Note to self - håll reda på mobilen i fortsättningen

Måste bara berätta om en pinsam grej som hände idag. Jag menar, jag gör ju inte bort mig så ofta, så jag tänkte väl att jag kunde bjuda på det när det väl händer ;)

Jag och Sofia hade skrivit klart vårt religionsarbete i datasalen. Tydligen hade jag glömt min mobil där, för senare på spanskan så kommer det in en kille med den och säger "Tror den här tillhör nån av er.." medan han tittar på mig. Jag flyger upp och hämtar den, tackar honom. Sedan när han har gått och jag har satt mig ner igen, börjar jag fundera på hur han kunde veta att den var min. Jag tittar på mobilen och minns plötsligt vad Josefine hade gjort tidigare på dagen. Hon satt ett bra tag och pillade med min mobil och 1) bytte bakgrundsbild på en ytterst ful bild på mig iförd Johannas glasögon, tagen i en ytterst ful vinkel, 2) bytt skärmsläckare till en hemsk (dock inte lika hemsk som föregående) bild på mig, sofia och josefine. Ser framför mig hur filuren som hittar mobilen tar den, låser upp den och möts av bilden på mig, skrattar samt visar den för sina kompisar och sedan säger: Hmm.. henne känner jag igen! Haha, men det är ju hon där i kultur, fyfan va ful, och sedan skrattar igen. Eller ännu värre; dissekerat min mobil totalt och läst sms, för att försäkra sig om att mobilens ägare var idioten på bilden, eller möjligtvis bara för att jävlas. Medan jag tänker detta blir jag mer och mer generad och vill sluta vara mig själv för en stund, och till slut exploderar jag i ett "JOHANNA FYFAN VA PIIIIINSAMT!"

Nu undrar jag; är jag oerhört självupptagen som tänker så här, eller skulle det faktiskt kunna ha hänt?
Jag grundar nämligen bara min teori på vad jag själv skulle ha gjort.

YEEEESSS!

Nu blev jag sur för att min blogg har blivit så jävla tråkig och deppig också. Skit... Sätter på lite Westlife, och vips! så känner jag att något förändras inom mig. Jag känner hur jag börjar se på världen på ett annat sätt, som om ett ljust skimmer precis har svept förbi allt omkring mig. Allt är fint och alla är snälla (ni vet westlifes musik är ju så fin och idyllisk, då tänker jag att dom ser på världen på det sättet också). Jag har kommit ur deppet!!!!! Och sedan känner jag hur orden börjar komma till mig också! Åh, ord!
Hahahaha. Jag är ju fan störd. Får se hur länge detta varar nu då. Jag är lite knäpp ikväll. Sorry.
(Hoppas inte bara det är jag som ser ironin/överdriften i detta. Jag brukar ju misslyckas med att få fram min ironi.)
Nej, nu måste jag sluta innan jag blir sinnessjuk av mina egna ord.
(undrar om det är datorn det är fel på? ang. den icke-existerande styckeindelningen alltså. isåfall ska jag fan ta nån annan dator och ändra imorgon. jag stör mig sjukt mycket på det. varför gör jag parenteser hela tiden?)

innehållslöst

Jag är inne i en period då jag inte känner för att blogga. Jag känner faktiskt inte för att skriva alls. Ändå gör jag det nu (?). Jaja, till saken. Jag har inga ord just nu, av någon anledning. Konstigt, jag brukar liksom alltid ha nåt att säga
Jag har ingen lust att berätta vad jag gör. Jag har ingen lust att skriva nåt annat heller. Så jag låter det vara tills vidare. (Kan ändras helt totalt imorgon - kanske är jag bara lite low ikväll.)
Jahapp. Nu har jag skrivit ett blogginlägg om att jag inte har nåt att säga. Mycket intelligent.
(Som Alex Schulman sa om 00-talet; Vi hade inget att säga. Och vi sa det.)
NU BLEV JAG SJUKT JÄVLA IRRITERAD, FÖR DET GÅR INTE ATT FÅ MELLANRUM MELLAN RADERNA. DET FÖRSTÖR HELA INLÄGGET. JAG HAR SÅ HÄÄÄÄR LUST ATT SLÅ I SÖNDER NÅGOT NU.

året tvåtusennio

Borde väl egentligen gjort den här innan året slutade, men what the fuck. Den är rolig :)
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Alltså, det är ju massa grejer. Jag åkte på min första riktiga party-charter med 10 galna tjejer, jag startade ett företag (UF men wtf), jag gick in lagligt på klubbar och köpte alkohol på restaurang för första gången och så vidare.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte jag hade några
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, men min systers vän blev :)
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Norge, Estland, Spanien (gran canaria) 
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Nej, tror faktiskt inte det. Möjligtvis en pojkvän ;)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 26:e augusti, 18:e september
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag fick jobb på palladium och började tjäna egna pengar, hahaha! Att jag började öppna mig mer för andra människor. 
9. Största misstaget? Jag klantade mig jävligt mycket som vanligt! 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag har varit förkyld väldigt mycket.
11. Bästa köpet? Mina nike-sneakers tror jag. Ganska tråkigt köp, men dom är väl använda!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Resor I think
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Min födelsedag, fina ord, twilight (haha)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Hmm.. alla partydängor!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag tror faktiskt jag har varit både gladare och ledsnare det här året än nånsin tidigare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat, och varit snällare mot mina nära
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Spenderat tid på att tänka på onödiga saker
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen och släkten :)
19. Blev du kär i år? Nej
20. Favoritprogram på TV? Gossip Girl!
21. Bästa boken du läste i år? Twilight-böckerna såklart ;)
22. Största musikaliska upptäckten? Melissa Horn, tror jag
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag önskade mig pengar till GC och det fick jag :)
25. Något du önskade dig men inte fick? Minns inte:P
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag hade en fest här hemma med alla vänner, det var hur kul och bra som helst!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om jag inte hade varit så lat och nonchalant stundtals. Finns ju massor egentligen, det är lätt att vara efterklok ;)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Ganska färgglad, lite Blair i Gossip Girl (iallafall mot slutet)
29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner och allt roligt vi hittade på!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Robert Pattinson, helt klart. Sorry Taylor, men jag dreglade mer över Rob tror jag. 
31. Vem saknade du? Jag saknade ingen under hela året, men jag saknade Julia jävligt mycket när hon var i Belgien i två veckor. Saknade Sandra på nyår :(
32. De bästa nya människorna du träffade? träffade inte så många nya människor som jag blev vän med eller så (tragiskt nog), men mina kära arbetskamrater är jag glad att jag fått träffa :)

2010

Oh my, har inte bloggat på skitlänge. Har faktiskt inte suttit mycket vid datorn under julen, jag är stolt över mig själv! Jag har ätit och jobbat istället, haha. Tagit det riktigt lugnt, förutom på juldagen då när vi var ute:) Ändå lyckades jag bli förkyld två dagar innan nyårsafton. Men det märkte jag inte av nåt igår iallafall ;) Gårdagen var.. ganska rolig. Inte sådär jättekul, men inte tråkig heller. Hade först jättetrevlig middag här hemma med Julia (som äntligen har kommit hem från Belgien), Anna, Ida, Kicki, Johanna och Malle. Vi åt, spelade spel och lyssnade på mycket bra musik. Sen drog de flesta av oss till Ritz, Ida och Kicki åkte till Mangskog. Är iallafall nöjd att ja fick fira det nya året med mina vänner, det är det enda som betyder nåt (hej klyscha!).
Nu är 2010 här, och jag borde kanske känna att det ska bli en nystart och bla bla bla. Men det gör jag inte. 2010 får bli som det blir, haha. Kände knappt nåt speciellt igår heller, det kändes som vilken kväll som helst faktiskt. (förutom att ja va snyggare än vanligt).
MEN GUD vad jag är negativ nu. Kanske är det bakfyllan som talar, jag vet inte, skit samma. This is how I feel. 2009 var hur bra som helst och jag vill att 2010 ska bli minst lika bra. Men jag är lite rädd måste jag säga. Jag vill inte ta studenten. Det betyder att jag måste ta tag i mitt liv, herregud. Man kan liksom inte bara flyta med strömmen då. Gosh.
Över till annat! Under dom senaste dagarna har jag blivit en True blood- älskare. Fick låna första säsongen av Johanna och jag älskert! Är inne på avsnitt 3 på andra säsongen nu. Det är jävligt äckligt, men man vänjer sig fan efter ett tag. Nu ska jag fortsätta titta. PUSS♥

RSS 2.0