Rocky Horror Show

Jag är superpigg just nu, sov tolv timmar inatt så lär ju inte bli trött på minst en timme heller. Har varit på Rocky Horror Show ikväll och DAMN vilken upplevelse det var :)
Det var Petrus i musikestet och så två till som går på friskolans gymnasium som satte upp den, och de hade ju med personer som man känner och vet vilka de är, så det var väldigt roligt :) Bl a Stina, My, Alexandra och Sofia.

Alltså det var helt GALET. Jag skrattade nästan konstant och handlingen kändes som en galen dröm. Det går fan inte att beskriva, det var så bra och roligt. Alex och Johannes passade perfekt i sina roller!

Har på mig min student 2010-tröja nu, vet inte om jag har nämnt det, men i veckan kom studentmössorna och det. LYCKA! :D Dock känner jag mig skitful i min mössa, men det är en annan sak. Min tröja är fin i alla fall :)
Nu när det blir lite varmare och grönare ute känner man verkligen hur studentkänslan och peppen smyger sig på!

Imorn är det valborg och då blir det p a r t y! Wiiie!

Nu ska jag gå och lägga mig och se om jag kan sova... Godnatt♥


otroligt snygga systrar

 


Lördag!

Wiho, idag är det lördag och jag laddar med Fibes, Oh Fibes! Det kommer bli en bra dag detta. Först jobb 16-20 och sen middag och fest med mina kära klasskamrater + Julia och sen blir det nog ut :)
Och icke att förglömma: solen skiner!

Jag har dock ett litet problem... vad fan ska jag ha på mig? allt är i tvätten för att jag varit för lat för att bära ner det till tvättstugan så jag har inget att ta på mig. B A J S! Jag hinner ju inte direkt tvätta nåt nu heller..
Får rota runt lite.
Nu ska jag duscha, måste hinna städa lite innan jobbet också!
PUSS

20 april

Hej!
Har egentligen inget speciellt att säga men det var ett tag sen jag uppdaterade bloggen så jag ville göra det :)
Sitter och övar på sångläxan och försöker hitta nån bra duett jag och Sofia kan smälla till med nu innan vi tar studenten och i och med det slutar ta sånglektioner. Väldigt sorgligt... Thank you for the music kanske skulle passa? Hahaha, skoja.

Idag har jag bara slappat. Jag lämnade ju in min slutrapport i fredags och så har det varit så mycket nu ett tag så jag bestämde mig för att bara ta det lugnt idag... fast jag egentligen har tusen saker jag borde göra. Typ städa rummet:P

Igår hade vi en lite studentfest på Viksholmen :) Vi grillade och hade det trevligt med musik och diverse drycker. Dom som hade lämnat in projektarbetet brände det i brasan haha ;) Nu känns det verkligen att det är nära till studenten! Jag väntar vara på våra studentmössor och tröjor som aldrig kommer! sjuuuukt störande!

P A R I S

Måste bara lägga in lite bilder från Paris också!


Precis när vi hade kommit fram och alla var väldigt koncentrerade på att hitta rätt.


Sofia posar vid den första jugend-metropolitain vi hittade! Vi hittade 10 st totalt tror jag :D


Sofia och Anna framför (väldigt långt ifrån dock) Eiffeltornet!


Hela gänget promenerar mot tornet =) Detta var första dagen, helt underbart väder!

'
Vi var aldrig uppe i det, men det var häftigt redan på marken! ;)


Sedan bar det av mot Triumfbågen! Den gick vi faktiskt upp i, cool utsikt :)

På kvällen sen åt vi middag på Hard rock café. Det har jag inga bilder från :( Har nog aldrig varit tröttare än då, hade ju inte sovit något natten innan! Efter maten köpte vi en drink, och jag har aldrig känt av en drink så mycket tidigare. Då är man trött:P


Dag nr 2 var shoppingdag! Dock blev det inte så lyckat.. vi hittade nästan inga roliga affärer!



På kvällen åt vi middag på en jättemysig restaurang. Dom spelade jazz och vi drack vin! Idylliskt värre :D 



Anna var söt :)



Och Sofia var sugen på flôtig hamburgare, haha.



Nästa morgon blev det Louvren!



Karin var taggad :D Det var inte så fint väder på torsdagen, men det gjorde inte så mycket.



Le Musée du Louvre! :D



Sofia med sin extra smala cancerpinne och sin otroligt färgstarka drink:P
Den kvällen (efter en lite mer lyckad shopping och Louvren så klart) åt vi middag på ett ÄNNU mysigare ställe, och sedan gick vi till ett café och beställde en drink :) Vi var lite trötta på vin, haha ;)



På fredagen innan vi skulle åka hem var det fint väder igen! Vi åkte till Montmarte, och precis när vi gick upp från tunnelbanan stod dessa gubbar och spelade jazz på ett litet torg där. Det var också sjukt idylliskt!



Jag och Sofia älskade Montmarte efter en sekund och var glada för att vi kunde använda våra glasögon igen =)



Målet var Sacre Coeur! Otroligt fin kyrka.



Utsikten!



Vi betade även av Moulin Rouge! Det är alltså SÅHÄR det ser ut i verkligheten, haha ;) Låg i värsta sexkvarteren, eew.


Sist av allt innan vi åkte till flygplatsen gick vi till Notre Dame :) Det var fint och pampigt, men inte lika fint som Sacre Coeur!

Nu ser det ut som att vi var värsta nördiga turisterna, men så var det ju inte riktigt då ;) Jag tog inte så jättemycket kort bara! Åh, jag vill verkligen åka tillbaka dit någon gång!


Barndomsminne

Nu ska jag dela med mig av ett ganska udda barndomsminne...
När jag och min syster var små så brukade vi lyssna rätt  mycket på pappas skivor (det var innan vi köpte egna) och pappa hade en gammal KSMB-cd som vi på nåt vis fick tag på. Vi hade ju ingen aning om vad det var, och hade ingen aning om vad punk var på den tiden. I alla fall så fanns det en låt på den skivan som vi tyckte var såååå rolig och vi kände oss jättebusiga när vi lyssnade på denna. Polisen Grisen var namnet och vi tyckte som sagt detta var jätteskoj. Hade ingen aning om vad dom egentligen sjöng eller stod för, men roligt var det! (och är än idag). Jag kom att tänka på den här låten förut, och letade upp den på youtube. Insåg att jag förstår varför vi gillade den, den är rätt svängig =)

Så nu tänkte jag dela med mig av den till er. Lyssna på den, haha ;D

 



NU måste jag återgå till projektrapportskrivning.. streeeeess!

Saras konsert

Åh, har ju inte berättat om Saras studentkonsert heller! Det gick faktiskt väldigt bra och var framförallt förbannat kul! Åh va kul vi hade :) Insåg verkligen att jag älskar att stå på scenen och jag älskar att sjunga. Ångrade nästan lite att jag inte gick estet... Det var så himla roligt!

Påskhelgen som följde var också hur rolig som helst! åh, trodde aldrig att den skulle bli så bra :) Älskar livet just nu! puss

VÅR!

Nu är det banne mig vår! Jag har ju varit och mött våren i Paris och nu när vi har kommit hem har det ju inte vädret varit fy skam heller ;) Älskar det!

Jaaa, som sagt: PARIS! Jag har bilder som jag tänkte lägga in på bloggen, eftersom jag typ aaaaldrig lägger in bilder i den här tråkiga bloggen. Men självklart hittar jag inte sladden till kameran bara för det!
Tills bilder kommer säger jag bara: det var u n d e r b a r t !

Jag blir så glad och uppåt så fort våren kommer. Alltså, det blir väl alla, men jag vill typ göra tusen saker och uppnå tusen olika mål helt plötsligt. Jag har, till exempel, bestämt mig (för tusende gången i och för sig) för att jag inte ska äta godis/glass/kakor/chips fram till studenten. Nu jävlar ska dubbelhakorna bort! Jag hoppas verkligen jag lyckas hålla det jag har lovat mig själv, annars blir jag så besviken. Vill inte titta tillbaka på bilder från balen och tänka att jag såg tjock ut. Det är ju inte direkt så att jag kommer bli snyggare med åren, så är jag inte snygg nu kommer jag aldrig att vara det. Jag vill kunna titta på bilderna och tänka att jag var smal. Haha :D

Sen måste jag bli brun till studenten också. FÅR inte vara blek! OCH jag ska även ha tagit körkort innan jag flyttar till Oslo (till hösten), vilket betyder att jag måste börja köra snart. Jag vet ju att allt det här är lite orealistiskt. Men jag kan ändå inte låta bli att tro att det faktiskt kan hända. Sen står jag där och skäms när det inte händer istället. Men sån är jag!

Dom senaste dagarna har vi pratat lite i skolan om att dra på SIESTA-festivalen i Hässleholm i slutet av maj. Hur kul vore inte det typ två veckor innan studenten?! :D Jag hoppas verkligen att det också blir av! Jag har aldrig varit på nån annan festival än arvika, så det vore riktigt roligt.

Nu ska jag sluta babbla på om mina konstiga idéer och drömmar och göra spanskaläxan innan jag går och lägger mig.

Puss & Kram ♥

RSS 2.0