Härlig dag!

Det var verkligen jääättemysigt och sött på Esters café, tog kort på allt, men nu ska jag åka till Sandra för film och varma smörgåsar så jag hinner inte skriva nåt mer nu:P Ska sova där också, så jag skriver mer imorn :)
Ha en trevligt lördagskväll med Melodifestivalen eller vad ni nu ska göra ;) puss!


woooow

Hallå jag måste bara visa detta:P Jag sökte på moon på google för ja ville ha en söt liten godnatt-måne haha, och då kom bland annat denna bilden upp:



Ja tyckte bara den va så himla cool. Vet inte om det är på riktigt, men den va fin iallafall. Tänk vilket coolt och vackert universum vi lever i! Jag borde verkligen titta på planeter lite oftare.

Bio och mys :)

Vaknade halv ett idag, igen.. tänk va lätt det är att vända på dygnet!
När jag vaknat åt jag, sen satte jag mig och läste ett tag, innan jag gick en liten promenad med anna. Egentligen skulle jag ta bussen in för att träna, men så ser vi en bil med någon som vinkar inuti, och vem är det om inte Sassa!! Hon fick körkortet igår, så GRATTIS GRATTIS till henne! :D Jag fick i alla fall skjuts in till stan, skönt :)
Sen träna jag. Det va helt sjukt idag.. visst, jag brukar bli jääävlígt sleten på stepen, men idag vet ja inte va det var med mig. Antingen så har min kondition blivit sämre sen ja börja träna (?) , eller så va ja konstig idag. Först gick de som vanligt, jag kände inget ovanligt, men helt plötsligt efter halva passet blir ja så jävla trött så jag mår illa.
Jag vill bara lägga mig ner och dö typ. Svetten rinner som fan och jag orkar inte göra alla rörelser, hur mycket vilja jag än hade. Var ju så jävla pinsamt ju, alla trodde säkert jag var värsta tjockisen med skitdålig kondition (nu har jag ju ingen vidare kondition, men idag var det värre) som inte orkade va med på allt, men ändå skulle stå längst fram och ha sig. Trodde seriöst att jag skulle bli tvungen att avbryta och gå ut där ett tag.. Blev lite bättre efter en stund iaf,och jag klarade mig igenom hela passet. Jaaajaa, nog om det.

Efter träningen skulle jag bli hämtad av mamma men det sket sig, så jag skulle ta bussen hem. Men först skulle jag förbi bion och boka biljetter :) Och när jag va färdig med det, så missar jag bussen med typ två minuter. Så jag fick knalla hem. Efter det helvetes-passet. Jag var lite pissed off och hungrig när jag kom hem, 1 timme och 10 min efter att jag va klar på hk. Jag fick skynda mig in i duschen, göra mig i ordning och äta skitsnabbt för att sen åka iväg igen och gå på bio med Julia, Sandra, Alex, Sofia, Anna & Marcus. Haha. Vi såg "Män Som Hatar Kvinnor". Den var bra :) Är inte så förtjust i såna filmer, och jag hade lite högre förväntningar men den va ju helt klart bättre än Beck! Lisbeth Salander va cool, där har vi en kvinna med tag i! :P Efter bion gick vi hem till Sandra, satte på teven och tittade lite halvt, men pratade desto mer :) Det var kul att se Sandra igen, de va ett tag sen :)

Såna här dagar gillar jag. Det behöver inte hända nåt speciellt, bara man gör något kul, men ändå inte stressar runt :)
Visst, jag fick stressa lite innan bion men sånt händer mig varenda dag så det är ingen konstigt. Och så fick jag ju gå hela vägen hem, och då blev jag lite sur, men det var ju flera saker som var bättre som vägde upp det.

Usch, snart är lovet slut :( Jag tycker ändå det har varit ett bra lov, har både gjort roliga saker och vilat upp mig. Att få gå på Håkan-konsert gör ju att man kan ha tråkigt i en månad efter, det gör liksom ingenting. Ååh, jag längtar lite tillbaka faktiskt.. men förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan jag får se han igen!! :D

Nu ska jag lägga mig och läsa innan jag somnar. Imorgon ska jag och mamma till Långserud och Esthers café. Dom har nån typ av "Afternoon tea" där som hon har anmält oss till, det blir nog mysigt. Annars har jag inget annat planerat. Blir nog film på kvällen skulle jag tro ;)

Ojojoj vilket långt inlägg det här blev, ändå skrev jag bara om min dag:P Grattis till den som orkade läsa så här långt säger jag;)

Natti natti, sov gott!

(Haha)

rastlööös

Nu är jag hemma från Johanna. Det var fest där igår och så sov vi där. Kvällen var jätterolig och trevlig! :D alltid lika kul att va med mina sköna partybrudz ;) hade med mig kameran, men orka inte ta några bilder som vanligt, men dom andra tog jättemånga så jag ska nog be dom skicka.

Dock vet jag inte vad jag ska göra nu.... har ganska tråkigt. Jag har varit hemma i cirka en halvtimme - och är redan sjukt rastlös. Det är nästan som en sjukdom, jag kan inte vara själv länge alls. Jag vill jämt ha folk runt mig, och så får det gärna hända nåt också. Visst, jag kan spendera flera timmar framför datorn själv och så, men jag klarar inte att vara själv en hel dag. Speciellt inte idag, usch!!! Jag känner jämt hur rastlösheten kommer krypande i kroppen. Måste nog ringa Anna eller någon snart :P
Egentligen skulle jag kunna sysselsätta mig själv hur lätt som helst, med att städa. Eller nåt annat nyttigt. Men jag är inte upplagd för det heller idag. Så det får bli nån annan dag (det vill säga aldrig).

Men först innan jag tar itu med rastlösheten ska jag kolla lite bloggar, äta mat och ta en dusch borde jag nog också göra:P

PUSS!

rubrik

Gokväll på er mina vänner :) 
här kommer en rapport från soffpotatisarna johanna&anna. vi ligger i min säng, lyssnar på radio och är allmänt dryga...
Jag har seriöst inte tagit ett steg utanför dörren idag. Jag har lite energi som jag borde göra av mig, men ja glömde liksom bort att träna.. :S haha. Så jag fick dansa lite förut, hahaah. Finns ingen som dansar fulare än mig alltså.


LÄS DET HÄR!! ;)
http://spanonline.se/Articletemplate.asp?version=870581

090224

God morgon... :P
Jag vaknade för en halvtimme sen, jag fattar inte hur det gick till.. jag somnade runt tre inatt iofs, men ja trodde väl inte jag skulle sova till ett! :P
Idag känns förresten som första riktiga lovdagen för mig.. därför ska jag bara slappna av och inte göra nånting förutom att färga Annas hår ;)

Och såklart äta semla!! Det är ju semmeldagen idag ;)

YUMMIE ;D

Rapport från en annan del av Köping

Hejhej :D
Nu är jag i Köping. Eller ja, det har ja varit sen igår, men har inte tänkt på att blogga. Snart ska vi åka hem.
Igårkväll var ju jag, Angelica och Evelina på Håkan i Västerås. Det var skitbra, som vanligt :D Jag har varit på bättre konserter, men det blir aldrig dåligt med Håkan. Han ger en verkligen valuta för pengarna, haha. Visst, han gör ju "slentrian"spelningar, men det märks inte så jättemycket. Han gör verkligen allt för att man ska tycka om det så mycket som möjligt. Han hade lite annorlunda låtlista igår också, det var bra :) Ingenting slår dock spelningarna på Liseberg och på Scandinavium, men det är ju för att det är i hans hemstad, så det är ju inte så konstigt.
Jaja, nu har jag nåt att leva på ett tag :D

Tänkte jag skulle berätta lite om fredagen och lördagen också :)
Vi firade ju Kicki i fredags, och det blev riktigt lyckat! Det var hawaii-tema, och Kicki var skitsnygg med sommarklänning och blomma i håret. Maten va skitgo, och det blev fint med våra hawaii-dekorationer. Dom andra festade lite hårdare än mig dock, ja va trött som fasen.
I lördags åt vi mat hemma hos Emma, göttgött var det också. Och så tittade vi på Melodifestivalen :) Molly och EMD är typ dom enda jag kommer ihåg. Molly var bra, EMD var rätt pinsamma xD

Nu ska jag klä på mig, göra mig i ordning, packa och så.
pusspuss!

freeedag :D

Nu sitter jag här igen i datasalen utan att göra nåt.. som varje fredag ;) haha!
snart ska vi äta semla :D gött! sen ska jag försöka övertala Hans så jag får gå lite tidigare, så jag hinner hem och hämta alla grejer hemma, innan jag skyndar hem till Kicki där vi ska förbereda för kvällens partyy :D haha.
Jag skulle ju tagit med mig alla grejer till skolan, men jag satt uppe skitsent, och så var jag så trött & stressad imorse så jag glömde såklart en massa saker. Så nu får jag stressa ännu meeer.. så typiskt mig att krångla till allt ännu mer när det redan är nog krångligt och stressigt. Men vid elva ikväll när dom andra brudarna drar ut på Tiki så ska jag åka hem, och sova!
och jag höll ju nästan på att glömma; om 1,5 timmar är det LOOOOOV.
det ska bli helt underbart. få sova ut. läsa. se håkan!!!!. parta. skratta. äta goda saker. kanske shoppa upp studiebidraget.

pösser


KRISTIN 18 ÅR!!!!

Vill bara säga grattis till Kicki som fyller 18 idag :D :D :D
Tyvärr är hon inte i skolan så jag kan inte säga det personligen än på några timmar så det får duga med ett blogginlägg tillägnat bara dig min sköna ;)
(är på skolan så har tyvärr ingen bild så google får duga ;P)


haha, den va ful men den får duga:P
PUSS!

mätt

Ja det är jag nu det, magen är full med syrrans spaghetti och köttfärsås. så gött! Vi har hämtat min gamla dator och sitter och kollar på en massa gamla, fula roliga bilder.. eller just nu är det mest tv:n:P
idag är det första kvällen på länge jag inte har nåt skolarbete jag vet att jag borde/måste göra. Jag kan bara slappna av och titta på tv..så jävla gött! att nationella provet gick rakt åt helvete är redan glömt ;)

va skönt det vore att somna nu... :) inte så hilma bra kanske men. Åååh jag längtar så tills lovet (bara två dagar kvar nu)!!! Vi ska fira Kristin som fyller 18 år imorgon, till emma på middag och HÅÅÅKAN på söndag!!!  :D och så ska jag få läsa Breaking Dawn..gud va jag har längtat! och på onsdag blir det party hos Johanna :) det ska bli så jävla gött att göra vad fan man vill, utan att veta att man måste göra massa andra saker... jag ska verkligen försöka koppla bort skolan helt. Jag är så sjukt skoltrött just nu!

nu ska jag sträcka ut mig på soffan och göra ingenting ;) Puss & Kram!

helt jävla onödigt

Om man ska dela upp människor i matte-personer och icke matte-personer så är jag definitivt en icke matte-person. Siffror intresserar mig inte ett dugg. Det enda jag tänker på när jag läser i en mattebok är att dom valt att använda "tappa smörgås" som ett exempel i sannolikhetslära, alltså om smöret kommer upp eller ner när man tappar smörgåsen. Vad fan...? Eller hur dom tänker när dom gör uppgifterna, vad får dom att använda Per och Enok (dom ska bygga en rektangulär altan. wtf?) som namn i en uppgift. Och då börjar jag tänka på hur det skulle vara att jobba som matte-uppgift-görare. Till slut skulle man nog bli trött på alla jävla namn och konstiga situationer man skulle behöva trycka fram, så till slut skulle jag nog spåra ur totalt. Ungefär som nu...
Hahaha, nej men ni fattar. Det är rätt komiskt om man bortser från alla andragradsekvationer och pythagoras sats.

Bara en sån sak att jag ödslar tid på att blogga om en sån här meningslös sak kvällen innan ett prov säger väl ganska mycket om mitt stora intresse för matematikens underbara värld...
Imorgon är det över, YEEEES!


tröttis

Nationellt prov i Matte B imorgon. Jag är så jääääävla nervös. Jag vill så himla gärna ha godkänt, men oddsen för det är inte särskilt höga... men jag ska verkligen ge allt imorgon och hoppas på ett G. Tanken på att göra omprov eller, om jag har riktig jävla otur; få IG på kursen och gå sommarkurs, känns inte så jäkla lockande om man säger så.
Nej... nog om fittäckelmatte som Sofia kallar det.

Jag är skittrött, och det har jag varit hela dagen...hade bad imorse, vi bastade efter och det blir man ju skittrött av så det gjorde inte saken bättre. Vi segade oss jättemycket efteråt, sen gick vi och åt. Sen spanska, det gick nästan bra på glosförhöret idag haha ;) sen...dubbeltimme filosofi. Ja...Vi fick tillbaks våra uppsatser - det gick bättre än jag trodde men jag fattar seriöst inte hur han kunde sätta det betyget...men men. Slutade med svenska, vi fick gå tidigare och det var nog en jävla tur för jag hade seriöst inte klarat göra nåt mer.

Har itte sö möe mer vettit å säje just nu.
Vi hörs ;)

Lite gamla bilder

Hittade en del roliga bilder som ja tänkte att ni skulle få se :)


Systrarna Gustafsson för en massa år sen! :P


Så jäkla söt! :D


Haha. jag vet inte om det syns, men det är jag ;)


Saknar våra älskade niner..<3


HAHAHA!


Haha, den här är ganska pinsam haha!! (Lanzarote -06)


Mitt försvar: Jag gick i sjuan. Efter kanske två månader så förstod jag att jag inte passar i mörkt hår. ALLS.

Jaaa, där har ni lite av mitt förflutna ;) puss


Måns till eurovision!

Här sitter jag och äter upp Elins godis när hon inte ser, busigt värre :P Vi ska snart kolla på Patrik 1,5! Den filmen är så jäkla rolig.

Dagens Gossip Girl-avsnitt...bra! Tycker att det har blivit lite sämre, men det är kul att se på Jenny. Herregud vilken  tonårsrevolt!

Kom på att jag måste ju kommentera gårdagens Melodifestival. Jag såg faktiskt hela - Sofia är en schlagertönt ;)
Måns var ju klart bäst - han har allt! Sen tycker jag att Markoolio var väldigt rolig, hahaha. Och dom där countrytjejerna, gud vilken fin låt! Men inte riktigt schlager...precis som Lasse Lindh. Bra låt - men ingen schlager. Tänk om Håkan skulle ställa upp i Melodifestivalen liksom...eeeh? Iallafall; Jag hoppas att Måns tar hem hela skiten!! :D


sunday

Tjaa :D
Nu är jag hemma hos sofia. Jag sov här inatt :) och igår sov hon hos mig, haha. Vi har inte gjort speciellt mkt den här helgen, men det har vart jäkligt gött! I fredags var vi som sagt hos Emma, där åt vi massa och såg på film.

Mamma kommer snart och hämtar mig, då ska jag hem och göra matte (feeeeeeeettaaa) sen träna, sen åka till syrran.
hejdå

thank god it's friday

Är i skolan nu.. vi har religion, eget arbete, men jag orkar ju som vanligt inte göra något :P

Ikväll ska jag hem till Emma, vi ska kolla på  kärleksfilmer och äta oss feta. Imorn ska jag hem till Sofia och bojkotta alla hjärtans dag haha, vi ska äta glass och se på sex & the city eller typ actionfilm eller nåt  xP sen MÅSTE jag göra lite matte. En ganska lugn helg alltså, men det behövs för nästa helg blir inte fullt så lugn..födelsedagsfest, klassträff och konsert i västerås ska jag få in på tre dagar:P Tur att vi har lov sen :D

Ska sola sen också, jag och Sofia. Och baka snickerskakor, det är ju så jävla gott. Är ganska hungrig nu. Tacobiffar med mango chutney- dressing är det idag haha, hoppas det går att äta.

Nej nu ska jag försöka få nåt gjort här :)


11:e februari

Jag borde verkligen ta av mig handduken på huvudet, innan håret torkar och blir turban-format. Inte så hett.
Jag duschade förut jaaa.

Spanskaprovet gick...sådär. Det va typ tre delar och jag hann bara göra en, resten ska jag göra nästa lektion. Så än är det inte riktigt över. Imorn blir det svenska - skriva recension av "Parfymen". Jobbigt :(

På fredag ska jag, sofia och josse sola:D det längtar jag efter.. hehe ;)

Förut blev ja redigt snopen. Innan ja åkte och träna hade jag suttit och tittat lite på Nelly.se, och sett två jättesöta tunikor. De var inte så dyra så jag tänkte att ja kanske kunde beställa dom... och nu, när jag skulle kolla igen, finns ingen av dom kvar!! Dom har typ tagit slut verkar det som. På några timmar bara. Konstigt, och framför allt tråkigt :( dom var verkligen jättefina. Men men, bra för plånboken min i alla fall.

Nu ska jag ta av denna handduksturbanen på hövve och läsa lite innan jag somnar. Puss♥

Hola

Det är inte lätt att försöka plugga spanska när ögonen kämpar emot hela tiden.. jag är så trött! jag vill soooova! Men det kan jag ju inte göra, klockan är ju halv åtta.. Så därför kommer jag sitta uppe och kämpa med spanskan, och sen vid tio ungefär, då kommer jag vara pigg igen. Så då kommer jag inte att kunna somna då. Tro mig...jag har varit med om detta förut.

Anledningen till min trötthet är ju då dessa 1,3 mil(en) på skidor. PUST, skulle man kunna säga. Det var bland det jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv.. men det slår ändå inte cykel-klassikern, den är fan värst. Men den har sin lilla charm också på nåt vis. Egentligen förstår jag inte varför jag utsätter mig för såna här sportfånerier. Det är ju inte direkt så att jag känner ett behov av att passa in hos sport-människor. Äh, jag vet inte. Jag tycker om att utmana mig själv:P Ibland. Ibland inte alls :P

Jag har iallafall godis till hjälp i mitt spanskapluggande, haha. Tyckte inte det gjorde så mkt med godis på en tisdag när jag säkert bränt en miljon kalorier idag. I och för sig åt jag pizza förut också, men vafan. Jag har aldrig sagt att jag är nyttig.


inte så smart kanske

usch, jag börjar ångra att jag anmälde mig till klassikern allstå.. Jag minns inte när jag åkte längdskidor sist, och jag tror inte det kommer gå så himla bra.. Jag kommer skämma ut mig som fan bland alla sportnördar med såna där tighta dräkter :S Jag har aldrig varit känd för att vara särskilt smart, men det här kallar jag verkligen att ta sig vatten över huvudet! Jag måste komma ihåg hur hemskt, jobbigt och PINSAMT det var, och skriva det här i bloggen sedan så att jag inte gör om samma misstag nästa år! haha.

Positivt tänkande var det här jaaaa!

at anna's

Måndag idag. Ja, måndagar är ju inte så roliga..men den här måndagen har varit jättehärlig, så himla härligt väder och allt ju! :D

Sitter hos Anna nu...hon ska snart iväg på träning så jag får väl dra snart jag med. Vi har ätit körv mä brö, det var riktigt gött det. Resten av dagen kommer gå åt träning, svenska och så ska jag ordna med skidgrejer inför imorgon, då det är skidklassikern :)

Jag lägger ju typ aldrig upp några bilder här, så jag tänkte att ja kan väl lägga upp nån fin från annas dator ;)


Favoritflickor :)
(minus Josefine - hon var fotograf.)

Gossip Girl-premiär :D

Jag är hos syrran i klässbol, vi ska se på gossip girl, äta bakad potatis och läsa bok:D haha. Jag är så jäkla hungrig! Ska sova här, och så får hon skjutsa mig till skolan imorn :) börjar ju elva så det är lugnt.-

Oj nu börjar det snart. gud så jag har längtat!! :D men nu längtar jag nästan lika mkt till den bakade potatisen..med bacon..mm..haha ;)

Lördag

Jag älskar att ha planer. Planer på roliga saker man ska göra, som man kan se fram emot. Just nu har jag en del roliga saker att se fram emot, Håkan snart ju och sen stockholm i mars. PLUS att jag och syrran just upptäckte att Scotts kommer till Fryksdalsdansen till sommarn! Hahah, då måste jag ju dit :D skit samma om jag inte passar in, vi ska dansa som fan ändå! :D

Jag och syster sitter här och nördar oss, men snart ska vi åka och hämta kicki och så ska vi sola.. sen ikväll ska jag till Julia och spela poker (haha?) och se på Melodifestivalen, och som av en händelse är ju Scotts med där i kväll ;)

Puss på er ♥

Utmaning

Blev utmanad av Anna, http://www.krissil.blogg.se/, att gå in på mina bilder, ta den sjätte mappen och lägga ut den sjätte bilden i mappen...
Här är den! hahahahahahaha


Det blev mappen med gamla bilder, den här är från sommaren 07. Jaja, man va ju lite brun iaf...

REGLERNA

* Gå in i mappen Mina bilder (eller den mappen där du har dina bilder)
* Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
* Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
* Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade!

NI ÄR UTMANADE ;)
Sofia: www.blueberrybaby.blogg.se
Johanna: www.johannakristinaelisabet.blogg.se
Anna: www.annailona.blogg.se
Karin: www.lovisally.blogg.se
Malvina: www.MalvinaG.blogg.se
Angelica: www.tygverk.blogg.se

friluftsdag

Idag hade vi friluftsdag. Jag har varit i Trysil dom senaste åren på vinterfriluftsdagen, men i år så...orkade jag inte ;P stannade här och bowlade (jag var sämst) och gick på work-out. Det var jobbigt :O Det var kålpudding i skolan idag också, så jag åt som fan :D vilka intressanta saker jag har att berätta, eller vad säger ni? ;)

Återkommer när ja har något intressant att säga! PUSS♥

Bokat & Klart

Biljetter till Håkan Hellström på bombardier arena i västerås den 22:e februari är nu bokade!!! WIIIIE :D

090203

Haha. Vilken rolig dag. Den började med att jag försov mig och missade emmas idrottslektion, vilket inte va så kul men jag började elva istället då haha ;)
 Efter skolan så gick jag och sofia några ärenden på stan, köpte bland annat ett smultronsudd till mig och tittade på färg till min vägg-målning. Och så köpte vi godis...:P vi va helt ledsna för det finns ju inget juleskum nu efter jul, men så hittade vi fetto-tomtar (såna där som ligger framme ni vet). Vi blev väldigt glada av detta faktum, men sen när vi bet i dom....hahahaha! xD dom var nåååågot hårda. Vi skratta så att vi knappt kunde äta dom. Vi beter oss rätt mkt som barnungar vi! :D

Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska träna idag...tror det får bli bodybalance, det var ett tag sen..


måndag

Ska snart åka och träna - bodyjam ;) ska bli riktigt kul, jag älskar att dansa (min dansstil är otroligt ful dock). Efter det ska jag till angelica, ska prata och ta det lugnt med henne och sakar. seeen när jag kommer hem så ska jag antagligen sätta mig med min älskade bok, vill läsa nu när läste johannas blogg där hon skrev att hon inte tyckte om slutet. Jag vill veta! haha:P nu måste jag kila för snart kommer mamma och hämtar mig!

Jag tycker det kan bli vår NU. det var ju svinigt kallt ute idag alltså. PUSS.

Buddy Holly Musical!

Idag är det söndag. Jag läser lite bok med datorn bredvid mig (http://www.tyda.se/ är min räddning) och så har jag bakat blåbärsmuffins.

Mamma har även bokat biljetter till Buddy Holly Musical den 28 mars i stockholm! :D det blir jag, mamma, elin, anna och lisbeth som åker:) Kommer bli skitkul med musikal, shopping och hotellfrukost haha:) jag längtar!



Borde verkligen gå och träna idag..har bara gjort det en gång den här veckan, i onsdags. Men jag orkar fan inte... xP  Jag får göra det imorgon istället, och så måste jag lova mig själv att träna minst tre gånger den här veckan! Nu har jag skrivit det, så nu måste jag.

RSS 2.0