I skolan

Sitter i skolan nu, har naturkunskap så jag ska bara skriva lite snabbt så att Ph inte upptäcker mig xP Jag är så jäkla trött, hoppas verkligen jag blir pigg till ikväll. Redovisningen gick förresten bra :) Gud va skönt o ha det gjort. Nej nu måste jag gå, fan också. Ha en bra Valborg allihop! :)


Mitt hjärta är ditt att förstöra

Halloo :) Tänkte bara skriva lite innan jag går och lägger mig. Jag skrev aldrig nåt mer igår, jag var skrivsugen men jag visste inte vad jag skulle blogga om så jag struntade i det. Idag har jag spenderat hela dagen hos Anna, vi åt (haha), pratade och pluggade historia. Vi läste även lite dikter/texter vi ska läsa upp på draman för en chans till högre betyg. Fast jag vet i stort sett  redan att jag inte kommer få högre än VG, men jag vill göra det ändå för det är kul och se vad han säger typ. Jag ska i allafall läsa 'Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig' av tadaaam..Håkan! Förlåt för att jag tjatar så jävla mycket om honom hela tiden, men det blev en text av honom för det är lättast att uttrycka känslor i, för mig iallafall.
Idag hade vi nationella prov i engA, läs- och hörövning. Fyfan vad jag hatar det! Får typ värsta paniken varje gång. Men jag får nog inte IG iallafall, även om det inte kändes lika bra som förra året. Nu är det värsta överstökat, bara matten kvar..frågan är om inte det är värre? Neeej, det är det inte för jag vet att jag suger på matte så det gör inte så mycket om jag får dåligt på det, men engelska vill jag verkligen vara bra i och nationella påminner mig om hur kass man egentligen är.
Just det, jag har en liten uppmaning till alla som läser det här och som bor i och runt om Arvika;
GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ KANDIDAT NR 4, JOSEFINE THORIN, I ÅRETS CHARLOTTA-TÄVLING!
(Jag lovar er, hon är värd det 1000 ggr om!)
Godnatt på er allihop :) Jag skriver nog på torsdag igen, för imorn hinner jag inte är jag rädd för..P U S S !


Plugg

Hej på er :) Jag och Anna arbetar med vårt historia-arbete om atombomben, och jag får egentligen inte blogga men jag gör det ändå i smyg ;P hihihi! Jag längtar tills på onsdag, då blir det bränna hjärnceller :D Först ska jag dock hinna med och fira min kusin som fyller 6 år då :) FAN! nu såg anna mig! Jaja, åter till ämnet; efter kalaset ska jag försöka ta mig till Edane där det vankas tjejmiddag med grill, musik, diverse starka drycker och goa tjejer :) Sen ska alltså 8-9 tjejer som är lagomt runda om fötterna ta tåg/taxi in till stan. Haha, får se hur det går xP Men jag tror det kommer bli mycket lyckat iallafall :D
Nu är jag och Anna färdiga för idag, imorn ska vi bara finputsa lite och öva så är vi fit for fight för redovisning på onsdag. Det känns gött, för jag hatar plugg&skolan för tillfället.

Jag tänkte bara om det är någon som har ett tips på bra sidor med fina klänningar/skor till studenten? Alltså inte balklänning utan "utspringningsklänning" dvs en vit somrig typ :) Syrran tar studenten, och hon sa till mig att jag skulle säga till om jag såg någon fin som skulle passa henne, men självklart tog jag det ett steg längre och började leta på internet o grejer ;P Typiskt mig.

Återkommer säkert under kvällen. Puss ♥

Glädjespridare :)

Min eftermiddag och kväll blev inte så värst rolig pga lite grejs men efter ett tag bestämde jag mig för att rycka upp mig och strunta i det jag var ledsen över, så jag börja greja lite i mitt rum och så satte jag på Håkan Hellström, men blev inte lika glad som jag brukar bli när jag lyssnar på nya skivan..men så kommer jag till 'Långa vägar', och då kunde jag inte vara ledsen längre. Då kände jag bara fuck you, och det var så jävla gött. Det är häftigt hur musik kan påverka en tycker jag. Jag älskar låtar som man blir glad av, därför tänker jag bjuda på just 'Långa vägar' ifall det är någon som läser det här som behöver sig en uppryckare ;) I och för sig måste man nog vara ett Håkan-fan för att uppskatta den, men om det är någon som läser och absolut inte gillar Håkan Hellström så kan ni väl försöka att lyssna på den för min skull, sen säga vad ni tyckte i en kommentar? Skulle göra mig glad! :)



..ett år senare

Hallå hallå :) Detta med regelbunden uppdatering gick ju väldigt bra..ehee. Nej men nu jävlar ska ja bli en bloggnörd här minsann :D Just nu sitter jag hos agge..sov här inatt, och vi är lite sega av oss så vi sitter fortfarande i pyjamas:P
Jag har tänkt på att jag jämt bara skriver om vad jag gör osv, aldrig om något specifkt liksom. Därför frågade jag min lilla vän här bredvid mig vad jag skulle skriva om; "att bilddagboken har blivit nya lunarstorm" fick jag som svar. Så okej då xP
Jag tycker att det är väldigt jobbigt med folk som alltid är inloggade på bdb, lägger upp bilder varannan minut och ja, typ lever på bdb och ingen annanstans. Dessa jävla emo-ungarna. Hahaha, himla tur att jag bara har typ 2besökare/ dag annars skulle jag väl få massa skit för detta..tänk er bara om denna människa skulle skriva nåt sånt! Nej men iaf, jag tycker det är kul att det är många som har bilddagbok, men det har blivit en så stor grej, jag blir fan rädd för mig själv när man säger nåt i stil med "aaah men på hennes bilddagbok stod det.." eller "men gud såg ni vilken bild hon hade lagt upp eller!?"  HALLÅ, varför inte diskutera nåt som personen gjort i verkligheten istället? Det är ju bara en sida liksom, betyder ju ingenting egentligen.
Så, nu har Agge nåt att läsa när hon vaknar (hon somna här bredvid mig xP)
Åååh, Leif (agges far) spelar Helen Sjöholm därnere, "Gabriellas sång"..jag ÄLSKAR den låten och den filmen! Vi såg den när vi åkte till Stockholm med alla samhällarna..det var kul btw :) Fast jag har kommit underfund med att jag tycker typ 100 ggr bättre om Göteborg än Stockholm..lyckades vara på båda ställena inom loppet av en vecka så jag kunde jämföra ;P

åååh!

..självklart har jag skrivit världens inlägg, och under tiden har jag tydligen loggats ja ut..så hela skiten försvann!!! HELVETE!

RSS 2.0