träffar rätt på tonen. Försök alltså inte briljera med en massa weilingar och sånt, du kommer inte vinna ändå. Detta har både jag och Sandra förstått (som dock vann över mig hela tiden) efter att ha stått och vrålat "SWEET HOME ALABAMAAAA" totalt utan inlevelse och, med intyg från Sandra mamma, inte speciellt vackert. Men höga poäng. det fick vi.

Och nej, tro inte alls jag är ironisk eller att jag är bitter efter att ha förlorat 9 av 10 gånger mot Sandra och hennes 12-åriga syster.

SOMMARLOV!

Hej igen :D
Nästan en månad sen nu. Sist blev jag lite avbruten och det känns lite meningslöst att fortsätta på det nu :P Så vi börjar från här och nu istället. Har ju sommarlov :D :D :D Jag har inte planerat min sommar så bra dock. Vet bara några få saker som jag ska göra. Jobba typ två veckor (har inte riktigt bestämt alla tider än) gå på Arvikafestivalen, Hamnfesten och sen kanske jag blir med Sandra o gänget till Strömstad. Hatar att inte ha saker bestämt sådär, men vi får prata lite mer om de, för jag vill meeed:D Julia pratade om att åka till Belgien till sina kusiner, men att hon inte ville åka själv. Jag var ju på direkt, såklart. Så Julia, om du läser det här: jag följer med, säg bara till! (fast de visste du antagligen redan)

Jag ska försöka styra upp mitt bloggande mer nu, försöka skriva ett inlägg om en sak liksom, så att inte varje inlägg blir så jädrans rörigt. Jag börjar NU! Puss o Hej.

RSS 2.0