EIGHTEEN

 Idag har det inte varit någon vanlig dag, för idag var det Johannas födelsedag :D
Nu är jag 18! Äntligen :D

Dagen började med att mamma&pappa kom och grattade mig med presenter och frukost. Jag började inte förräns halv tolv så jag hade ganska mycket tid på mig, så jag tog det ganska lugnt, duschade och så :) Hade sånglektion sen, och sen psykologi. Efter det spanska, sen slutade jag. Då åkte jag hem, och började göra i ordning för släktkalas :) Vid halv sju kom alla, så åt vi lasagne (göttsomfan:D) och tårta såklart. Fick pengar, smink, 1 timmes massage och lite smågrejs. Nu har jag Gran Canaria-resan betald också, känns bra!
Halv tio så åkte jag och hämta Kicki, vi skulle ner till Bryggan och ta några drinkar, hehe. Just det - köpte snus på vägen också xD Jag hade nog inte behövt visa leg men jag gav honom det ändå, haha. Hade ju känts meningslöst annars. På bryggan mötte vi upp Ida, Anna och Emma också. Vi satt och pratade och hade det jättetrevligt :) Jag och Ida köpte Strawberry Daiquiri, för ja har ju aldrig druckit den. Och den va verkligen skiiitgod :D va bara tvungen att skriva det.
 
Nu har jag och Kicki nyss kommit hem, hon ska sova här. De gillas, ja tycker om när folk sover här. Så mycket roligare då! Nu ska vi nog äta lite, sen ska vi sova för det är ju faktiskt skola imorgon! :P

Tack alla ni som gjorde min 18-årsdag till en jättebra dag!! :D
puss♥

(på lördag gäller det gott folk!!!!!)


Lördag

Gud va skönt det är med helg!  Vad skulle man göra utan helger? :O Jag skulle gå under.

Igår var jag hos Alexandra som hade fest :) Det var riktigt trevligt och skoj! Vi åt middag, dansade som galningar och ägnade oss åt några sjuka lekar. Typ gurk-stafett? Man skulle ha en gurka mellan benen och springa iallafall, haha:P Når jag säger att vi dansade som galningar så menar jag verkligen det, herregud när vi sätter igång alltså, då är det ingen åma-sig-och-ta-på-sig-själv-a-la-hiphopvideo-dans iallafall! xD

Sov hos syrran inatt. Vi segade oss lika mycket imorse som vi alltid gör:P Sen när vi äntligen tog oss i väg, åkte vi till Långvak och lämna nån grej till Henrik och dom som höll på o greja med nån bil.. :P Sen dess har jag bara varit hemma, stört mig att jag har SJUKT ont i nacken och så tror jag att jag börjar bli förkyld :S mår inge vidare..
Men trots det ska jag med Karin och Erik o äta på bryggan ikväll :D Julia och Anna följer också med :) Det blir trevligt!
Efter middagen ska jag bara hem, jag och Kicki ska se på film. :) Ska bli väldigt gött, att bara ta det lugnt!

Nej NU måste jag verkligen gå och duscha, och sen göra mig i ordning!
puss ♥


<3

2008-07-03 - HåKAN HELLSTRöM från Vintergatan / Arvikafestivalen


Bio, cykeltur & mygg!

Borde egentligen sova nu (hur många gånger har jag inte skrivit så i denna jävla bloggen??:P) men jag blev så skrivsugen så jag måste bara göra det först :)

Sitter här i min säng och lyssnar på The Climb med Miley Cyrus (haha, jag veeet, men sjukt bra låt enligt mig) samt sms:ar med min framtida arbetskompis/kompanjon/partner Sandra Nilsson. Kom hem för ett ganska bra tag sen, har varit pms-ig mot mamma och pappa och facebookat. Filmen var väldigt rolig förresten! Lite typisk svensk film dock, ni vet så där lite tillgjord och töntig, men en del grejer va bara så ROLIGA! haha. Peter Magnusson och David Hellenius i mitt hjärta! Efter bion tog jag och Julia (ja, det blev Julia som blev med istället, syrran hade annat för sig) en cykeltur. När vi stod och pratade vid vårt "skiljas åt-ställe" höll jag på å döööö av alla jävla mygg! herregud, ja lovar det satt väl tio stycken på benet samtidigt eller nåt. Men de har inte börjat klia än iallafall.

Åh, jag känner mig så glad just nu! Livet är fyllt av massa roliga saker och allt går allmänt bra :D Visst finns det mindre bra saker, men jag väljer att inte fokusera på dom just nu. Tänker ta vara på den här känslan nu!
Godnatt allihopa, sov gott! :)


20:e augusti

Ikväll ska jag tvinga med syrran på bio. Vill se Sommaren med Göran:P Är sjukt trött, så jag orkar fan inte göra nåt annat.. Imorgon är det fredag, shit. Det känns inte så. Har gått så fort. Då blir det födelsedagsfirande för Alex i Näbbol :) SKÖJ! Sofia & Josefine åker till Köpenhamn och super skallarna av sig dom ;) Och om mindre än en månad åker vi till Göteborg! För att inte tala om jag fyller 18 om 5 dagar. Det är bara samma kul som händer just nu, jag älsker't.


Älskar den här bilden på mig & Malle från Hamnfesten :) Den är så party!
(coolt att det blev en facebook-länk haha)

ung företagsamhet

Idag fick jag faktiskt ut någonting av dagen. Bestämde en del saker och så. Närmare bestämt att jag och Sandra ska (om det inte är nåt väldigt stort som kommer i vägen) bli festfixare!! ;D
Ja, vi ska ha ett UF-företag som anordnar fester. Vi har inte anmält oss till UF än, för man måste ha bestämt namn då, och det har vi som sagt lite problem med:P Men vi har iallafall bestämt oss! :D

Vi gick och pratade med en lärare som är UF-handledare och han ska hjälpa oss. Vi fick med en pärm där allt (då menar jag verkligen allt) som man ska göra när man är med i UF står. Han som ska hjälpa oss sa även att vi skulle få vara med när handelseleverna går igenom hur man skriver affärsplan och sånt. Det kan nog behövas.. har verkligen ingen aning om hur sånt där funkar! Men det är ju det vi ska lära oss. Både jag och Sandra är otroligt taggade och vi tror att det här kan bli riktigt bra! Känns väldigt skönt att ha bestämt vad man ska ha för projektarbete, att ha ett mål. Nu är det bara att sätta igång ;)

Idag började jag trean

Första skoldagen - avklarad. Bara typ en miljon kvar. Haha, herregud. Jag började dagen (och trean) på allra bästa sätt...

Jag vaknar, tittar på klockan och inser att den är halv tio. Halv tio!! Jag har försovit mig, och inte lite heller. Det är bara jag som kan göra nåt sånt - försova mig första skoldagen. Haha. Får iallafall lite panik och flänger runt och skriver sms till Anna och efter att jag har gjort mig i ordning litegrann och ätit nån äcklig müsli-bar till frukost, så kommer pappa och hämtar mig och kör mig till skolan.

Väl där ska vi på föreläsning i aulan om projektarbete. Två personer från UF var där (en av dom va het) och pratade lite. Jag och Sandra är ju lite intresserade av det, så vi lyssnade intensivt, haha. Ställde även lite frågor också. Sen åt vi lunch, och sen satte vi oss och spånade på lite namn till vårt företag (jo, vi har en idé som det förhoppningsvis blir nåt utav :D) och jaaa, gud vet allt vi hittade på. Helt sjuka namn iallafall xP Resten av dagen satt vi i ett klassrum och det var väl meningen att vi skulle lyssna, men till slut orkade jag bara inte. Så jag satt och gjorde konstiga tecken/skrev konstiga meddelanden till mina kära bordskamrater. Har saknat våra sjuka och roliga stunder!

Efter skolan gick jag och inhandlade en rosa kalender och en rosa matchande penna. Mycket behövligt. Köpte även ett block där allt som rör projektarbetet ska ner. Block till dom andra ämnena kom jag fram till att jag nog inte behövde, eftersom jag säkert har massa plats kvar i dom gamla. Är det inte så får jag köpa det nån annan dag helt enkelt.
Efter den lilla shoppingen drog jag och Sandra hem, och smed ännu mera planer. Det kommer bli mycket bra, bara allt går som vi vill. Klockan 19 började jag jobba. Kom hem från jobbet runt halv tio, sen dess har jag ugglat här.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt, (typ nu) så jag INTE försover mig imorgon.
(Det här blev ett väldigt långt och tråkigt inlägg utan bilder men jag kände för att för en gångs skull skriva ner allt jag gjort under dagen:P)
Puss & Godnatt! :)


ÅNGEST

Jag blir galen. Jag vill inte att det ska bli morgon. Jag vill inte börja trean.
Jag är dock inte ensam. Typ varenda kotte jag känner har skrivit om det på facebook. Men ärligt, jag har sån jävla ångest. Jag vill verkligen inte ha skola igen. Jag är noll procent förberedd på det.

Jag brukar oftast känna att det ska bli rätt gött att börja skolan igen, och få ordning på saker och ting. Men det här lovet har gått i sånt jävla tempo att jag knappt kan tro det själv. Jag brukar vara jättesugen på nya, fina höstkläder och nästan lite trött på sol och bad och sånt. Men just nu skulle jag göra vad som helst för sommarklänningar, sol och 30 grader. Vart har den här sommaren tagit vägen?! Högst 10 soldagar har det varit i sommar. Fyfan.

Jag vet att den här sommaren ändå har varit en av de bästa i mitt liv, och att hösten nog kommer bli roligare än någonsin, men just nu kan jag inte tänka på det. Nu kan jag bara tänka på att jag ska öppna skolböckerna igen. Blääää.
Jag är skoltrött redan innan vi har börjat. Låter bra det jojo.


Vad skulle vi göra utan YouTube..? :P

Åh va jag älskar youtube ibland! Speciellt när man hittar människor som är skitduktiga, och gör en massa bra covers på bra låtar!
Jag är inte så där jätteförtjust i r'n'b. Visst, jag lyssnar på det ibland, men då blir det mest enstaka låtar. Och då lyssnar jag på dom låtarna om och om igen, och tröttnar aldrig. Exempel: Halo med Beyonce eller Forever med Chris Brown :P Just nu är det Knock you down med Keri Hilson ;) (Måste erkänna att det är nog mest Sakar som får mig att tycka om alla dom här låtarna, haha -tack honey!) Nej, sidospår...det var inte dit jag ville komma. Jag ville komma till att det finns sjukt många bra människor, och youtube är verkligen ett bra sätt att nå ut till folk. Här hittade jag en skitbra Knock you down-cover, lyssna! :D


 

Två andra tjejer som jag har hittat genom YouTube är RinontheRox (do kallas sig så typ) Dom har jag tjajat om förut, men det är två tjejer som gör r'n'b-covers. Allt från Ne-yo till Alicia Keys. Sök på RinontheRox och lyyyyssna! Tjejerna sjunger skitbra! Och sen finns det massa andra också men jag orkar inte skriva upp alla, haha. Jag blir alltid så himla sångsugen när jag lyssnar på sånt här. Nu ska jag fortsätta nörda mig. Puss♥

Ps. Det blev inga kärleksmums, jag råkade glömma kakan i ugnen.....:P

Kärleksmums

Idag leker jag med Anna, vi ska baka kärleksmums nu har vi tänkt oss! Jag börjar jobba 17.45 så vi får sätta igång nu. Puss♥


Snart är jag inte liten längre..

Idag är det förresten bara 2 veckor kvar tills jag fyller 18 år! Wihooo :D

Planer i kras

Befinner mig fortfarande i Arvika - blir alltså inte Lidköping ikväll.. Tråkigt tråkigt! Men man kan inte alltid få som man vill. Frågan är nu bara.. vad ska man hitta på ikväll?

YEEY

Idag har jag faktiskt gjort allt som jag sa att jag skulle göra. Jag har inte bara bokat klipptid utan klippt mig också! (extrem tur) Jag träffade Agge (vi fikade på sågudden, mysigt!) och så har jag tränat så det räcker för typ en månad framåt - bodyattack. Är ganska nöjd med dagen, då jag brukar va sjuuukt dålig på att göra saker jag säger att jag ska göra.

Det verkar inte som att det blir Lidköping imorn ändå nu... :( Vi tror att dom kanske bara kommer spela i 45 minuter, och Elin tycker inte det är värt att åka hela vägen för att se dom spela i trekvart. (Hahaha, nu målar jag upp Elin som värsta dåliga scotts-fanet, så kommer hon få dåligt samvete när hon hör hur illa det låter, så ger hon med sig ändå. Eller..kanske inte.)

Åh, nu hörde jag mamma säga nåt om mat! Är sjukt hungrig! återkommer snart.

orkaaa

Såg den här lilla listan på Dessies blogg (alltså fjortis-dessie med vita läppar) och tyckte den va lite rolig.. jag är ju en sucker för listor så... enjoy ;)

Jag har insett att min senaste kyss: var ganska onödig...
Jag pratar: hela tiden!!!
Jag avskyr när folk: försöker verka så jävla duktiga. fyfan.
Min bästa vän är: har ingen bästa vän, bara flera nära vänner
Min första vän heter: min första riktiga vän heter Kristin :)
Kärlek är: något jag har svårt att visa
När jag borstar tänderna: är jag ganska noggrann
När jag lagar mat: vill du inte smaka, det lovar jag dig!
Jag tänder på: skidkillar!!! haha :P

Jag är rädd för: väldigt många saker!
Den värsta känslan är: att vara ensam när man absolut inte vill vara det
Den bästa känslan är: när man umgås med sina vänner och känner att: fan, va lycklig jag är som har dom!
Jag är bäst på: att va lat
Jag är sämst på: allt som har med sport att göra
Om jag va ett djur skulle jag vara: en säl, haha (fråga mig inte varför, känns bara så)
Min mobiltelefon är: lite trög och sleten men funkar finfint för mig:D
När jag vaknar på morgonen: tänker jag endast: "Jag...vill..sova..MER!!!"
Just nu tänker jag på att: jag är otroligt feg.
Bebisar är: otroligt söta och mjuka!

kommer verkligen inte på nån rubrik

Gud, jag är så sjukt rastlös. Jag måste ha nåt att göra nuuuu! Jag har - seriöst - legat i min säng hela dagen och läst Bridget Jones (hon är världsbäst) och jag klarar inte av detta mer. Nästa onsdag börjar jag skolan, och det vill jag inte ens tänka på, men samtidigt så står jag inte ut med tanken på att ja inte vet helt säkert vad jag ska göra, förräns på.. fredag. Just nu, och för mig, känns det som en evighet!! DÄRFÖR känner jag ett starkt behov av att göra en lista på "allt" som ska göras innan dess.
Tisdag: 1. boka klipptid, 2. träffa angelica, 3. träna och förbereda inför onsdagen.
Onsdag (om allt går enligt planerna):
12 - 16: göra mig iordning, vänta på att Elin ska sluta, lyssna på Scotts, vänta på att Elin ska sluta...
16.00: köpa red bull, godis och nån form av middag
16.30- 19.00: sitta i bilen ner till Lidköping och lyssna på Scotts.
20.00-?? : se på Scotts!!!! :D :D :D
sen, vet inte vilken tid det blir, så ska vi ta bilen hem igen, och det är då red bullen behövs, för Elin får inte somna bakom ratten! Vi räknar med att va hemma runt 01.00, och hon får gärna somna på jobbet som hon ska infinna sig på 07.00 dagen efter men helst inte bakom ratten! IIIH, jag längtar så! Nu du Elin, nu kan du inte dra dig ur! :P
Torsdag: ett litet problem. Vet inte riktigt vad jag ska fylla denna dag med (förutom jobb på kvällen)
Fredag: jobb eftermiddag/kväll, sen Hamnfesten :D

Haha, okej, det här kan va det töntigaste jag har gjort i den här bloggen, men vafan.. ja tycker om Scotts!

Nu: sängen!

Har ont i magen och är rätt trött, så jag ska lägga mig i sängen nu och titta på serien Being Human har jag tänkt :) Efter lite funderande blev det den, tänkte först titta på första säsongen av Gossip Girl (får ju typ abstinens när det inte går på tv nu:P) men så kom jag på att Svt Play är väldigt lättvindigt så det får bli Being Human. Och tro nu inte att jag blivit helt galen i saker som har med vampyrer och varulvar att göra efter Twilight, utan jag såg ett avsnitt häromdagen och tyckte det verkade ganska bra bara :)


puss&kram!


02:13

Blev sugen på att skriva lite, fast jag egentligen borde sova. Imorn ska det tydligen bli sol och varmt, så jag måste ju upp tidigt och steeeka :D Jobbar på kvällen och efter det blir det personalfest! Får se hur det blir utan Julia.. hon är ju i Belgien nu. Är där tills den 18:e typ. Jag saknar henne redan. Hur ska detta gååå?

Det är bara 21 dagar kvar tills jag fyller 18 nu. Jag börjar längta riktigt mycket! :D

Vad har hänt sen jag skrev sist...? OSLO! Omg, vilken galen helg. För mycket för att berätta i ord, så jag ska lägga upp bilder istället. En helg att minnas var det iallafall! Nu blir det lugnt ett tag fram tills Hamnfesten nästa helg. Sista helgen innan skolan. Hjälp :S Innan dess ska det jobbas, solas (om det nu blir fint väder vill säga) och våndas inför skolan. Och så planerar jag och Elin en Scotts-tripp till Lidköping nästa onsdag, den 12:e. Som jag sa sist kanske.

Nu är det bara två veckor kvar tills skolan börjar. Det är egentligen onödigt att tänka på det, eftersom jag inte kan göra nåt åt det. Men man gruvar sig ju ändå litegrann... Men under dom två sista veckorna som är kvar nu ska jag verkligen njuta av att skita i allt och leva livet! Det som jag är bäst på. Jag har verkligen levt precis hur jag velat under hela sommarlovet, inte behövt ta ansvar för nånting typ. Kommer kännas konstigt att komma tillbaks till skolan igen, speciellt till trean. Det känns så mycket vuxnare då på nåt vis:P

Nu ska jag sova min skönhetssömn så jag orkar upp till solen imorgon.
godnatt♥

RSS 2.0