No sunshine today

Alltså. Mina dagar är verkligen som en berg- och dalbana just nu. Jag fattar inte? Ena dagen är jag skitglad och allt är bra och sen är nästa dag bara skit. Typ idag. Blä. Jag har inte haft lust till någonting, vilket resulterade i att jag inte har gjort någonting heller.
 
Det kan väl ha att göra med att Håkan spelar på Liseberg ikväll, typ nu, och jag aldrig tog mig dit som jag hade lovat mig själv. Men mycket annat också, antar jag. Kan inte direkt säga några konkreta grejer, jag vet liksom inte ens själv.
Jo, en sak vet jag; someting's missing.


Nu tror jag att jag gå och göra som Izzie i Grey's gör när hon är ledsen (dock i något högre grad än mig): baka muffins.
(nej men usch vilken äcklig tjockis jag lät som nu, typ 'hej mat är min tröst!'  nej, måste få försvara mig att riktigt så är det inte, jag måste få tankarna på annat håll bara, och då är bästa sättet att sysselsätta sig med någonting, typ baka.)

Solig onsdag

Igår var ingen bra dag. En skitdag rent ut sagt, hade ingen lust att blogga.
Idag har varit raka motsatsen nästan, en skitbra dag :) Eller ja, min 'sinnesstämning' är väl densamma som igår, men jag har varit på dejt med min babe Sakar så ;) hahaha, vi sa det när vi skulle gå till Royal och äta, att vi skulle på dejt. Efter Royal (som var yummie) så hade jag en 40 minuter lång sånglektion. Sakar den stackaren fick sitta och vänta. Efter det bar det iväg till stadsparken med festis och cola light. Där satt vi ett bra tag och pratade, men framförallt skrattade en massa. Herregud, våra samtal alltså xD
Sofia kom även och gjorde oss sällskap ett tag, hon hade varit på vårdcentralen och tagit blodprov :( usch!

Vid tre gick vi och köpte en kalender till mig, mamma skällde ut mig för att jag inte hade någon, så jag kände att jag är väl tvungen att ha en.. köpte ingen i början av terminen bara för att jag vet att jag inte kommer skriva i den. Nu köpte jag en mest för att visa mamma att det inte är någon idé för mig att ha en, jag glömmer hela tiden bort att skriva upp allt viktigt. Men trots att jag inte skriver upp det så är det inte ofta jag glömmer viktiga saker, såsom prov, tandläkar/klipptid etc. Att allt annat i mitt liv är en enda röra är väl en annan sak ;) Well well, sedan en snabbis upp till skolan för Sakar skulle hämta några grejer. Hennes pappa kommer hem från kurdistan idag så jag cykla från henne för ca en timme sedan, ville inte störa dom haha. 
Tack för en riktigt lyckad dejt honey! (hahaha)

Nu sitter jag här och ska göra klart ett litet arbete i kulturhistoria, om Egypten och Mesopotamiens mode. Kul kul:D
Senare ska jag dammsuga, och se på Idol. Wiho!

Hejdå!

Kakor..och kakor.

Det blev lite konstigt i förra inlägget, jag skrev det vid elva men publicerade det vid ett. Det börjar bli en vana nu att det ska krångla när jag ska skriva, den här gången blev jag avbruten så jag fick fixa det på lunchrasten:P Nu är jag på pappas jobb, Elin håller på och byter däck på sin bil så jag sitter här. Vi ska till stan sen och titta på skor åt Elin :) Nu ska jag springa och hämta en kaka...
Tre sega pepparkakor fick det bli haha. Men jag älskar pepparkakor, så skitsamma. Jag tycker nästan dom är godare när det inte är jul, för då var det så längesen mat åt dem. Ända sedan jag var liten har jag sprungit i skåpen här och ätit kakor. Förra hösten när jag var med pappa på Gehås (där dom köper kakor, kontorsmaterial bl. a) för att köpa skrivblock, så fick jag (!!) en hel låda med chokladbollar. Det var nog som tack för att jag gjort så att Amab har fått köpa så mycket kakor alla år, eller vad tror ni? ;)
Jag glömde säga i förra inlägget att jag har en massa bilder som jag ska lägga upp, på mina nya höstskor och från i lördags bland annat. Men internet segade sig ju igår så jag får lägga upp dem ikväll när jag är hemma istället.

Helgen

Äntligen kan jag blogga! haha:P
Jag har inte kunnat blogga på flera dagar nu för så fort jag skriver ett inlägg så slutar internet att fungera. Sedan när det fungerar igen så ska jag publicera det, men då är det så jävla segt så då hinner internet bli cp igen innan det hinner publiceras. Nämnde jag att vårt internet är väldigt segt och jobbigt? Vår rauter eller vad fan det heter är för svag så det hoppar hela tiden av och på.
Nu är jag i skolan iallafall och här fungerar allting som det ska :)
Börjar om 40 minuter, men jag hade klipptid tjugo över nio och då fick jag en timme över. Har inga nycklar till skåpet heller, så jag kan inte vara duktig och plugga lite. Anledningen till att allt blev så konstigt är för att jag sov hos Elin & Henrik i Klässbol inatt, och när jag åkte hemifrån igårkväll så tänkte jag att jag skulle hem innan jag åkte till skolan, eftersom Elin var tvungen att åka till stan och jobba vid nio. Men sen, när jag kom till Klässbol så kom jag på att jag hade klipptid idag, så då hann jag inte hem emellan. Och jag hade lämnat nycklar + böcker hemma.
Var bara tvungen att berätta det kände jag, haha ;)

Vad gjorde jag i helgen då?
Jo, som jag skrev så hade jag och Julia tacos- och filmkväll i fredags. Tacosen blev skitgod, men filmen var inte sådär jättebra. Båda somnade xD
I lördags var jag på stan och hämtade mina stövlar som jag hade lagt undan. Gud vad jag gillar dom:D
Sedan åkte vi till sjukhuset för att hälsa på farmor igen, efter det köpte vi med sallad från Sunday hem. Lyckades äntligen övertala mamma och pappa:P Pappa sa det han alltid säger när han tycker nåt är bra/gott ; "Det här gjorde du inte för sista gången".
På kvällen åkte jag till Edane, Sandra hade fest. Jättekul och trevligt:)
I går så gick jag upp rätt sent, men så fort jag gått upp så började jag baka:P Har länge tänkt att jag skulle testa att baka bagels, så det gjorde jag igår. Det är ju så gott och jag har aldrig sett det i någon mataffär här. Det var ganska krångligt, det tog nästan hela dagen, man skulle ju koka dom och grejer. Men det var kul:D  Dom blev helt ok, lite klistriga på ytan bara..
Sedan så ville mamma att jag skulle göra middag, så då gjorde jag det med. Elin och Henrik kom, och sedan följde jag med dom. Vi åt glass och tittade på Sex and the City-filmen. Jag hade inte sett den innan, men äntligen fick jag göra det!
Dock tycker inte jag den var så himla bra som alla andra verkar tycka. Kanske var jag inte på humör, eller så behöver jag se den en gång till för att förstå, jag vet inte. Tyckte den kändes lite..overklig typ. Visst, det är film, men jag trodde inte den skulle vara så klyschig på nåt vis. Nej, jag får skriva mer om det någon annan gång. Nu måste jag gå, puss!

Liten update

God morgon! :)
Eller jaa..jag har vart vaken ungefär två timmar men:P 
Tacosen igår vart jättegod, vi blev skitmätta. Men såklart så lyckades vi trycka i oss godis och chips ändå.. Filmen var inte speciellt bra, båda somna hahaha! Den handla om en himla tjockis som åt hela tiden, han sockrade till och med sin semla! :S då kände vi oss tjocka så då ville vi inte äta mer xD När filmen va slut så cyklade Julle hem och ja gick upp till min säng och somnade på en gång. Under veckan så sov jag inte så bra, jag la mig sent varje kväll och sen upp tidigt, och nästa kväll så la jag mig inte tidigt fast jag lovat sig själv att göra det, så man blir aldrig riktigt utvilad. Då blir man väääääldigt trött på fredagen istället!  Nej nu måste jag skynda mig och göra mig i ordning för jag och mamma ska åka till stan och köpa mina stövlar som jag lagt undan. Dom är skitsnygga! Jag kan visa bild sen ;) Puss!


Fredagsmys

Jag har just kommit hem från Lidl (haha), jag och mamma var där och handla tacosgrejer och godis:P Hyrde film gjorde vi också.
Julia kommer hit, vi ska göra tacos och sen titta på filmen PingpongKingen. Vettefan om den är bra, men den såg rolig ut. Ska bli gött och va hemma ikväll faktiskt. Nu kom Julia, så nu blir det myskläderna på och så ska vi sätta igång.
Ha en trevlig kväll allihopa :)

Bra humör:)

Idag är jag på bra humör som tusan. Ingen speciell anledning, är bara glad helt enkelt:) Tror inte jag har varit sur en enda gång på hela dagen..nää, ja brydde mig inte ens när ja kläckte ur mig "..och nu fick jag en blackout" mitt i vår svenskaredovisning. Den kunde ju ha gått bättre då om man säger så, men det är inte hela världen ;) Dock förstår jag inte hur ja kunde glömma bort totalt vad jag skulle säga just då, jag var inte speciellt nervös och det var ju ingen stor grej. Stod bara och va i mina egna tankar och helt plötsligt var det min tur att prata och jag kom inte på vad jag skulle säga. Haha, mysko:P

Annars så har dagen vart bra som sagt, kören lika rolig som alltid :D Shit, de känns som att det var igår jag skrev att vi hade haft kör sist. :O

Snart ska jag nog till sjukhuset med familjen och hälsa på farmor som är nyopererad. Sen ska dom få skjutsa mig till Angelica, för jag, hon och Sakar ska kika på Idol tillsammans. 

Nej nu ska jag dra! pöss

För femtioelfte gången

har jag nu skrivit ett långt inlägg, och så har det krånglat sig och inte sparats i utkast! gaaah!

Vad skrev jag i inlägget då?
Jo,
att jag ska träffa Anna och Julia snart, vi ska gå igenom lite inför vår redovisning av 'En midsommarnattsdröm' imorgon. Jag är verkligen inte i form för skolarbete just nu, kan inte koncentrera mig. Usch :(
Konstigt nog går det bättre för mig att plugga på våren, då många är skoltrötta och bara vill ha sommarlov. Men ljuset och tanken att det snart är lov får mig att prestera bättre. Såhär i början av terminen är jag nog inte riktigt van allt ansvar osv, men jag borde väl komma in i det snart tycker man. Hur som helst, jag hoppas det går hyfsat bra på redovisningen imorgon iallafall. Sen är det ju snart helg! :D Veckorna går otroligt snabbt numera.

Ett exempel på att tiden går fort är att nästa fredag, den 26:e, spelar Håkan Hellström på Liseberg. Jag var ju helt bombsäker på att jag skulle dit, men tänkte att 'dit är det ju långt kvar' så jag bokade aldrig tågbiljetter, vandrarhem etc. Så någon dag förra veckan pratade jag med Angelica, och hon sa att alla vandrarhem i hela göteborg var fullbokade. Det stämde dessvärre. Alternativen är nu att sova på hotell, på gatan eller åka hem med bil direkt efter konserten. Hotell är ju trevligt, men alldeles för dyrt. Dom andra två alternativen känns inte heller speciellt lockande. Det känns inte så bra detta..men på något vis måste det lösa sig, för jag vill jag vill jag vill jag vill!

Tror jag ska sova lite innan A&J (förlåt Elin hahaha!) och jag börjar med svenskhelvetet.
Puss.


Musik=minnen?

För mig är musik det bästa minnet. Och bilder då, såklart. Om du vill få tillbaks en känsla från när du var på en speciell plats, umgicks med en speciell person eller när du var i en speciell period i livet, är det bästa sättet att lyssna på en låt du lyssnade mycket på just då. Jag är ganska sentimental av mig så jag älskar att sitta och lyssna på gamla låtar och återuppleva och skratta åt minnen.

Som nu, till exempel. Sitter och lyssnar på en mapp med partymusik jag gjorde i våras, med bla Hero med Charlotte Perelli. Låten i sig är väl inte särskilt bra men vi, (i synnerhet sandra w och 'charlottenbergsgänget') lyssnade jämt på den vid just den tidpunkten, så då blir den så rolig att lyssna på. Vi hade så jäkla kul, håller ni inte med? ;)
Förhoppningsvis får vi uppleva lite av det igen nu på lördag!
Ett litet knepigt musikminne är från Arvikafestivalen i år. Den låt som är mest arvika08 för mig är Det snurrar i min skalle med Familjen..varför liksom? Dom var ju inte ens på festivalen, och jag hörde den kanske 2 ggr under hela festivalen, men ändå var det den som fastnade. Inte var den speciellt ny då heller. Men det var iofs bra, för nu tycker jag den är jättebra, det tyckte jag inte förut.

Jahapp, ja detta var bara nåt knepigt spår jag kom in på..


Då var det gjort!

Woooa. Sådär. Nu har jag fått motion för ett år framåt. 6,7 mil på cykel är inte det lättaste för en så otränad latmask som mig. Men det var faktiskt kul tack vare Julia, Josefine, Paula och Anna som gjorde mig sällskap. Och även Ola & Krille som faktiskt cyklade med oss en bra bit! Ola var DJ, dock en ganska dålig DJ då han bara spelade en låt om och om igen; My heart will go on med Celine Dion. Tyvärr Ola, du är avslöjad!

Vi stannade såklart och fikade på vägen, i skogen bland alla myror..tycker fortfarande det kryper över hela kroppen.

Nu ligger jag helt utslagen i soffan. Har inte ens orkat duscha. Pratade med Ida på vägen hem till Dottevik (ja, när vi var klara var vi ju tvungna att cykla 3 km till för att komma hem) som inte alls tyckte det var jobbigt. Hej ångest! :/
Jag längtar jääättemycket tills ikväll, för då är det Idol:D Jag är verkligen helt galen i det programmet. Igårkväll var jag inne på tv4.se och tittade på en massa audition-klipp, illa! Haha.

Vinnare i kategorin 'Världens sämsta självdisciplin' är..

..JOHANNA GUSTAFSSON!

Hemma igen. Trodde ju som sagt att jag skulle ha spanska 'imorse', men när jag kommer dit (andfådd som tusan) möter jag Malle som glatt berättar att vi inte har någon spanska! Jaaa, det var bara att gå och äta lunch med henne och hennes pojkvän och vänta tills klockan blev tolv så vi kunde ta plats ute på skolgården. Där sjöng kören, en massa folk höll tal och så fick vi tårta gjord av hotell & restaurangs gymnasiesärskola. Kanske inte så shysst, men det hade vi lite kul åt..:P Ganska onödig dag om man säger så..Ingen hade ju direkt märkt om jag var där eller ej. Men äsch, ingen idé att haka upp sig på det.

När ståhejet var över tog jag och Anna oss i kragen och satte oss i biblioteket för att plugga matte och engelska. Vi satt där tills 15.20 och vad tror jag får gjort på den tiden? 2 mattetal och så rättade jag Annas engelsk-uppgift. Helt sjukt. Jag har så dåligt självdisciplin så det är inte sant. Jag kan i stort sett inte göra något om det inte är sista minuten. Hade vi haft..vi säger engelskprov imorgon, hade jag kunnat plugga jättemycket, men det är omöjligt för mig att plugga mer än 15 minuter 2 dagar innan ett prov. That's me, och som tur är klarar jag mig igenom livet rätt bra ändå :)

Just det: Det blir nog inga problem med cyklingen imorn. Jag cyklade tur och retur till skolan utan problem..:P


Måndag

Tänkte att jag kunde ta mig tid att blogga när jag har så lång sovmorgon, börjar 11.15 ;) Det har blivit många morgon-bloggar på sistone hihi. Har vanligtvis tre lektioner på måndagar men idag firar skolan 150-årsjubileum från kl 12 så jag har bara spanska idag, gött.
Igår var ingen bra dag. I lördags hade jag ju ont i magen som sagt, och igår hade jag skitont typ vid äggstockarna eller nåt, haha. Tror ni inte jag halkar i trappen och slår mig som f*n också då? Har dretont i rava och ena armen idag. Fick nåt konstigt litet blåmärke på lillfingret också, helt mysko. Hur lyckas jag? Nej nu ska jag röra mig mot bussen..nej förresten jag cyklar nog. Blir lite billigare i längden, och så behöver jag inte gå hemifrån lika tidigt. Nackdelen är väl att det kommer göra ganska ont i gumpen och så förstör jag håret..xP
 Fan, hur ska det gå i klassikern imorgon nu då? Ska cykla 6,7 mil imorgon hade jag ju tänkt.. Men det borde inte göra så ont att sitta på en sadel.

Jag tycker verkligen inte om detta med rubriker, det är så svårt att komma på bra! Därför är jag tråkig och skriver veckodagar som rubriker :( Men mina inlägg handlar ju inte om nåt särskilt så då blir det så.
Nej nu ska jag åka till skolan! Puss♥


En helt vanlig söndag

God morgon:) Här sitter jag och äter mannagrynsgröt, yummie vad gott det är! :P Pigg är jag också, har sovit i 12 (!) timmar. Jag gick alltså och la mig klockan 22 på en lördagskväll..kul man kan ha! Nej men jag var så himla trött och så hade jag skiiiitont i magen, fyfan. Tror aldrig jag har haft så ont i magen. Fattar inte varför heller.

Igår var jag, Julia, Anna, Malle, Sandra och Josefine på Boda Borg! Josefine hade fått det i födelsedagspresent av oss. Jag hade aldrig varit där förut, så det var spännande! Skitkul visade det sig att va, även om det inte var en typisk Jojo-grej, jag är ingen problemlösare direkt :P Men jag, Sandra och Malle klarade 4 banor iallafall. Julia, Josefine och Anna klarade 10!!! :O Värsta bra va dom! Vissa banor var väldigt fysiska, typ klättring på väggen och krypa i tunnlar och ha sig..det är väl heller inte min starkaste sida, så vi får skylla på det xP Men jag har kul ändå, Tack för en gôrrolig lördag tjejer! :D

Idag..ja, vad händer idag? Inte så mycket tror jag, ska försöka göra lite matte (ligger redan efter, jaghatarmatte!) och rätta en engelskuppgift, sen ska jag nog göra typiska söndagsgrejer; läsa lite, titta på tv och kaaanske städa mitt rum lite ;)

God morgon!

Sitter här och äter frukost jag, är lite stressad för bussen går snart..orkar inte cykla idag. Har idrott första lektionen så om jag cyklar är jag trött redan innan lektionen har börjat:P Nej nu ska jag springa och packa väskan! Pusshej!

HAHAHA

Jag och Anna satt och tittade på en massa Youtube-klipp nån dag och så kom vi in på den här;

Hahahaha jag dör! Att han pratar skånska gör det ännu roligare..
Kommentera gärna om ni tycker det är roligt eller tråkigt, det kanske är bara jag som har cp-humor xD

Grattis Martin 15 år!

Yo brotha!
Kom hem från skolan för ett tag sedan, sista lektionen vi hade var Kör A. Det är så jäkla sköj!! :D Om man går samhäll och bara läser och läser heeela dagarna, är det väldigt uppskattat med ett litet avbrott från det ibland. Sen har väl min kärlek till sång väldigt mycket med det att göra också ;) Så himla gött o höra hur alla stämmorna flyter ihop och det låter bra! Nu sjunger iofs jag bara melodin, men att sjunga melodin blir mycket roligare om man blir uppbackad av stämmor. Can't wait till Lucia-tåget!
Innan kören hade vi kulturhistoria, det var också jättekul idag. Vi behövde inte göra nåt vettigt hihi, vi satt bara och pysslade med våra personliga pärmar vi ska förvara alla papper & arbeten i. Det fanns ett helt skåp med tyger vi fick använda, jag blev helt vild haha. Resultatet blev en..kokbok? xD Jag tog röd/vit-rutigt tyg på, så det blev som en sån där picnic-filt, vilket gav lite kokboks-vibbar. Men skit samma, det är bara en pärm vafan crazy motherfucka' !

När mamma och pappa har kommit hem och gjort diverse saker så ska vi åka på släktkalas hos mina kusiner, Martin fyller 15 som ni kanske förstod av rubriken:) Det var min avsikt iallafall.  Jaaa, det blir väl runt sex-halv sju kan jag tänka mig..Vad ska jag hitta på tills dess då? hmm..egentligen borde jag räkna matte & göra engelska, men Elins nya SOLO ser ganska lockande ut också..Usch jag är så lat! det är hemskt :(

Onsdag

Jag blir verkligen sur när bloggen inte fungerar som jag vill. I förrgår skrev jag ett inlägg, och då började ju internet och bloggen krångla så det gick inte att publicera..och igår gick det knappt att gå in på internet överhuvudtaget. Då skiter jag i det istället för att försöka få det att funka. Men idag tror jag allt fungerar som det ska iaf ;)
Idag slutade jag elva och halv tolv hade jag sånglektion. Blev dock inte så mycket sång, för jag har åkt på en förkylning (igen..) Men det är bättre nu än det var i helgen iallafall.
 Åkte hem, och vid två åkte jag in till stan igen för jag skulle på den där make up-rådgivningen jag hade bokat. Det var jättekul:) Snyggt blev det, om än kanske liiite för mycket smink för en 'vardagsmakeup'. Men inte festmakeup heller, nåt mellanting typ. Fick några bra tips, bl a hur man ska lägga ögonskuggan rätt och rougen framför allt, den tycker jag är svår. När jag var klar där åkte vi och handlade köttfärs bl a, ska snart börja laga spaghetti & köttfärssås och sen titta på Idol :) Julia kommer hit, jag vill inte äta själv. Elin har åkt 'hem' till Klässbol och mamma och pappa kommer inte hem förrän åtta/nio. Och två timmar KAN jag ju inte vara själv!
Nää, nu har jag lyssnat på samma låt..10 ggr kanske? Borde nog byta.


(mongobild på mig men man ser sminket lite på i allafall)

Höstkläder

När varje ny årstid börjar blir jag alltid så sugen på alla nya, fina kläder. Speciellt på hösten då man får sätta på sig mysiga stickade tröjor, fina kappor och så vidare. Men denna säsong känner jag inte riktigt så. Jag tycker jag har det mesta jag behöver, och det känns som att jag sett allt som finns i butikerna flera gånger förut, ingenting känns 'nytt'. Men när man inte hittar något man tycker om i sitt eget lilla land (som jag tydligen måste haha) kan man genom internet hitta massor av snygga kläder, från vårt kära USA till exempel. När vi var där i november i fjol så fick jag en ny favoritbutik, Abercrombie & Fitch. Den butiken säljer inte de coolaste modekläder direkt, men deras baskläder i typisk amerikansk stil är to-die-for! Jag och Elin tog en titt på hemsidan, www.abercrombie.com, för ett tag sedan och jag ville ha i stort sett allt. Igårkväll och idag hade jag lite tråkigt så jag satte mig och greja med ett litet bildkollage (i paint..). Resultatet blev inte speciellt vackert men det kan väl ändå vara kul att titta på. Jag har aldrig varit någon stjärna när det gäller datorer, och inte heller i bild:P Här har ni det iallafall:



oj...det var inte meningen att det skulle bli så litet, men jaja skit samma.
Tröjorna, linnena, t-shirtarna och koftan är från A&F, skorna och halsduken är ifrån www.netaporter.com (dyyyra grejer, men fin inspiration) sminkprylarna hittade jag på www.sephora.com, och armbandet är Mi Lajki, www.nelly.se . Skorna i det nedre högra hörnet tycker jag är så fucking jäkla snygga! De kan man köpa på www.brandos.se .
IFALL någon skulle vara intresserad alltså ;)

Jaaa..det är väl detta jag skulle 'behöva' den här hösten. Snygga baskläder, en fin halsduk och två par lite snyggare vardagsskor. Jag har redan ett par svarta stövlar, en svart kappa och en svart skinnväska och det är enligt mig en bra 'bas'. Men det kan vara kul att ha ett par snygga skor med klack ibland också. På jeansfronten är det också ganska välfyllt. Sen är det klart att jag gärna skulle ha någon snygg klänning, även fast jag har rätt många, men det ska nog inte vara några problem att hitta ;)
// Johanna


Idol-premiär

Yoooo!
Här sitter jag och äter middag, och tittar på Idol.  Gissa om jag har längtat tills det ska börja igen! Middagen har jag lagat alldeles själv dessutom, pasta med laxpanna :) Det var bara att skära laxen i bitar, värma upp arlas skagenröra och koka pastan, men ändå. Jag är ingen stjärna i köket och det blev gott så jag är nöjd.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ah men faaaan!! Nu är jag lite arg. Ja hade skrivit ett ganska långt inlägg, och publicerade det (trodde jag) men så dog datorn och nu när jag satte i laddaren igen så hade allt utom det där uppe försvunnit :( Jaja........
Iallafall; jag överlevde orienteringen idag. 
Nu vill jag inte skriva mer, tappade lusten när allt det andra försvann.
 

Svamp, filosofi och smink

Min dag:
Först en lång dag i skolan, med engelska, spanska, kulturhistoria och filosofi. Filosofin idag var stundtals kul, stundtals jobbig. Vi håller på med argumentation, och det är svårt kan jag lova. Sedan efter skolan skulle jag in på Kicks för att köpa en eyeliner och några mer grejer. Dom hade ett bra erbjudande; om man handlade för över 300 kr så fick man en make up-rådgivning på köpet! Mina grejer skulle ändå gå på ungefär 300 så det var perfekt ;D Vet inte om deras rådgivningar är något att ha men jag fick den ju i princip gratis så det gör ju inget. Att jag hade presentkort och slapp betala en krona själv gjorde inte saken sämre direkt:P Well well, nog om det.

När jag kom hem frågade pappa mig om jag ville med ut i skogen och plocka svamp. Jag hade ändå inget planerat så jag kunde lika gärna följa med. Då fick jag ju motion också! Vi fick ihop ungefär en halv korg. 
HUuuu, jag hittade en fästing på ryggen alldeles nyss, den hade inte satt sig men ÄNDÅ! :S
Jag får panik när sånt händer, så jag tog av mig kläderna i rasande fart, tittade så att jag inte hade någon mer och bytte om till pyjamas. Fast det känns ändå som att det hela tiden kryper på mig..äckligt!!!

Det var det :) Imorgon börjar jag tio (orientering :S) så jag kanske skriver en gång till innan jag sussar eller imorn innan jag ska ut och gå vilse i skogen.


En lista

10 favoriter:
Dialekt: Göteborgska tror jag..
Mat: Lasagne!
Låt: Åh men gud, kan inte bestämma mig.
Tecknad figur: Bamse
Sport: öhm..kickboxning är kul.
Komiker: Björn Gustafsson, aningen uttjatad, men jag kan inte låta bli.
Veckodag: Fredag
Glassmak: choklad
Soloartist: Håkan Hellström


9 för tillfället:
Humör: trött men glad:)
Tanke: jag borde gå och lägga mig..
Kläder: jeans, lång t-shirt, kort 'jack-tröja'
Bakgrund: pappa som grejar i badrummet, datorns surr
Känsla: en sorts grubblande känsla
Tid: 23:34, jag borde sova :S
Bästa sak: Volumastern!! haha xD
Irritationsobjekt:


8 första:
Bästa vän: Kristin, grannen :)
Husdjur: Wilma, min svarta kanin:)
Kyss: första riktiga kyssen var på arvikafestivalen 07.
Piercing: har ingen piercing, förutom öronen då.
Förälskelse: alltså..förälskelse var det väl inte men kär (som i kär på lågstadie-vis) var jag nog i Johan, precis som alla andra tjejer i klassen:P
CD skiva: Dr Bombay tror jag haha xD
Bil: hmm..ingen aning! den enda jag minns var den mörkgröna mercan.
Ord: Mamma, i guess

7 senaste:
Telefonsamtal: Malle
Mat: potatis, korv och vita bönor :)
Dryck: vatten
Biltur: från kyrkogården & konsum hem
Tv-program: Idol 2007, det gick i repris på tv400
Spelad låt: Sehnsucht nach dem Frühlinge - Mozart. HAHA, det är sant xD Har fått nåt himla klassiskt i sångläxa.
Köpta klädesplagg: Har inte köpt något klädesplagg sen Oslo. Så nåt av dem.  Men skor då, om det räknas :)

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: näää
Brutit mot lagen: yeah
Blivit arresterad: nej
Badat naken: ja, klart
Varit med på TV: tror inte det
Varit med i tidningen: Framsidan till och med :O hahaha

5 nej tack:
Skolämne: Matte!
Mat: sill och fläsklägg
Musik: deathmetal
Dryck: tomatjuice verkar äckligt
Djur: spindlar, dreglande hundar, ormar

4 saker:
Du gjorde igår kväll: såg på gamla inspelade filmer, åt godis, pratade med Malle i telefon och var med syrran.
Du kan höra just nu : tangenterna, surr från datorn..
Du inte kan leva utan: Sången, familjen, vännerna, sommar en gång om året, friheten att kunna göra (nästan) vad jag vill. Oj det blev fem.
Du gör när du har tråkigt: sitter vid datorn, ser på tv, äter, sjunger 

3 personer:
Du kan berätta allt för: Kan nog inte berätta allt för någon men nästan; Elin (syster) , Angelica och Anna.
Du tycker om: Bara 3 personer? okej. Mormor, Sture (fasters man) och Anna (kusin)
Du inte gillar: Kate Ryan (hatar hennes jävla ella ellaaa), min förra mattelärare och en massa andra jag inte vill nämna namnet på här. (Jag har ganska lätt för att ha förutfattade meningar om folk)

2 val:
Coca Cola eller Fanta: Coca Cola!!
Hund eller katt: katt 

1 önskan:

Jag önskar att jag kan bli nästintill helt nöjd, helt tillfreds med mig själv någon gång i framtiden. Det vore coolt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OJ, herregud. Nu måste jag sova! Godnatt :)


Det blir aldrig som man tänkt sig

¡Hola!
Nu är jag inte arg längre. Det tog några dagar..nej då, det gick minsann över samma kväll ;) Helgen var sammanfattningsvis lugn men kul. Lördagen spenderades med mamma, vi var bl a på Royal och åt. Yummie :) Sen på kvällen var jag med Josefine, Julia, Anna och Sofia. J & S sov här, och det är alltid lika kul :) Igår slappade jag framför tv:n med Elin, vi tittade bland annat på  P.S I love you . Herrejösses vilken bra film! Den var så sorglig och vacker på samma gång. Det blev inte sämre av att han som spelar Danny från Grey's Anatomy var med heller. Ni som följt Grey's förstår varför! Alltså inte varför han va med, utan vad som är så speciellt med honom. Här finns inte utrymme för några missförstånd inte.
Jag var riktigt glad över att få se en riktigt jäkla bra film. Det var längesen jag gjorde. Jag vill helst se filmer jag vet är bra, men..det slutar oftast med att dom inte är så bra som jag hoppats på. Helst vill jag se filmer man blir lycklig eller ledsen av, ingen jävla action eller science fiction. Jag hatar sånt. Blä. Jag är en typisk tjej-filmsälskare, och älskar filmer som Titanic, Walk the Line och Moulin Rouge. Fast jag älskar typ Den bästa sommaren, Dubbelåtta, Smala sussie, Tillsammans och Fucking Åmål också. Äsch.., vi säger såhär istället; jag tycker om allt förutom actionfilmer och science fiction. Eller förresten, lägg till lite kärlek och låtar (som hör till handlingen alltså) bland bilkrascherna och skotten så kanske jag ångrar mig. Man vet aldrig.

Okej, detta var tänkt som ett sammanfattningsinlägg men blev ett filminlägg. Haha. Jaja, allt blir väl bäst om det bara får bli som det blir? Eller? Nu har jag tänkt att göra en lista så att mina läsare får lära känna mig på djupet ;)

RSS 2.0