Plugg, träning, disco..solsken!

Dom senaste dagarna har det varit fullt med ovanstående aktiviteter. Discot vi hade igår i samband till solidaritetsdagen gick mycket bättre än väntat, ett 50-tal barn kom till slut :) Imorse försov jag mig till afro powern också, lyckat. Men det kändes som att allt som varit under veckan bara rann ur mig i sömnen, så det var behövligt. Nu känner jag mig som en ny människa, jag är glad och positiv igen :)

Idag har jag varit på stan, köpt skor och morsdags-present :) Sedan åkte och Malle hem hit och lade oss och stekte :D
Tre timmar senare är jag.... KNALLröd på bröstet, näsan och armarna. GÖTT jojo!
Det är så gött att duscha och smörja in sig när man har solat, men det är ju inte så kul att vara röd dock. Men det går ner innan måndag. Förhoppningsvis! haha xD

Ikväll blir det nog lugnt, känner inte för något annat :)
pöss :D

00:17

Blööö, ja blir så trött. Va på skitbra humör förut (det här säger väl allt..?) men nu så... nej. Är väl ett tecken på att jag borde sova antar jag... men jag måste bara säga, att ibland blir jag bara så jävla trött på folk. Folk som ger mig ångest, som tvingar mig inse saker jag inte vill inse. Eller som bara är allmänt jobbiga. Usch, jag borde verkligen sluta vara så lättirriterad. Dock tror jag inte det kommer gå...

Mitt humör är som vädret. Ändrar sig hela jävla tiden. Ena stunden sol - nästa stund regn och mörka moln. Gött att jag inte tycker om min tillvaro just nu. Men snart..snart, när all skit är över, då har jag och Malle bestämt oss för att fira stort, och sen har vi en lång underbar sommar framför oss. Kommer bli helt sjukt bra. Jag och Sofia ska ju vara white trash - jobba i kassa och va alkisar. GÖÖÖTT! hahaha ;)

Nej, nu till något roligare. Angående länken där uppe - jag höll på att få hjärtattack när jag gick in på twilightsweden.se och såg att det fanns massa massa bilder från new moon-inspelningen, "återförenings-scenen" i Volterra dessutom!!! :D :D Antagligen bara nåt vi twilight-töntar förstår, men det var ett big moment för mig ;)

Idag hade vi charader på kommunikationen. Det var skitkul :D Jaa, ni ser, det finns små ljusglimtar i vardagen just nu ändå, även om det oftast blir mest fokus på det negativa. Jag ska fan skriva allt positivt som händer omkring mig i ett inlägg någon dag, för att få lite positiv energi, haha. Åååh, ja kom på en sak nu direkt! Jag ska på esteternas konsert imorgon. Ser framemot det riktigt riktigt mycket! Har till och med pluggat geografi som fan idag bara för att kunna gå på den imorn.. (inte likt mig) NEJ nu ska jag banne mig sova! God natt :)
(ber om ursäkt om det blev rörigt men det var mycket jag ville få ur mig på en och samma gång. sörry.)

gaaah

Ååååh, va det kan va irriterande när saker inte går som man vill!!! Jag satte mig ner för ett tag sen, och skulle planera lite inför LM-discot vi ska ha på fredag i och med solidaritetsdagen. Vi visste inte riktigt hur vi skulle göra med musiken och så, men vi tänkte att det kan väl inte vara så svårt.. Så jag ringde Grottan för att kolla upp det. Jag får prata med en kvinna som verkligen inte hade vaknat på rätt sida... eller så har hon något emot människor hon aldrig träffat. Jag vet inte, men mig tyckte hon inte om iallafall. Hon nämnde bland annat att man var tvungen att ha en speciell dj som hade spelat där förut, det gick inte att någon av oss spelade skivorna. TACK för att ni sa det förra gången jag ringde! Nu måste vi prata med en på skolan och fråga honom, han kanske inte alls kan på fredag liksom.. vad fan gör vi då?! Sen började hon prata om att vi skulle ha vakter eller föräldrar där inne. Varför i helvete då?! Vi är ett gäng på typ 10 personer som ska vara med på discot, tror dom inte att vi klarar det eller? Snacka om att inte lita på ungdomar... Förra året, när Elin och Mette höll i soli-dagen och discot, då var det fan inga problem. Vi behövde inte ha någon vuxen med då..
Dom kan ju inte bara ta för givet att vi vet allt heller, dom får väl informera oss!
Nu känns det ju verkligen mindre stressigt, verkligen. Måste påminna mig själv i trean om att inte engagera mig i något utöver skolan. Punkt.


Hälsning från...

Klässbol och systrarna Gustafsson!

   
(vi har just återupptäckt förtjusningen med webcamera.. hahaha!)


Nu ska vi in till stan och snurra, hejdå!

Han kom som ett yrväder en aprilafton..

Blö. Ikväll känns ingenting speciellt bra. Usch för att vara gnällig och negativ- men allt känns bara skit just nu. Eller inte allt, men mycket. Det är så mycket som tynger ens axlar.. Jag vill bara ha bort, bort, bort det. Och det värsta är att efter morgondagen väntar inte fyra dagars härlig ledighet- nej det kommer bli fyra jobbiga dagar med massa att göra. Och det kommer sluta med att jag inte gör nånting. Så har jag gått runt ch oroat mig i onödan, istället för att njuta av att inte göra nånting. Som vanligt alltså...

Men jag längtar tills på lördag faktiskt. Jössefröjda ska bli kul. Då behöver jag inte tänka på annat än att jag ska samla in pengar till Röda Korset, haha. Men innan dess är det mycket som ska fixas. Röv.

(jag är kass på att ta ansvar)

Förhoppningsvis dyker det upp en gladare och positivare Jojo här någon dag.
Tills dess - life sucks and then you die.


Alexander Rybak ♥

Jag har inte bloggat på en vecka, har typ inte haft en sekund över... men skit i det nu.. NORGE VAAAAAAAAANN!!! :D jag blev så jävla glad, Alexander Rybaks låt är så jäkla bra. Nu blir det Oslo för mig, Josefine, Sofia &co nästa år iaf! FYFAN va bra!! Alexander är ju så söt så man får hål i tänderna dessutom... såg ni lyckan i hans ögon när han sjöng efter att ha vunnit? Helt sjukt hur nån kan se så lycklig ut!

Annars har jag nyss kommit hem från Sara som fyllde 18 idag :) vi åt skitgod mat, pratade och tittade på eurovision så klart :) Så gött med en rolig men ändå lugn kväll. Jag tycker ju inte om att sitta hemma på helgerna men efter den här veckan kände jag inte direkt för att party hard heller, så det var perfekt. Nu ska jag borsta tänderna, sen sova och imorgon ska jag vakna när fan jag vill, inte göra nåt fram till halv sex då jag ska träna, sen ska jag banne mig ha en tv-kväll i soffan. Längesen jag hade det på en söndag nu. Fast fan, nu planerade jag ju morgondagen ändå, vilket alltså betyder att jag inte kommer göra som jag sagt. Kan aldrig följa en plan nämligen.

Nej gud nu flummar jag verkligen iväg... är nog dags för sängen nu. Imorn kanske jag lägger upp lite bilder från stockholm och övernattningen, får se :)

puss & godnatt på er!


Stockholm imorgon

Jag tycker inte om att packa, för då måste man tänka. Och det orkar jag inte. Man måste tänka så att man inte tar med för mycket, så att kläderna matchar (jobbigt annars) och så upptäcker man att man inte har några kläder man tycker om. Typ så. Fast å andra sidan, det är härligt att packa för det betyder att man ska någonstans, och det är ju oftast roligt. Men ja, hade man en garderob där ALLT matchade och alltid var nytvättat vore det mycket enklare...

Nu måste jag gå, för sitter jag här en sekund till blir mamma sur ;P måste ju komma i säng nångång också när man ska upp fem på morgonen..

puss på er.

Fazers choklad med marianne i är så jäääävla god.


Sång

Nu är jag hemma från Charlottenberg. Har nyss ätit thaimat, gött dä ;) Sången gick väl.. bra:P kunde gått sämre, kunde gått bättre! Vi fick lite lön också, det satt fint eftersom vi ska till stockholm på måndag. Sofia åker till Rhodos i eftermiddag, hur gött är inte det då? Jag är avundsjuk, var så längesen jag va på solsemester nu! Mamma och jag prata på att 2007 så reste jag tre gånger, haha. I år får jag vänta tills november, men det är lätt värt det!


Tack Sara och Sofia för att jag fick sjunga med er, det va jätteskoj :)

Jag säger bara äntligen...

Åh gud, äntligen är jag hemma och redo för sängen efter en helt sjuk dag. Har inte kunnat slappna av en sekund på heeela dagen. Allt började med att jag fick springa till bussen, väl där var jag helt uppe i varv och så gjorde jag bort mig, haha. Sedan rullade dagen på, och jag gick aldrig ner i varv liksom så hela dagen blev som en spurt till bussen kan man säga. Nationellt prov i engelska heeela dagen, usch det gick inte bra :( har aldrig varit så ofokuserad och oinspirerad på en uppsatssskrivning. Men men. Det är iallafall gjort. Efter skolan skrev jag ut min religionsuppsats som jag heller inte blev nöjd med, sen åkte jag med sofia och sara hem till sara och övade inför morgondagen :) Vi fick tacos också, skitgott! Kom hem klockan nio och mamma hämtade mig på tågstationen och sen har jag ätit lite kvällsmat med familjen och nu ska jag gå och lägga mig.

Känner att den här natten kommer vara enda tillfället för mig att andas ut på nästan en hel vecka. Imorgon bär det av ganska tidigt till Charlottenberg igen, sen hem igen för att fixa inför kvällen som också ska spenderas i Challa (kan inte stanna i charlottenberg under dagen, för varken sofia eller josefine är hemma) och senare på kvällen åker jag och Kicki till Josefine för att grilla och sådär :) Någon gång under natten ska jag hem till Arvika igen... pust, man kan verkligen snacka om krångligt!!

På söndag ska jag.. träffa tjejerna och planera inför övernattningen i skogen vi ska göra på onsdag, packa för det och Stockholm som det bär av till på måndag morgon klockan 06.00. Stockholm måndag - tisdag och övernattning tisdag-onsdag i vassvika.

Fast jag ska inte klaga egentligen, älskar när det händer mycket i mitt liv! Då får man känna att man lever :D Nu ska jag göra lite yogaövningar (haha) för att sedan sova. Godnatt och sov gott :) Vi hörs när vi hörs! ♥


Helg imöra!!

Jag har blivit frälst, jag ska gå med i Livets Ord!!
nej, inte riktigt vaaa ;P Snarare så tycker jag ännu mindre om religion nu. Varför göra det till en så stor grej? Hålla på och skrika och tala i tungor och ha sig, jag fattar inte. Varför kan inte bara varje människa ha sin egen tro inom sig?

Nej, men något jag inte trodde skulle hända har hänt...
Jag har lyssnat på Håkan i nån timme nu, och nyss så kände jag bara 'men guuud, kan han inte sluta skrika?!' och så stängde jag av. det var så jäkla gött. haha. Helt sjukt, jag brukar tycka om hans musik oavsett humör, tidpunkt eller plats. Men just nu är jag så jäkla trött i hövve så jaaa....
Nu vet ni det! haha ;)

Helg imorn också, så jäkla gött! Längtar tills på lördag, det ska bli kul att sjunga :D

puss och godnatt på er töser och pöjker! :)


Roligare kan man ju ha...

Mjukisbyxorna är på, böckerna framplockade och dom (osynliga) glasögonen sitter stadigt på näsan.. det är pluggtime! (haha) hörs om några timmar när jag tagit mig ur religionens härliga värld.. (risken finns att jag kanske fastnar. hjälp) Till min hjälp i pluggandet har jag en jättebra spellista på youtube.. sökte på Yiruma och fick upp en med bara Yiruma och Håkan Hellström! Hur perfekt är inte det? ;) Yiruma är avslappnande och härligt att lyssna på, och Håkan är glad och peppande.
puss!

Plugg..

Tar en paus nu i spanska-pluggandet, har ett stort grammatikprov imorgon, och då gäller det att visa vad man går för. Idag har jag inte gjort så mycket.. ätit mat med Elin, köpt glass med Elin, tittat på paparazzi-bilder på Robert Pattinson med Elin.. haha xD så går det när man har en syster som är lika nördig som en själv!

Försov mig idag, så jag hann inte till första lektionen vilket var engelska.. försov mig på engelskan förra veckan också.. ooops, smart där Jojo! ;) Idag har jag gjort en annan grej som är SÅ typiskt mig. Prata liiite för högt om någon annan person, när personen är i närheten (självklart är jag inte medveten om detta). Det händer minst en gång per dag, att jag aldrig lär mig!!!

Hämtade kameran hos Sandra igår, så jag tänkte lägga upp några bilder från valborg :)



Fan detta tog ju verkligen år och dag att ladda upp!! :P
Visst var Emelie och Madde fina som 50-talsbruttor? :) och Anna, som du ser så är det inte nån värre skillnad på håret haha ;)

puss!

Måndag

Hej/God morgon :)
Sitter i skolan, håller på och letar fakta om Livets Ord, ska göra ett arbete om dom i religionen. Haha. Det ska va inne på torsdag.. gött att va i tid Jojo ;)
Höll mitt tal förut, guud så skönt att få det gjort. Det gick ganska bra också..:)
Hahahaha, nu kom Anton hit och gav mig pengar. I torsdags så fick han en öl av mig och jag sa att han fick den, men han vägrade ge sig utan sa att han skulle ge mig pengar.. hade ju helt glömt bort det men han kom fan ihåg det! Haha. Dock funderar jag på att på något sätt smuggla tillbaks pengarna till honom på nåt vis för så jävla snål är jag ju inte ;) haha.
Ikväll ska jag ägna mig åt religionen och svenskarecension.. Men en skol-grej är avklarad iaf, bara 70 000 kvar ;) Sandra ville ha med mig på bodystep och det låter ju ganska lockande med tanke på att jag var och tränade en gång förra veckan. Jag vet inte vad som hände?! helt plötsligt var det söndag..? :O (vet att man kan träna på söndagar också med det hanns inte med)

nu ska jag ha spanska. blööh. puss!


Hålla tal

Jag ska hålla tal imorgon på kommunikationen, ett bröllopstal till Elin. Det känns väldigt pirrigt, jag vill helst slippa. Det är ganska personligt, och jag är så rädd för vad folk ska tycka. Jag tänker hela tiden "tänk om dom skrattar bakom min rygg.." eller "tänk om dom tycker det är skitdåligt och klyschigt" Det kanske är jättebarnsligt att tänka så, men jag kan inte hjälpa det, jag tänker på det hela tiden. Jag vet ju att jag absolut inte ska bry mig om vad folk säger, och jag kommer ju (förhoppningsvis) inte få reda på vad dom sagt om mig, men jag kan inte låta bli att tänka på det. Jag är rädd för att folk ska tycka jag är konstig typ. Det är inte bara inför det här talet, utan rätt ofta jag tänker så. Jag tänker ju själv så om folk liksom, och det är ju ingen big deal, utan något man glömmer bort ganska fort (om någon gjort bort sig etc) men tanken att någon ska säga/tänka så om mig är inte så rolig.. Det blir ju extra påtagligt nu när jag ska framföra nåt så personligt..

Jag vet inte om det märks på mig, jag kan väl ibland verka som att jag inte bryr mig, och det är ju inte så att jag inte kan göra en endaste grej för att jag tror att folk ska prata om mig, men ibland så börjar jag tänka på det och det är inte bra. Varför kan man inte ha fötts med världens bästa självförtroende för?

sommar!

Goood, det är ju fan snart sommar. Det gäller att passa på nu i maj och njuta av vädret, för om vi ska titta tillbaka på föregående somrar så blir det ju fult väder efter skolavslutningen ;) Igår satt jag ute i solen i typ 1 ½ timme, och blev lite röd/brun på bröstet men ingen annanstans.. så jag tog och kletade in benen med brun utan sol-servetter. Det vart faktiskt rätt bra, förutom lite fläckar på foten :P haha.

Ja, valborg kanske jag ska berätta om. Vi var på fest hos Sandra fram till halv tolv ungefär. Där var det lika kul som vanligt, vi dansade, pratade och drack :) rökte vattenpipa gjorde en del också.. men jag gillar inte det jag. Sen skulle vi ner på stan och kika, och där var det inge kul såklart :( jag tyckte vi skulle ha stannat hos Sandra, men jag förstår henne också... iallafall, man känner ju sig bara dum när man inte får gå in på krogen liksom. Jag ringde Elin, gick och träffade henne och det är också alltid lika kul xD vet inte om Elin vill att jag ska skriva ut det i bloggen men det hände en jäkligt kul grej!! :P sen gick jag och mötte Sofia, vi mötte Julia och Kicki och vi tog en taxi hem. Väl hemma var jag och Sofia sura över diverse saker, sen gjorde jag kullerbyttor i sängen och så somnade vi. Det var min kväll det :) Av någon konstig anledning har jag haft otur med Valborgrar de två senaste åren.. överskattad kväll skulle man nog kunna kalla det. Just det, bilder kommer så småningom, jag glömde min kamera hos Sandra såklart.

Ikväll blir det grillning i vår sommarstuga :D Så jag måste åka dit och städa om vi ska kunna sova där, lite jobbigt men värt det!

PUSS

RSS 2.0