En glimt av hopp!

Kör inläggs-bombning här jag.

Idag såg jag en liten ljusglimt i mitt besöksstatistiksdiagram, efter en längre tid av mörker. För någon dag sedan hade 14 personer läst, vilket är rekordet efter mitt personliga rekord på 19 personer för några månader sedan. Äntligen känner jag livsglädjen igen, och hoppet om att det kanske går att slå det här rekordet växer. Tror det får bli en länkning på bilddagboken, det ska tydligen vara effektivt.

Detta var jag ju bara tvungen att berätta. Tror jag behöver sova, godnatt!


Det ni inte visste om mig får ni veta nu

Tänkte jag skulle gör den här listan :) Haha, den är nog inte så kul för dom som läser men för mig - jodä! Jag älskar listor! Sofia vet vad jag pratar om ;)

1. Vad är klockan? 23:38
2. Ditt namn? Johanna
3. Smeknamn? Jojo, Jojsan (ibland, av vissa)
4. Piercings: Nej, det är ingenting för mig
5. Ögonfärg: Blågrå typ :)
6. Födelseplats: Karlstad bb
7. Favoritmat? Lasagne! och typ alla efterrätter
8. Någonsin varit i Kalifornien? hur stor är chansen att det skulle vara just Kalifornien som jag har varit i 3 ggr!? haha
9. Någonsin tapetserat något med toalettpapper? Nej, konstigt nog
10. Favoritfärg? Rosa!!!
11. Antal år du gått i skolan? 11 år blir det väl typ?
12. Krutonger eller baconbitar? Bacon. love it
13. Favoritdag på veckan? Fredag tror jag nog, eller lördag
14. Favoritrestaurang: Alltså..fan..jag vet inte:P
15. Favoritsport: aerobics och kickboxning hahaha
16. Favoritdrink: är inte så erfaren på drinkfronten så jag kör favoritgrogg: tranbärsjuice och fruktsoda!
17. Favoritglass: polkagris, eller min nyblivna favorit; ben&jerry's strawberry cheesecake
18. Walt Disney eller Warner Bros: Walt Disney
19. Favorit-snabbmatsrestaurang: Burger King/Panda express/Pizza hut (ja giller't)
20. Vilken färg har din sovrumstapet: Beige:P
21. Hur många gånger kuggade du på teoriprovet? Jag hoppas det blir noll!
22. Vem fick du ditt förra mail ifrån: Veckorevyn.com
23. Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort i? Just nu; vilken affär som helst som säljer Chanel 2.55or
24. Vad gör du oftast när du är uttråkad? Trakasserar nån kompis (oftast i skolan, det är där jag blir uttråkad)
25. När går du och lägger dig? alldeles försent, runt 23.30
28. Vilket tv-program missar du inte? Gossip Girl! Och Idol självklart!
29. Senaste person du gick ut och åt middag med? Fan, kommer inte ihåg..
30. Ford eller Chevrolet: Ja, alltså Chevrolet låter ju faktiskt coolare..något annat kan jag inte grunda mina åsikter på:P
31. Vad lyssnar du på just nu? Datorns "flåsande" och mammas tandborstning
32. Äger du någon spelmaskin? Nää
33. Hav eller flod? Hav, floder är lite läskiga tycker jag
34. Hur många tatueringar har du? Ingen, men kan hända att det blir en i framtiden
35. Har du någon gång kört slut på bensinen? Nej, det har faktiskt aldrig hänt (he he)
36. Katter eller hundar? Katter, dom dreglar inte
37. Sommar eller vinter?  Sommar tack
38. Är du singel? Ja
39. Är du kär i någon? Nej..eller jo förresten jag ångrar mig; i Robin såklart!
40. Klockslag när du blev färdig med det här mailet: 23:51


Äntligen helg

Ja, jag blir väl tvungen att skriva det igen (fast den här gången utan bild) :
ROBIN ÄR FORTFARANDE KVAR :D
Idag var han bättre och hetare än nånsin. Jag och Kicki röstade typ 10 ggr sammanlagt. Vi kände oss skittöntiga, men så såg vi det där sinnessjuka Johan-fanset och blev rätt lugna.

Annars då? Jag är på väldigt bra humör, då denna skolvecka äntligen nått sitt slut. Det har varit modeshow, sjungning med kören, spanskaprov och bokrecension. Jag har velat blogga varje dag, men har fan inte hunnit. (nästa vecka blir inte så rolig den heller dock..)

Nu i helgen ska jag hinna med städning, pyntning, bakning och pyssel. Och party imorgonkväll=D det blir skitkul, det är jag övertygad om. Och så måste jag nog ta en tur på stan imorgon också. Det blir en kul helg :) Ska försöka hinna med lite geografi på detta med, men vi får se..
Ikväll har jag varit hos Kicki. Det var skönt att bara vara två pers, det är fan jobbigt att ha mycket folk runt sig jämt. Hennes kanin är såååå söt, hur mjuk som helst och så slickar den en på händerna hela tiden när man håller den!


Måste bara visa den här bilden. Såhär jäkla snygg blev Kicki när dom fixade henne inför modeshowen.
Tror ni jag var stolt eller?


Idag har jag;

..försovit mig.

..klippt och slingat håret. Resultat: jättebra.

..tagit steget och raderat hela min inkorg (!) Nu slipper jag se "Sms väntar. Radera meddelanden i valfri inkorg." på ett tag

..skrattat med Sofia.

..skrattat med Malle.

..inte gjort klart mitt idrottsarbete.

..åkt buss själv. Anna var sjuk och Ola syntes inte till.

..ätit bara nyttiga saker (vänta bara)

Jag antar att det här gjorde er dag. Har jag rätt?

Nu börjas det..

EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON :D haha.


Mys

Jag börjar verkligen tycka om vintern mer och mer. Dom senaste åren har jag verkligen hatat vintermånaderna, men i år har jag världens julfeber och utbrister grejer som "Gud va mysigt det var att gå till bussen idag, himlen var alldeles rosa!" när jag och Anna är påväg till skolan. Inte likt mig kan jag säga..

Jag kan knappt vänta tills nästa helg när jag får börja julpynta! (jag har satt en gräns; inte före 1:a advent) Och jag brukar liksom inte julpynta (förutom julstjärna i fönstret) förräns 23:e december. Det har nog att göra med att vi har flyttat och aldrig har firat jul här förr. Ska bli skitamysigt iallafall:D 

Den här helgen har också varit mysig. Igår så var jag och mamma på stan, jag köpte en fluffig kappa på Lindex:s rea. Inte lite illa väl xD haha. Nej men jag tycker jättemycket om den, den är go och snygg så skitsamma vart jag har köpt den. När vi kom hem från stan åt vi, sen åkte jag till Ritz och mötte Josefine. Vi såg Esteternas show, den var ganska bra :) Sandra och Alexandra ägde allt och alla, helt klart. Sedan åkte jag hem och efter en stund kom Elin och hämta mig. Vi åkte och handlade lite. Jag köpte Ben & Jerry's "Strawberry Cheesecake" som vi åt lite senare på kvällen, jeeeesus christ va go den är!!! helt sjukt.
Ja, när vi kom till Klässbol så åt vi mat och tittade på Mamma Mia. Varken jag eller Elin hade sett den, sega som vi är. Men den var skitbra ju! Amanda Seyfrieds röst är bara för härlig. Dock tycker jag en del saker i filmen inte riktigt kom till sin rätta på samma sätt som det gör i musikalen. Men man kan ju inte kräva allt..

Idag vaknade vi ganska sent, sen segade vi oss jättelänge. Mamma kom och hämtade mig halv två, så åkte vi och hämtade mormor. Vi skulle nämligen gå på Rackstamuseet. Fråga mig inte varför, vi kände bara för det haha:P Det var faktiskt ganska kul. Det vore rätt hemskt om jag inte tyckte det, för jag går ju ändå en kulturutbildning:P

Nu har jag nyss kommit hem typ. Ska skriva på mitt idrottsarbete, sen klockan sju är det Gossip Girl :D Efter det tänkte jag kolla på en film som jag låna av Elin& Henke. "Made of Honor" tror jag bestämt att den heter, med Patrick Dempsey :)

Nu kom pappa hem, han har varit i Tyskland över helgen. Ska gå och säga hej till honom :)

ROBIN!

Jaaaaa, Robin är kvar :D :D :D wiiihoo va glad jag är!

Foto: DANIEL OHLSSON

Det var vad jag hade att säga denna fredagskväll. (egentligen mer, så jag fortsätter väl då..)

Tjejerna i klassen, + agge och julia var här hos mig och åt varma smörgåsar, godis och chips (svulla!) och tittade på Idol. Jag röstade tre gånger haha, två på robin och en på kevin. Vi satt och diskuterade vilka det är som egentligen röstar, och kom fram till att det måste vara småungar och töntar som jag.. Jag tycker om fredagskvällar framför tv:n med kompisarna, det blir alltid extra trevligt på fredagar av någon konstig anledning.

Just det: Hallå. Engelskprovet som jag nämnt typ 1030242 ggr här i bloggen nu, var visst inte så hemskt som jag trodde det skulle vara. En del saker är jag faktiskt helt säker på att jag har rätt på, men jag ska ju inte hoppas för mycket, då resten kan vara helt jävla fel. Men det kändes bra med tanke på hur lite jag hade pluggat.

Nu ska jag gå och lägga mig och så ska jag sova ikapp alla dom timmarna jag missat under veckan och vakna när fan jag vill. Ha en underbar natt i drömmarnas land allihopa! Själv ska jag drömma om Robin hade jag tänkt mig. Haha.

Godnatt!
(Okej, bara en sak till. Jag måste får berätta om min dille på Idol-Robin. Det är nämligen så, att om jag börjar gilla nåt (vad som helst) , så kan jag inte hålla en normal nivå, utan blir ofta väldigt exalterad och typ besatt, fast på ett oseriöst sätt. Det är liksom inte så att jag tycker Robin är bäst i Idol någonsin, jag är bara sån att jag fastnar för saker. Jag har liksom ett behov av att vara extrem. Fan vad jobbig jag är! Haha. Äsch, man måste känna mig för att fatta tror jag. Tur att alla som läser den här bloggen känner mig då ;) Shit vilken lång parentes detta blev.)
 
Godnatt på riktigt!


Fredag

Sitter i skolan nu, har geografi. Snart ska jag ha engelskprovet..haha.
Kulturchocken esteterna har var jättetrevligt, dom hade gjort så fint så :) Fikat har vi gjort också, som varje fredag (och tisdag..xD). Ikväll ska vi hem till mig och se på Idol :D

Guuud va jobbigt det var att gå upp imorse, fyfan. Har gått och lagt mig sent varje kväll den här veckan, och i början gick det bra, men jag blev bara tröttare och tröttare för varje dag och idag kom straffet på riktigt tror jag..var så där trött så att man bara längtar tills man ska få gå och lägga sig igen.

Jaja, nu ska jag försöka få något gjort här. Puss!

Ett klag-inlägg

Jag hatar att skriva ett långt fett inlägg, och så försvinner allt när man ska publicera det!! :(

Nu orkar jag inte skriva om allt heller, för jag är ju så förbannat lat. Men jag kan säga att i inlägget stod det att jag sitter och lyssnar på Westlife (tönt!) och att jag har ett engelskprov from hell imorgon som jag inte orkar läsa på, för att jag vet redan nu att jag typ kommer få IG. Sam-sam har gjort provet och typ hälften av klassen fick IG så förhoppningarna är inte speciellt höga.. Jag är extremt skoltrött nu och vill bara göra roliga (och onödiga) saker som typ fika, festa, se på tv, skratta, sjunga och prata. Tur att jag har en sån bra klass som man kan hitta på så mycket kul med iallafall.  

Nej, bara för att jag blev så sur nu så ska jag klaga lite på allt och alla:
-Chris Brown. Han läspar, haha.
-Den där jävla festen i Karlstad som dom utröstade Idolerna skulle spela på blev inställd.
-Jag har engelskprov imorn!!
- Vi ska hitta på ett eget jävla aerobic-program på idrotten och jag orkar inte komma på nåt!!
-Jag kan lägga egna stämmor på en låt.
-Min mentor är bara så jävla konstig.
- Vi har fan ingen micro.
-Det är riktigt, riktigt jävla pinsamt att man fortfarande ser killar med byxorna instoppade i strumporna på Solberga. Solberga är ett gymnasie. Hjälp.

Höppes ni ä på bätter humör än mäg. Pöss.

Tillbaka i vardagen

Okej, nu får jag ta och ge mig. Har inte bloggat på över två veckor ju:P "aaah men herregud, jorden går under Johanna" som min kära vän Angelica skulle ha sagt. Sarkastiskt, så klart.

Well well, jag har bara inte orkar blogga under dessa veckorna kände jag. Sen jag kom hem har jag haft ett prov, en recension och lite andra jobbiga skolgrejer. När man går kultur är man inte van så mycket, vi hade det sketalugnt fram till höstlovet. Så därför tär det på krafterna ;)

Jag var med och sjöng på en konsert på musikskolan också. Och så sjöng vi med "skol-kören" i sporthallen på nån sorts tillställning i helgen. Kul kul säger jag!
Min röst har det ju varit lite si och så med under våren, sommaren och halva hösten, jag har varit hes i perioder (med jämna mellanrum) och så, men nu tror jag nästan den är helt normal igen :D så nu kan jag till och med tycka att det låter bra ibland! :D Ni anar inte vad glad jag är, att kunna sjunga och låta som folk igen :D :D :D Sången är liksom min enda riktiga hobby som jag hållt på med riktigt länge, och att inte kunna ge allt då är verkligen inte kul!! Jag förstår hur hemskt det måste kännas att vara typ elitidrottsman och bli skadad, fyfan :(
Nu känns det jättebra iallafall och jag hoppas det håller i sig, för då är jag lycklig.
Med risk för att låta äckligt klyschig; men det betyder så mycket för mig.

Jag har fått (bra) bilder från Spanien av Anna, Johanna och Frida, så några ska jag nog få upp här :) Var väl över 1000 bilder sammanlagt tror jag...

Imorgon ska ha tre lektioner, dubbel sånglektion (wiho :D) Sen ska jag och Anna ha plugg-dag fram tills jag ska iväg med kören och sjunga på ett föräldramöte i aulan, sedan ska jag åka hem och plugga ännu mer och titta på Grey's Anatomy. Har inte sett det på flera veckor.

Jaa, ni ser; här är det stenhård planering som gäller. Vi har en skitsvårt engelskprov på fredag, och en idrottsuppsats som ska in. Roligare skolveckor har man ju varit med om :/ Men på fredag är det ju IDOL :D:D haha, jag börjar bli lite smått besatt tror jag.. I fredags efter att jag, Anna, Julia, Johanna, Sofia och Marika hade varit på High School Musical 3 (jodå, på premiären med alla småtjejer) så skyndade jag hem, slängde mig framför tv:n (hade nästan inte tid att kissa) men ÄNDÅ så missade jag första halvtimmen och Robin B :( haha, jag får sluta vara så himla fjantig. Först HSM och Zac Efron, sen Robin B.

Jaa, angående HSM 3, vi kände oss ganska fjantiga när vi var där bland alla barn. Men vi hade inte riktigt samma anledning för att gå på den som barnen hade - Sofias spontana flämtning när hon såg Zac's rygg när han tog av sig tröjan får beskriva den. Haha.

Gud, det här inlägget blev nååågot rörigt känner jag. Riktigt rörigt. Men jag får skylla på att jag är väldigt trött och att det blir så när man ska försöka skriva 2 veckors tankar i ett inlägg. Inte lätt.

Nu ska jag sova! Godnatt på er :) ♥

:)

Hej :) Imorn aker vi hem!! Haha, jag ar ganska glad for det. Det har varit sjukt kul har och jag har haft det jattebra men det ar verkligen antrangande att bo sahar! Jag vill ha svenskt vatten! Och svenskt godis! Haha.

Helgen var rolig. Fredagen - skitkul :D Lordagen - inte lika rolig. Innan vi gick hem var vi pa en klubb dar det var tva helt otroligt ackliga manniskor som typ upptradde med varldens porrdans. Gubben var helt gammal och tjock och tjejen sag ut som en hora (och var sakert det ocksa..) NI FATTAR INTE HUR ACKLIGT DET VAR! fyfan. Det ar liksom det jag kommer minnas fran den kvallen:S blaaaa.

Ah, gotta go!
puss puss <3

RSS 2.0