is that why you wanted a love song?

Gokväll. Det är valborg imorn. Sen är det maj. Sen är det sommar kan man säga. Vi ska sjunga valborgssånger med kören imorgon. Det kommer nog inte gå så bra, jag kan inte sångerna..

Jag borde städa - måste städa. Vill ju inte bli anmäld till "Rent Hus" och det blir jag nog snart om jag inte gör något åt detta.

Tycker det är synd att Josefine inte kan va med imorgon :( Vi får ta igen det snart bruden! Jag känner att jag skriver väldigt kort och törrt.. kan nog bero på att jag är trött. Förut åt jag matvete, det var inte gott. Men jag tvingade i mig det ändå, och om man tvingar i sig nåt man inte tycker om, kommer man aldrig kunna äta det igen typ.. sån är iallafall jag.

Detta inlägget kanske inte blev mitt mest intressanta känner jag.. återkommer nog imorgon, med partystämning i kroppen och förhoppningsvis något roligt att berätta. Puss på er och sov gott!


:D

Vilken galen dag, haha.
Filmen har kommit!!! :D just nu är Elin på väg hit, vi ska titta på den, och allt extramaterial! Festtalet vi ska skriva i Kommunikationen får vänta. I det här fallet tar jag faktiskt Twilight före skolan (sjukt).

Dessutom ringde jag till Palladium (Julia ska sommarjobba där) och frågade om dom behöver någon mer.. Hon sa att hon inte visste, men att hon skulle återkomma. Nu är det bara att hoppas :) Och om dom inte har någon plats så har jag iallafall försökt! :)

Fan va kul och retas lite med Sofia och dom andra som inte har filmen än ;) jag har dessutom sett filmen med kommentarer av Rob, Kristen och regissören. Haha!! ;P men tjejer, vi måste titta på filmen och alla borttagna scener och sånt på söndag!! :D
Dessutom ska jag och Sofia titta på fjärde Harry Potter-filmen på torsdag, har jag bestämt. Lite nördigt, men vafan. Det bju'r ja på ;)

Köpte en klänning idag, som jag ska ha på mig på torsdag:) Den va somrig, men inte så somrig så att man inte kan ha den nu. Johanna och Sofia köpte också nya klänningar. Vi kommer bli så snygga!!! :D funderade på att ta bilder på klänningen men kom på att jag inte orkade.. har inget batteri i kameran heller. Om det är nån som är intresserad, så kommer det nog bilder på fredag och då Anna, får du även se mitt "ny"klippta hår ;) Inte för att det är någon större skillnad men.. :P

Intressant..?

Jag har msn som startsida, och där har dom ju varje dag olika "nyheter" som ni vet. Dessa nyheter handlar ofta om kändisar, och ibland kan jag tycka att dem är ganska roliga att läsa, även om det oftast är om helt oviktiga saker. Men idag, då var det mest pinsamt. "Tv-stjärnan stektes i solen" läste jag på en liten bild föreställande någon känd tjej.. what?! Jag klickade på bilden (redan här var jag ju dum egentligen..), men jag ville ju veta vad fan dom menade med stekt?!
Jag trodde ju typ hon hade blivit svårt skadad, typ stekt på riktigt liksom.. men njaaaae. Det var ett litet bildspel, med kanske 5 bilder och en text på typ 4 meningar, där dom förklarade att en amerikansk tv-stjärna hade bränt sig i solen med solglasögonen på, vilket hade resulterat i att hon blivit helt knallröd i ansiktet, förutom runt ögonen, där var hon helt vit. På detta fanns ett bildbevis, och resten utav bilderna var bilder på hur hon såg ut i vanliga fall.
Alltså.... jag vet inte om det bara är jag, men jag tyckte iallafall det var sjukt konstigt. Vem FAN bryr sig om hennes jävla solbränna? Alla kan väl bränna sig nån gång ibland.. Att dessutom få detta att låta som värsta grejen är ju ännu mer pinsamt, när man sen ändå bara har en historia på 4 meningar och en enda bild att komma med egentligen. Jag såg också att det var sidan improveme.se (en skönhetssajt) som låg bakom denna lilla nyhet, och jag vet inte om dom som jobbar på sidan vill kalla sig journalister, men om dom gör det så har jag iallafall ett exempel på vad för sorts journalist jag inte vill bli. Jag är medveten om att de flesta journalister överdriver för att få till en bra story, vilket också är helt förståeligt. Men att sitta hela dagarna och få till "nyheter" om saker som inte en människa egentligen bryr sig om, eller som ens existerar, nej det tycker jag är sjukt och någon sådan journalist vill jag inte bli.
Jag har inget emot skvaller, tycker det kan vara riktigt kul ibland, men när det går till den här nivån börjar jag undra hur lättlurade vi människor är egentligen. Jag har heller inget emot journalister som skriver om s k "ytliga" eller "onödiga" saker (som t ex på en tjejtidning) men som sagt, när det går till den här gränsen blir det lite för mycket.

Jag vet egentligen inte vart jag ville komma med det här, jag vet bara att det var en sådan sak jag har ett behov av att skriva ner. Jag har cirka 100 såna här funderingar om dagen (är en sann analytiker ända in i själen) så jag behöver få ner några av dem. Nu kan jag sova lugnt. (haha)
Puss och godnatt på er! ♥


summerpartyyyy

Hallååå där :) Idag är jag på bra humör, trots att inte Twilight-dvd:n har kommit än (haha). Men den släpps ju egentligen förräns på onsdag så den kanske inte kommer förräns på torsdag eller nåt.. Längtar så efter allt extramaterial :D :D :D

På torsdag, alltså valborg, ska jag på fest med sommartema hos Sandra. Fatta hur kul det kommer bli?! Typ "ringa in" sommaren, eller vad man ska säga. Sommarklädsel var det som gällde, men jag vet inte om jag har lust att visa mina bleka ben :S blir nog leggings ;P

Annars då... jo, dagen flöt på, jag fick alla rätt på geografitestet på europas länder&huvudstäder + sveriges landskap så jag är nöjd. Hade blivit något sur om jag inte fick det, mest för att jag hade tryckt in dom så jäkla hårt i skallen.
Nu är jag hungrig, ska ta och äta nåt!


Den här klänningen hade inte varit fel att ha på sig på torsdag ;)


IIIIIIIIH :D

Jag sitter och tittar på massa "on set"-videos för New Moon, jag blir lite uppspelt då hehe. Det nämns bland annat att filmen kommer vara ganska läskig, och att Bella har en mardröm som kommer gör alla chockade.. GUD va ja längtar tills den kommer på film!!! :D :D jag tror den kommer bli sjukt bra, men ganska annorlunda från boken, iallafall om man går efter vad dom säger i dom här videorna ;D Taylor Lautner är sjukt snygg, likaså han som spelar Paul.

Jag vill se filmen nuuuuuu! ska bli så himla intressant och se hur mycket dom har gjort om, och hur handlingen kommer göra sig på film. Just nu har man ju bara en egen bild i huvudet...
Hahaha, jag måste sluta vara så himla nördig. Eller nej förresten, ni som läser får helt enkelt stå ut med lite New Moon-tjat fram tills november när filmen kommer ut (iallafall i USA) ;)

26 april

Då har ännu en vecka passerat, och jag slutar inte förvånas över hur snabbt det går. Förut när jag åt frukost utbrast jag helt plötsligt "Fan, björkarna håller på att slå ut" och blev sedan informerad av mamma och pappa att det har dom tydligen gjort länge... jaja, förvånad blev jag iallafall.

Denna söndag ska spenderas med Huckleberry Finn och sen ska jag träna med Malle. Då blir det fjärde gången jag tränar den här veckan.. *stolt* ;) Gud va töntigt det är att göra såna där grejer med stjärnor, men det är faktiskt praktiskt för då förstår folk vilken känsla man vill få fram. Men det är typ bara töntar som gör så har jag fått för mig. Men jag är ju en tönt så ;)

Kvällen i går va mysig :) Vi var rätt så sega så vi hann bara se en film, men alla va skittrötta så det räckte tror jag.


snart kommer det gullvivor i vår trädgård :)

vilken härlig dag.. :)

nanana, nananananaaaa *sjungelisjunga* (haha)

Jag tjatar om det hela tiden, men det är ju så jäkla härligt väder!
Jag och agge va o fika på sunday förut. Jag drack smoothie, det var gött ;) sen åt jag en fralla och en stor kaka också, då kände jag mig som en riktig tjockis xP Vi trodde vi skulle få sitta på uteserveringen, men det var nån som hann före oss hela tiden :( sen gick vi en sväng på stan. Nu är vi hemma hos hennes pappa och segar oss :P Ikväll ska vi nog ha filmkväll med massa godis :D :D :D

Igår var som sagt jag, Julia, Dessie och Kicki på viksholmen och grillade. Våra korvar blev väl inte så grillade, mest lite ljumna och svarta på ena sidan typ. Men det var trevligt :) Vi satt där rätt länge tills det kom massa massa killar som vi inte kände, och till slut var det bara jag och Julia kvar runt brasan med alla killarna, så då gick vi. Sen åkte vi hem till Marie en stund, innan vi tog några varv med bilen (Kicki körde såklart) för att sen åka hem. Det var en ganska spontan och trevlig kväll tycker jag!

Jag tror agge håller på och somna här i sängen bredvid mig.. så typiskt henne haha!

Fredag :D

SÅ gött med helg. SÅ gött med fint väder!

Jag och Julia väntar just nu på Kicki. Hon kommer snart och hämtar oss, sen ska vi köpa körv&tillbehör och sen blir det grillning på viksholmen med massa människor. Jag har tjatat och tjatat på alla mina vänner att dom ska följa med mig men ingen ville (vilket resulterade i en sur Jojo) men nu har jag tvingat med mig Julia ;) Vill ju inte sitta inne i det här vädret!

Fick reda på förut att Sofia ska till Gran Canaria med sin familj på höstlovet, precis som vi :D det var seriöst det bästa idag, det kommer bli så himla kul. 10 tjejer är vi som åker tillsammans - så vad gör en till liksom? ;) Kommer bli helt grymt kul!

Det har varit en rolig dag idag. Den där känslan om att något var fel var försvunnen, och jag var på bra humör hela dagen. Vi skrattade riktigt mycket, hahaha ;)

Ha en trevlig kväll, pusspuss!

bodykollaps!!

Hallå bloggeeeen (läses på samma sätt som alla stockholmsbimbos låter i sina videobloggar)
Nu är jag nyduschad, har myskläder och har ätit en risifrutti och känner mig gött trött efter ett jävligt hårt träningspass, Bodyattack. Eller bodykollaps som Måns säger ;) Det är fan ett bra namn, man får fan en kollaps ;P Men kul var det, och nu har jag äntligen testat det, så jag är nöjd. Kommer nog gå fler gånger!
Jag mår allmänt bra ikväll, hihi. Den här veckan har varit hyfsad, men det har varit nåt som känts fel. Jag har ingen aning om vad, saker har inte riktigt känts som vanligt bara.. jag har känt mig ful hur mycket jag än fixat mig, jag har varit lättirriterad på folk och nånting har inte stämt riktigt. Hoppas det går över snart :)
Har ingen aning om vad jag ska hitta på till helgen.. nåt tips? ;) Jag är sugen på party men är ju inte 18 så kan inte följa med Julia, anna & co ut :( tråkigt!

Nu ska jag försöka trycka in dom här förbannade balkan-länderna en sista gång innan jag går och lägger mig. Och facobook såklart. Haha ;P
Puss och godnatt! ♥

frisörbesök

idag ska jag äntligen klippa mig. Hos Katrin som vanligt ;) det är väldigt lätt att man går till samma frisör jämt, har jag märkt :P vore kul att testa nån annan nån gång, men jag är nöjd med katrin som har klippt mig sen ja va runt tio år (haha) så det spelar ju ingen roll egentligen.. dock har jag inte klippt mig på flera månader nu. Det är riktigt slitet, tänk om ja måste klippa bort allt jag har sparat ut? :( jaja, nog om det.

Vädret är ju bara för härligt just nu. Jag satt nyss ute och läste, men det blir lite kallt när solen går i moln så jag gick in. Är fortfarande i skolan, slutade elva för vi har ingen kommunikation sen hade jag sånglektion och då tänkte jag att det är ingen idé jag åker hem, eftersom jag ska klippa mig klockan tre ;) sånt här är ju så intressant, eller inte:P

Resten av veckan är ganska lugn, vi hade ju vår idrottslektion + bokdiskussion igår så nu har vi "bara" kvar mini-provet på sveriges landskap och europas länder & huvudstäder kvar, haha. Men jag tycker inte sånt är så svårt, det är ju bara att trycka in det i huvudet så det stannar där tills provet är över, sen försvinner det väl nån annan stans:P

Läste på blogg.se's startsida att Starbucks ska öppna i Jönköping.. va orättvist! inte för att ja dricker speciellt mycket kaffe men deras Caramel Macchiato är dreeetgo!! Iallafall, det jag skulle komma till.. Varför öppnar dom just i Jönköping? Så vitt jag vet har dom inte Starbucks i Stockholm? Borde dom inte öppna där först då? I och för sig, det är bra att dom inte öppnar i Stockholm först, för varför ska allt finnas där liksom?

Nej fan nu måste jag springa på toa innan jag kissar på mig. Puss!


så TYPISKT mig!

Ni som känner mig kommer inte bli speciellt förvånade när ni läser detta, för ni vet, att det man inte trodde var möjligt - det händer mig. Finns det något man kan göra fel - ja, då gör jag det felet. Nu ska jag berätta om vad som försiggått här hemma hos mig den senaste timmen.

Jag har gjort en lista på musik som jag ska bränna över på CD-skiva till vår idrottslektion imorgon. Lätt som en plätt tänker jag, stoppar in skivan och trycker på bränn. Typ 3 sekunder senare så står det att bränningen är färdig (?) jag grönnar lite på detta men tänker sen att det är nog rätt. Jag tar skivan, testar den i datorn. Perry, den funkar! Tänker sedan att jag ska testa den på min stereo för säkerhets skull.. och tror ni den fungerar? Självklart inte! Jag testar på pappas stereo, fungerar inte där heller. Hur i helvete kan man misslyckas med detta?! tänker jag och ringer syrran och skriker lite (det är också typiskt mig). Hon säger "varför frågade du inte mig hur man skulle göra?!" och jag blir arg och lägger på. Jag har alltså lyckats bränna den på något vis så att den bara funkar på datorn..? Problemet var ganska stort eftersom jag endast hade en CD.

Testar och mocklar lite, men det fungerar självklart inte, vad fan trodde jag liksom..? att jag, som nyss klantat mig en att bränna en skiva, ska kunna FIXA problemet sen? nehej du. Ringer till Elin igen, säger att vi får komma och hämta en skiva i klässbol (det tar en kvart att åka dit) men springer sen och gnäller hos mamma och vi tittar igenom våra lådor.. ingen tom skiva. Då tar jag till min nödlösning - ringer Anna, min hjälpreda i vått och torrt. Frågar om hon sover, "nej.." säger hon. "Okej men bra för jag har lyckats klanta till det ordentligt med en brännskiva och vi har ingen mer. Har ni nån..?" "Jo, det har vi, men jag är inte hemma nu.. jag är hos marcus.." amen vafaaaan. "Men jag kan ringa mamma och fråga om hon kan ge dig en?" Jag går med på det, dock lite motvilligt för det är ju ganska pinsamt att både behöva medge sitt nederlag för fler personer OCH störa någon 22.15 en måndagskväll. Jag springer dit, och ringer Julia på vägen dit, helt uppe i varv.. Hon lyssnar tålmodigt och skrattar lite åt mina klantigheter, usch stackarn säger jag bara som alltid får stå ut med mina historier. Hämtar skivan, nu skäms jag ganska mycket, och springer hem igen. Ringer Elin - får instruktioner över telefonen, och skivan bränns... Och den funkar!! :D Detta firas just nu med lite Måns  Zelmerlöw ;)

Detta ska jag säga er, är så jävla förbannat typiskt mig. Alltid göra allt i sista sekunden - alltid klanta till det och alltid be nån (oftast Anna) om hjälp. Och skämmas lite på det också.
HAHA. Hoppas inte mina vänner tröttnar på mig.. jag skulle göra det!

Jag lovar er, jag skulle kunna skriva en hel bok med liknande historier som detta... som när jag glömde besticken inför nyårsmiddagen, eller glömde USB:t när vi skulle ha powerpoint-redovisning. För att inte tala om när jag TAPPADE min skinnjacka på väg till flyget i Spanien. Eller andra klantigheter som när jag hade sönder Hans gula vulkan-sten på geografin, eller tappade kjolen i klassrummet.. JA SOM SAGT.

Nu mina vänner ska jag mitt klantarsle gå och lägga mig! Söv gött och lär er av mina misstag! ♥

HOPE&GLORY

hej hej :)
Jag sitter här och fixar musik till idrottslektionen imorn och funderar på att äta nåt ;P är lite hungrig. gud va intressant för er, haha. Jag ska göra engelska också... usch TRÅKIG dag!! :/ kanske att jag åker och tränar sen, även om jag inte har tid haha:P

update: nu har jag ätit jordgubbsfil hehe. så jävla gött är det! ska verkligen försöka vara lite nyttigare nu efter ett hutlöst onyttigt lov. Men det kommer väl gå skit som vanligt xD iallafall, det jag ville komma fram till att det var fibrer i filen, haha. (det är nyttigt.)


Söndag igen..

Varför känns det som att det är söndag hela tiden? Eller åtminstone att jag bara bloggar på söndagar.. känns som att jag inte gör något annat än skriver "söndag" i rubrikrutan. Finns liksom aldrig något annat att ha som rubrik denna tråkiga, händelselösa (heter det så?) dag.
Jag brukar inte ha problem med söndagsångest, brukar känna mig ganska redo efter helg/lov att komma tillbaks till skolan. Men idag - usch. Jag VILL INTE ha skola imorgon!! Jag har massor av saker jag måste göra/ borde ha gjort, som jag vet kommer bli jobbigt att ta tag i imorgon. Ändå gör jag det inte idag... Jag har inte lust att göra tråkiga saker, som t ex städa mitt rum, läsa bok, göra engelska... jag har lust att göra nåt kul i det fina vädret. Ändå sitter jag inne. Så jävla typiskt mig!! Tur att Julia skrev förut och frågade om jag ville med på promenad, så jag får göra nåt den här dagen iaf :) har inte sett henne sen i onsdags, det har varit tråkigt utan henne :( men nu är hon hemma igen :D
Dock hart jag varit lite duktig och gjort lite engelska, och (nästan) fixat nedvarvningsdelen till vår idrottslektion på tisdag. Helt tack vare Dessie dock! tack.

Lovet har varit... både bra och dåligt. Jag har inte gjort alls mycket, men det har varit helt ok ändå. Annas party i onsdags förgyllde det absolut :D dock hade det varit kul att hitta på nånting mer.. men jag har liksom inte haft ork till det. Gud. jag låter som världens mest lata människa. Vilket jag kanske är också. Jag vill i allafall fortsätta att ha påsklov, att få göra det man känner för. Vända på dygnet helt totalt. Men det får bli till sommaren :) Man kan ju alltid tänka på att de månaderna som är kvar av skolan kommer bli dom definitivt roligaste, så är det alltid :)
Sen kommer sommarlovet :) men usch, egentligen längtar jag inte alls till sommarlovet, för så fort jag tänker på det tänker jag också på att jag inte har nåt jobb.. känner mig så otroligt dålig då!! alla andra har ju liksom...

Nej usch detta var inte det gladaste inlägget jag varit med om, nu får jag hitta på nåt annat här ;P
puss o hej

Gomöran

Vaknade 12 idag ;) Mamma och pappa kom hem inatt, och jag var vaken tills dom kom hem, runt halv fyra tror jag xP Jag och Elin satt uppe så länge och nördade oss framför datorn.. (facebook) och tv:n. Igår var det ju så härligt väder, så vi köpte årets första mjukglass! GÖTT :D Idag är det lika härligt väder, så vi hade tänkt oss en frukost på balkongen men det var tydligen svinkallt. Snart kommer pappa hem iallafall med bröd, ägg och jordgubbsfil. Det slår alla yoghurtar, i löv it.

Ah, jag har ju varit lite dålig på att uppdatera på bloggen dom senaste dagarna och det är bara för att jag skaffat facebook haha ;) Ska försöka att inte glömma bort bloggen. Här förstår jag iaf hur allt funkar xP

 
Hahahahaha!!!!


Crazy people, crazy nights

Igår var det Annas tur att fylla 18, vilket vi firade STORT, skulle man väl kunna uttrycka det ;)
Det var den galnaste kvällen på länge.. glömde ju såklart kameran, så jag har inga bilder än men jag kan säga som så att kvällen innehöll massa dans, lekar, och andra cpsaker. I slutet barkade det totalt haha.. men det var så sjukt kul! Det där med "moget" festande (typ sitta och smutta på vin och diskutera och på sin höjd dansa lite) är inget för oss!

Idag är jag lite seg. Jag upptäckte en ny favorit igår - LOKA + vodka. Det var jättegott tyckte jag då, inte alls sådär sötsliskigt. DOCK vet jag inte om det var smaksinnet som var avtrubbat av alkoholen eller om det faktiskt var gott, haha. Får testa nån mer gång.

Snart kommer Kicki och Sakar hit. Då blir det fruktsallad och mys:)

Det ÄR jävligt gött med påsklov!
nåt som också är jäkligt gött är att jag, sofia och karin fick gjort vår idrottslektion idag! vi är bra tjejer :D

PUSS!


14 april

Så har ännu en lovdag passerat. Denna började med frukost med Julia och Malle som sovit här, och sen stan för att leta present till annispannis som blir 18 imorn :) Vi hitta skitbra grejer hehehe. Sen blev ja och Julia så jäkla hungriga så vi drog en meny på Mc donalds, hahaha:P sen mcflurry efter det. JO vi kända oss ganska tjocka! men man lever bara en gång, hallååå?

Sen cyklade vi flåsandes hem till Anna. Där hann ja va ca 10 minuter innan jag åkte iväg o träna. Testade nya body balance-passet idag, det va roligare än det förra tycker ja:) Jag är ju så förkyld nu så det räckte för att få mig sleten!
Efter passet åkte jag och Elin och handla lite, sen hem :)

Har testat läggningsvätska i håret nu, det funkade faktiskt! Det gula har nästan försvunnit, så nu är jag endast väldigt, väldigt ljus i håret ;) Nej, ja ger mig inte med hår-tjatet än på ett tag!

Nu borde jag nog städa upp lite i mitt rum så det är fint tills sofia&josefine ska sova där imorn ;) vore ju gött för dom att få sova i en säng utan kläder i ;)

puss & godnatt ♥

MAT

aaah, jag är så hungrig!! hehehe. Jag håller på o lagar mat nu, chicken nuggets och ris :D med sötsur sås, yummie!
Julia ska komma och äta med mig, och så har jag tvingat henne att sova här. Vill ju inte sova helt själv nu när mamma och pappa har åkt till Sicilien. Mamma sa "nästa gång åker du & jag", det tycker jag låter bra! ;)
Nej, jag hatar verkligen att va själv och klarar inte mer än några timmar. Jag måste liksom ha folk runt mig, veta att nån är hemma liksom. Jag kommer definitivt hitta nån att dela lägenhet med när jag flyttar hemifrån! Uuhh vilken mardröm att vara själv varje kväll :/

vi hörs!

jag hatar att komma på rubriker

Jag tittade igenom min gamla dagbok nyss. Hahaha, gud säger jag. Fast jag har inte förändrats så mkt, så det kanske skulle låta likadant om jag skrev dagbok nu med. Ja vet inte. Det är iaf tur att jag inte gör det. xP

Ikväll var den bästa söndagskvällen på flera veckor. Den började med att jag och Sakar gick till affären, som var stängd. Då gick vi tillbaka, och då hade agge kommit. Vi köpte choklad och cola på turkkiosken.  Sen gick vi hem och satte oss och pratade lite. Sen kom kicki med chips och mer cola. Så började gossip girl. Efter gg började vi titta på Twilight (Agge hade inte sett den faktiskt..) men klockan nio skulle Sakar prompt titta på Sanningens Ögonblick, haha så söt. Det är ett sjukt program - inte speciellt bra enligt mig. Man kanske kan tycka det är konstigt att jag hatar det programmet, och även många andra i samma stil typ "Den rätte för Rosing" och så vidare, men tycker att Gossip Girl och såna "skitprogram" är bra. Då tänker jag faktiskt försvara mig med att GG och såna program är ju inte menade att vara från verkligheten, personerna är ju påhittade och så. Det ska ju inte föreställa verkligheten på samma sätt. Såna där "reality"program tycker jag bara är så faaaake. Jaja tillbaka till ämnet; efter Sanningens Ögonblick gjorde vi glass med jordgubbar (typ spanska, men ändå mums) och chokladsås och satte på Twilight igen. Efter filmen satt vi och pratade ett tag innan Leffe kom och hämtade dom. Kanske inte låter så kul men allt beror på sällskapet vet ni mina vänner ;)
OCH jag måste erkänna att det förgyllde min kväll lite att Agge tycker att Chuck är lika snygg som jag tycker, och att hon tyckte att Edward va skitsnygg. Ja menar, jag har ju tjatat så förbannat om honom så det kunde lika gärna ha blivit en jätte-besvikelse! heheh:P

Nu ska jag nog tvätta håret igen (haha) om jag orkar, sen ska jag läsa i min förbannade bok som aldrig tar slut. Måste ha läst ut en engelsk roman denna veckan också, så känner mig lite stressad..
Godnatt på er mina vänner :)


090412

Tja :D
jag sitter hos anna right now, hon har bakat muffins och sakar sitter här och klagar bredvid mig ;) Vi ska snart gå till viksjouren eller va fan det heter och köpa chips tror jag. Vi ska kolla på film och chilla ikväll bara.. Angelica marina hall dyker upp så småningom också :) Tittade på robinson-reprisen förut, det var fan bra! Ska försöka följa det, reprisen iallafall:P

Tvättade håret med silverschampo förut, det var mörkblått:O Men det funkade litegrann iallafall. Ska nog tvätta håret 2 ggr/dagen hela veckan nu så ger det nog resultat ;) Det sliter nog fröbannat på håret, med tanke på att jag nästan alltid fönar det också, utan värmeskydd. Men SEN, när mitt hår är som jag vill ha det, då ska jag inte röra det på lääänge. Tänkte sluta tvätta det också faktiskt. Nej, det ska jag inte heheheh. Min blogg kommer vara en hår-blogg den här veckan alltså, ni får stå ut. Nu tvingar Sakar mig att gå, pusspusspuss på er ♥

GLAD PÅSK!

                      


kyckling!

Nu ska jag sätta in lite bilder här från igår :) Och angående hårfärgen jag pratade om, det var en jäkla tur att det inte var mycket folk ute igår, för min hårfärg var/är inte den finaste.. NI FÅR SKRATTA:P




Ja ni ser ju själva, HAHA! :P




Spela spel.. :)






HAHAHAHAHA!


Ola och karl fick skjuts hem ;)


Hihi :)

Ja, jag fick lite panik när det visade sig att utväxten blev orange, men jag kunde ju inte göra nåt åt det just då så det fick vara. Idag så åkta vi iallafall och köpte mer färg för att bli kvitt det oranga... ville ju ha en ganska ljus blond färg, lite åt platinahållet (är lite trött på "naturliga" slingor) men vad ska man säga...? Svårare än jag trodde:P Jag är fortfarande väldigt gul högst upp, så jag ska testa silverschampoo. Det sista jag vill är att se ut som en bimbo, usch! Jag hade tänkt mig något åt det här hållet, men jaa, detblev inte riktigt så hahaha:P TUR att det är lov!!



Jaja, hur som helst var det en rolig kväll :D
speciellt kickis luftgitarr och spelet "med andra ord", så jäkla kul:P

om och om igen

vill vi nå framtideeen.. :D  eller vad Scotts nu sjunger :D bra låt iallafall!! Vi har just kommit hem, Kicki ligger här bredvid mig och är skittrött, men just nu ligger hon och nynnar på nån liten sång. Knäppis ;) Jag är inte lika trött, så jag tog min kokheta dator och sysselsatte mig. Imorn kommer massa skiiiitheta bilder, haha. Vi träffade Ola förut, han var rolig. Han visade oss en väldigt rolig bild på Malle som han hade fått av karl. Malle, om du läser det här; ge oss gärna en förklaring hur i helvete du gjorde den minen?? haha xD  
Jag ska hälsa från Kicki att en sak som vi inte gjorde ikväll vara att SPY. Tydligen är det väldigt bra enligt henne hahaha ;)
Vi håller på att planera vår frukost här, kicki vill ha pannkakor, men jag tror inte vi kommer orka göra det. Vi har glass i frysen, det kan man ju ta till. Haha, nej usch nu flummar jag bara. Nu är det nog dags att sova för lilla mig också.

Men som sagt; STAY TUNED, imorgon, efter vår enastående frukost, kommer skitsnygga bilder (på mitt nyfärgade påskgula hår bland annat)!! ♥ ♥ ♥

nostalgi

Sitter och läser massa gamla blogginlägg från förra året. Det är kul, även fast jag inser att jag inte förändrats någonting på ett år. Men egentligen, varför måste jag ha förändrats? För exakt ett år sedan iallafall, så skrev jag ett argt inlägg om att jag hade skrivit massa som sedan hade försvunnit.. haha ;P Nej men nu MÅSTE jag verkligen sätta igång här..

Skärtorsdag

Gud va mysigt med påsk :) Massa godis, torgdag idag och så har mamma påskpyntat lite. (Vi brukar inte fira påsk särskilt mycket, det har typ blivit så för att vi ända sedan jag o elin va små har varit bortresta varje påsk. Men så blir det inte i år, och inte förra året heller:P) Men iallafall; det är inte likt henne att vilja pynta, det är alltid jag som tjatar på henne på jul och sånt. Så det var kul :) Hon frågade mig igårkväll om jag ville ha en påskkärring i mitt rum och jag bara neeeej men ändå kom hon in i mitt rum flera gånger och frågade om jag ville ha en naken påskgubbe på en kvast. Haha xD Nej, jag har inte ens städat jag så...
Men Elin, du glömmer väl inte bort vårt lilla påskäggsbyte? ;)

Imorse när jag vaknade så hade jag ingen lust till nånting. Skitkonstigt. Jag ville inte gå upp, men ändå inte ligga kvar. Jag ville inte äta frukost, inte duscha. Jag tänkte nämligen åka in till stan med elva-bussen för ja skulle göra lite saker på stan innan. Men det hinner jag inte nu.. Jag har iallafall lyckats få i mig frukost:P Jag tror det kan bero på att jag vaknade upp förkyld, hes och ont i halsen.. och jag som ska ut i kväll och allt. Nej, det va inte kul att vakna så :(

Nu måste jag försöka pigga upp mig lite.. så här kan jag ju inte fortsätta!

Färjestaaaad

SM-GULD!!!
fränt! nu är man stolt värmlänning:D

*

Det är märkligt hur man tror vissa personer är gjorda för varandra, och sen kan det visa sig att man hade helt fel.
Helt plötsligt så kan det bara ta slut. Jag har aldrig upplevt det själv, men det är sorgligt när det händer någon i ens närhet. Då kan man bli lite ledsen.
Men vafan ska man va ledsen för? Nu ska vi leva livet, eller vad säger du, K? :D

Jag längtar tills imorgon. Då blir det potatisgratäng, gröna drinkar (Elins påhitt:P), tyska cider, bil och Scotts i stereon. Jag. Kicki. Elin - yeeey :D

Idag har varit som alla andra dagar. orkar inte skriva, då blir min blogg så tråkig. Jag gör liksom inte så mycket om dagarna. Imorgon börjar jag klockan tolv. Nu ska jag duscha. Puss.

oh happy day

Så har tisdagen också passerat. Bara två dagar kvar till looov! Den här tisdagen har varit som dom flesta andra dagar men om jag tänker efter lite så har den ändå fört med sig ovanligt många positiva saker (därav rubriken)
Jag slapp stressa till bussen imorse..
Jag gjorde ett mål på innebandyn på idrotten (haha)..
Vi fick ett bra betyg på vårt geografiarbete..
Efter skolan sprang vi runt och gömde kinderägg överallt..
Färjestad vann matchen!!..
Jag var på central show :)

Japp - central show var det ja. Jag skulle kunna säga "den var bra" och gå vidare men som den sanna analytiker jag är tänker jag här ge er mina åsikter och analyserande inslag om denna lilla show made by centralskolans students. Till att börja med - min kära lilla kusin var ju med, och han va skitbra. Han spelade nån söt  liten melodi på gitarr som såg svår ut och där satt jag och var en stolt kusin :D Och som vanligt så var det ju väldigt blandat bra och dåligt, men det finns verkligen potential hos folk. Även om det inte kommer ut på bästa sätt nu liksom. En del är ju faktiskt rent ut sagt dåliga, Men vad gör det? Är ju inte värsta proffsshowen direkt ;)
Men det finns ju några som man bara blir sur på, för att dom är så bra och har så bra självförtroende på scen - varför var inte jag sån i nian? I det här fallet "syster asta"gänget som jag kallar dom, vilka tjejer alltså. Skitbra va dom och såg inte ett dugg nervösa ut. Att dom sen gjorde typ världens bästa "tolkning" av favoriterna Mia&Klara gjorde ju inte saken värre. Så jäkla kul, haha. Det var en kines också, som sjöng på kinesiska, det var ett coolt inslag bland alla "paramorerock-sjungande" tjejer (kom inte på nåt bättre ord). Det passade så bra in med jordgloben som var i bakgrunden med barn runt, det kändes så internationellt liksom. Där satt jag och drömde mig bort och låtsades att hon sjöng om fred på jorden och kärlek. Det kanske hon gjorde också, hoppas det.
Det var en till kines, hon spelade Bella's Lullaby :O då blev jag happy happy.
Som den sångfantast jag är så blev jag positivt överraskad över hur många bra sångerskor det finns. Sen finns det ju en del som väldigt gärna vill men kanske inte kan, men inte riktigt insett det än. . . . men iaf, vissa tjejer är riktigt bra och dom kan fan bli ännu bättre ju äldre dom blir.

Ääääsch, nu börjar det nog bli jäkligt tjötigt och tråkigt med mitt pladder så vi sätter stopp där. Bara det att jag har ett stort behov av att analysera allting jag ser/hör/läser så då kan det bli sådär. Hoppas ni står ut med mig.

Nu fryser jag väldigt mycket om föttera mine så jag ska krypa under täcket och hoppas på att jag drömmer bättre drömmar än jag gjort dom två senaste nätterna. Puss & Godnatt :)

"Dä där mä hälsovecke, dä funker inte för mej dä"
/sagt av Sofia när vi småpratade lite om träning och matvanor, och Sofia syftade på sitt försök att ha en nyttig vecka förra veckan.. hahaha, så söt är hon ;)

måndag

Hej :)
Nu sitter jag i skolan med dessie, erik och ida. Erik håller på och monterar en ikea-byrå, jag hjälpte honom lite men jag var nog mer till skada än till hjälp, hahah. Snart börjar spanskan.. eller ja typ nu så nu måste jag gå. Hejdåå :D

söndag

Min söndag;
sova lääänge
glass
promenad
sol
cykel
bodystep
gossip girl
music and lyrics - okej film! :)

Ja, kvällen spenderades oavbrutet i soffan från 19.00 tills nu - precis som resten av helgen, haha :) men jag känner mig riktigt utvilad, så det är bra. Gossip girl var lika bra som vanligt fast utan "åååh"-ig scen med chuck&blair haha.

Jag lyckades även släpa iväg mig själv till stepen. Jag cyklade dit och hem dessutom:O Har förvånat mig själv 2 gånger den här veckan, det går framåt! Rummet står fortfarande dammigt och ostädat dock...

På vägen till Hk mötte jag Ola och Oskar, dom va ute på en liten springtur:P såg väldigt härligt ut, jag önskar att jag hade viljan och konditionen för att göra det också! Jag är ju mer en "flänga runt i en sal och göra konstiga rörelser för flera hundra i månaden"-typ :P

Nu ska jag försöka sova, trots att jag inte är så trött. Blir väl lite läsning först antar jag :)
Godnatt på er! ♥

sol, huckleberry och kladdkaka

Vilket härligt väder alltså! :)
 Min dag har varit lika härlig. Hade tänkt att gå på afropowern imorse, men igårkväll kom jag på att jag inte har fått en riktig sovmorgon sen förrförra helgen (var ju i sthlm och grejs) så jag sket i afron och sov ut ordentligt i stället:P åt frukost, läste tidningen, satte mig ute i solen och läste. Vi ska läsa 1800-talsromaner (tror jag det var?) och jag valde Huckleberry Finn. Inte baaaara för att Håkan har gjort en låt som heter så (hehe) utan också för att jag ville ta nåt helt annorlunda än jag brukar läsa. Jag är inte mycket för "äventyrsböcker" med undantag för Twilight då förstås, om man nu kan kalla dem så. Sedan bestämde jag mig för att försöka mig på att göra en liknande kladdkaka som Emma hade med till fikat igår, som hennes mamma hade bakat. Den var helt sjukt go, det var typ kokoskola ovanpå. Min blev lite konstig men jag ska provsmaka den snart, kanske den går att äta.

Ikväll ska jag hem till Agge, vi ska göra tacogratäng och titta på film. Sakar kommer också, de var så himla längesen jag träffa båda två så det kommer bli super! :D

Igår va josefine, julia, anna och sofia här. :)
har bilder, men lägger upp dom i ett separat inlägg!


Let's goooo

Uhj. Äntligen hemma efter en jobbig dag. Hade så kallat "expo" med åttorna idag. Ja, de kom till solberga och så skulle vi presentera våra linjer för dem. Vi hade satt fram massa grejer (typ väggtidningar, tittskåp och sånt som andra kulturare gjort) och så hade vi skrivit diverse oseriösa saker på tavlan. Och så gjorde vi våfflor åt dom!  Men alla är ju så blyga så typ ingen ville ha.. så det blir till äta våfflor i skolan framöver haha!
Det var roligt i början att prata med åttorna men när man hade sagt samma saker typ tusen gånger blev det lite tröttsamt. Men det var ändå en rolig dag, vi lyssnade på bra musik, åt massa våfflor och löste korsord :D

Dock är det lite jobbigt att jag har typ hälften på religion kvar att göra (jag var ju inte så duktig så jag gjorde hela igår ;)
och så måste jag städa i mitt rum, plus dammsuga övervåningen. Mammas krav för att jag, Josefine, Anna, Sofia och Julia ska få va här imorn och laga mat och sånt. Jag tror hon sätter det som villkor mest för att hon ska slippa städa haha ;) och halv sex ska jag på step + core. Det blev ju ingen träning igår heller! fy skäms. Tror ni att jag kommer kunna klämma in allt det här på en dag? Känner jag mig själv rätt så nej.

ta tag i sitt liv kanske?


Whoa

jag får sluta vara en sån bloggtönt, det blir ju jobbigt för er att läsa. Men ja måste bara säga att jag har överträffat mig själv... jag har börjat på religionen som ska va inne på fredag:O detta är mycket ovanligt för att vara mig. Inte speciellt svår uppgift men ändå.


Nu fattas bara värmen!

Tänkte leka lite modebloggare här och visa mitt lilla köp:P

 

       
älska älska älska älska älska älska älska!


Första april

Nu får tiden ta och ge sig, och lugna ner sig lite. Nu är det liksom APRIL :O Fast egentligen, jag ska inte klaga.. det betyder ju att vi är ett steg närmare sol, grönska, värme, glass, bad och solglasögon ;) Och vädret idag är ju HÄRLIGT! Sitter här med solen i ryggen, med teven på. Det är riksdagsdebatt, hmm intressant. Är det bara jag som tycker att Kristdemokraterna är körda? xP

Nu kanske ni tycker jag är knäpp som sitter inne när vädret är så himla härligt.. men jag är så trött. Jag orkar inte va ute. Vi hade ju skriftliga delen i nationella provet-svenska B idag och det tog på krafterna. Jag satt från 08.00 till 12.25 . Det gick väl helt ok I guess. Iallafall, det var jobbigt och när jag var färdig så gick jag, Anna och Julia ner på stan. Anna skulle göra massa grejer, och sen köpte vi fika och satte oss i solen på torget. :)

Funderar på och sova lite.. är helt död. Ska försöka börja på religion idag, jag ska verkligen försöka idag Karin ;) sen blir det träning ikväll. Ska köpa min jeansjacka idag också :D Jo, jag bestämde mig för den till slut. Smart som jag är så glömde jag mitt presentkort hemma och det är ju onödigt att inte utnyttja det, när jag köper ett så pass dyrt plagg. Så jag får åka och köpa den sen istället.

pyssipyss

RSS 2.0