Jul i vårt hus

Gomöran =)
Idag måste jag definitivt ta tag i städandet av mitt rum, efter en otroligt slapp (och skön) helg. Fredagen blev succé!! :D Jag och Sandra var överlyckliga, vi trodde aldrig det skulle komma så många och bli så bra. Flera kom fram under kvällen och sa att det var jätteroligt och det var många som dansade. Folk var jättefulla och våra fina dekorationer var inte så fina efter kvällens slut, men vad gör det? ;)
Resten av helgen var slapp som sagt, förutom jobb lördag och söndag kväll. Har ätit onyttigare än jag någonsin gjort tror jag, då jag lyckats pricka in hamburgare, pizza och massa godis under en och samma helg.
Men idag ska det julstökas! Jag ska tvinga hit syrran så hon får göra mig lite sällskap, mamma och pappa är på jobbet :( Man kan ju inte julstöka själv!



Tänkte göra lite julgodis.. Får se om vi hinner, men jag hoppas det :) Det är ju det bästa!

Melissa Horn

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

<3

Ironi

Den som inte fattar det här har ingen förmåga över huvudtaget att förstå ironi:
http://egoinas.se/2009/december/jack-is-back.html#comment

Paradise Hotel

Okej, nu ska jag skriva ett helt inlägg om Paradise Hotel. Patetiskt, jag vet. Men jag är helt jävla fast. Innan jag går in på PH vill jag bara säga att helgen var sjukt rolig. Discot gick suveränt (tack för hjälpen allihopa!) och kvällen fortsatte sedan på tiki, där det var drag, och sen slutade den på ett konstigt, roligt sätt.

NU: Paradise Hotel.
Alltså, man hatade ju Jackie från början när man såg på det. Tyckte hon va helt störd. Men nu, när man har fått se vilka idioter Andreas och Catja är så börjar man ju fan tycka om Jackie. Herregud... Catja. Jag finner inga ord. Människan är så jävla falsk så det är inte sant. Tyckte fan bättre om Francesca än om henne. Jag tycker om Greta och Cimon, men dom är alldeles för mesiga och tror på allt som Catja och Andreas säger. Tycker dom borde bli ett par, dom är så gulliga. Och Annelie och Christoffer tycker jag också bra om, dom känns äkta. Även om Annelie pratar på ett sjukt irriterande sätt.. :P Idag kom ju Rami in och det var väldigt kul. Han är självsäker, kommer in och börjar spela spelet direkt. Hoppas verkligen han lyckas övertala Greta så att dom får ut nån av Catja och Andreas. Fast egentligen så skulle nog programmet vara rätt tråkigt utan dom. Men jag hoppas Rami får vara kvar ett tag iallafall, men chanserna är inte så stora. Det har ju inte gått så bra för dom andra nykomlingarna liksom. Haha, det var så sjukt kul när Jackie sa "Nej, jag skulle aldrig kunna ligga med Patrik. Han är en kåt hobbit. Nej usch, va äckligt"

Okej. Nu är jag väl officiellt 100 % white trash när jag följer Paradise Hotel och dessutom skriver ett engagerat inlägg om det i min blogg. Ka-ching!

11:e december

Bleeeh, såg just på msn.com att isbjörnar tvingas äta upp sina ungar för att dom svälter så :S USCH!!! och så var det en bild på en isbjörn med en uppäten isbjörnsunge i käften (bara huvudet och typ skelettet kvar) eeew, det var äckligt.

Idag firade vi lucia på skolan :) såg först lucia i kyrkan klockan åtta, sen fikade vi med klassen innan det var dags för solif-finaler. Kan ju säga att det var ganska mycket naket, haha.
Sen tog jag, Anna och Sofia en sväng på stan. Jag och Anna åt thai till lunch, gött. På vägen hem hade vi värsta psykologpratet, och vi var så inne i det så vi stod utanför Anna i säkert en halvtimme och pratade. Men jag tror vi redde ut en del saker och så, så det var bra. Hade dock varit lite skönare om vi hade suttit inne under en filt, istället för ute i kylan så vi typ frös tårna av oss:P

Aaah, nu känner jag mig jättestressad. Jag ska snart iväg på luciakröningen i kyrkan, och det känns som att det var tusen grejer jag skulle göra innan dess, men jag kommer inte ihåg vad det är. Hatar den känslan :(
Försöker lugna mig själv med lite Kristina från Duvemåla men det går inte så bra..

Nyårsklänning

Jag beställde ju en klänning i måndags, och idag kom den. Fan, knappt så jag hann blinka ju.
Jag slet upp paketet och tog fram den.. och den var till och med finare i verkligheten! Den har ett skimrande tyg, men volangerna är i matt chiffong. Dreeetsnyggt :) Så satte jag på mig den, och var livrädd för att den skulle sitta fult (som den klänningen jag beställde från asos.com som jag fick skicka tillbaka) men den satt jättebra! Jag är så glad, haha. Den har ganska djup urringning, och jag har ju inte så stora bröst, men jag ska jämt sy ihop den en centimeter, så ser det ut som att jag har större bröst ;)

Nu har jag bara lite smågrejer att handla, typ smycken och strumpbyxor, sen är nyårsoutfiten fixad. Framförhållning vet ni, det är ju min grej! ;)


HAHAHA

Okej. Den här veckan har ju börjat sååå bra. Igår var jag så trött att jag inte orkade gå på dom två första lektionerna, så jag kom två timmar försent till skolan.

Och ja. Idag vaknade jag, tittade på klockan och såg att den stod på... 12.03! WTF?? Har aldrig blivit så chockad, haha. Jag har inte ett enda minne av att jag hört alarmet, och stängt av det. Hur trött jag än är, så brukar jag ändå höra alarmet efter en stund. Mamma hade inte kommit in och väckt mig, där har vi ett bevis på att jag inte kan vakna själv, utan måste ha någon som väcker mig! Hahaha. Men jag brukar ändå höra om mamma grejar i badrummet...? Helt sjukt, jag måste ha sovit i ett sträck från 00.30-12.00. Hahaha. Jeeeesus, om inte Sandra hade rekordet med att sova till 15.00, så skulle ju det här va rekordet för en skoldag!
Nu har jag bestämt att jag ska ha 100 % närvaro resten av terminen (vilket är 1 och en halv vecka).
Punkt slut.
Jag sa nånting i går om att min kropp redan har tagit jullov.. och nu fick jag det bekräftat, med basta!

Tom plånbok...

Buhu, nu är jag fattig. Fast jag får helt klart skylla mig själv. Jag beställde nyss nyårsklänning. Nu förlitar jag mig TOTALT på att Erika sätter in lönen innan jul, annars kan några i min familj bli utan julklappar. Herregud vilken hemsk människa jag är, köper klänning till mig själv innan jag har köpt alla julklappar. Nej men hon sa faktiskt att hon skulle sätta in den innan jul så :) Klänningen är iallafall jääättefin, och jag vet redan hur jag ska matcha den :)
Så här ser den ut:

Monika Dress SEK 584, Koola Anna - NELLY.COM

Tyckte jag hade pluggat så bra ikväll så jag kunde köpa denna :) Haha, det är illa när man börjar belöna sig själv för att man har pluggat!

Godnatt :)

:D

Hahaha, den som säger att Julia inte är rolig är dum i huvudet. Fick nyss följande sms av henne;

"Nu är det bevisat att jag är ett skräpmatsfreak. När jag kom hem från jobbet hade dom köpt pizza, frågade om det var dottevik, ja sa dom då. Öppnade kartongen och såg att det inte alls var dotteviks! Frågade igen och dom kom på att den inte var från dottevik. Jag såg alltså på pizzan att den inte var från dottevik, fatta va fet jag är. Plus att jag åt av den!"

Seriöst jag dööör.

MUMS!

Elin kom hit och hade med sig lussekatter som vi åt efter middagen.. och nu är det konstaterat: MIN SYSTER ÄR LUSSEKATTSGUDEN! Gud, dom va helt perfekta. Mjuka, saftiga, fluffiga, gyllengula och perfekt stora lussekatter. Haha, vilken tjockis-förklaring. Men helt seriöst, dom var verkligen hur goda som helst!


Andra advent

God morgon/ Goddag på er :)
Jag lyckades städa lite igår faktiskt, innan vi åkte till stan för att handla och hämta Sofia. Duktigt av mig ;) Resten av klassen kom hit runt sju, och då åt vi. Tacos är verkligen så jävla gott, tröttnar fan aldrig. Jag (och lite Sofia) hade gjort en cheesecake också, den blev äcklig. Haha. Men vi åt pepparkakor också, och drack massa glögg. Jag tjatade på alla hela tiden "Vill ni ha mer glögg???" och hade lite svårt att förstå att inte alla är lika galna i glögg som jag. Vi hade det jättetrevligt iallafall och spelade Med andra ord. Jag och Lewi var så jävla kassa, herregud. Det slutade iallafall som någon sorts förfest då jag, Sofia, Karin och Johanna bestämde oss för att gå ut. Lewi fyller ju år idag, så han och Carl skulle på Palle (haha).
Klockan hann väl slå tolv innan vi va på Tiki, tror jag. Julia var snäll och körde oss :) Det var faktiskt riktigt roligt på Tiki igår! Jag kan ju bara tala för mig själv, men jag tror dom andra hade lika kul som jag. Han som spelade igår var riktigt bra, han spelade allt från Volbeat till Carola. Då blev jag nöjd :) Vi dansade och skrattade mycket, jag tycker om mina ku3-tjejer. Det är aldrig tråkigt med dom! Synd bara att inte resten av tjejerna också var med..
Måste bara berätta om vår lilla musik-fight igår. Vi har ju ganska delad musiksmak i klassen, eller ja, egentligen är det väl bara Carl och Lewi som skiljer sig från oss andra, men ändå. Vi pendlade mellan Backstreet Boys, Westlife och massa konstig musik som jag inte har nån aning om vad det var för nåt, som killarna ville höra på. Det blev en konstig blandning iallafall:P Fast vi lyssnade självklart på We are the world och I don't wanna miss a thing och hade allsång. Hahaha, så himla kul.
Ska tillägga också att jag sitter och lyssnar på Westlife just nu. Jag tycker faktiskt att dom är bra på riktigt :P

Usch, idag måste jag plugga massa. Hatar det. Men har svenska-inlämning på tisdag, spanskaprov och psykologi-inlämning på onsdag samt NuKo-prov på torsdag.. Kommer helt omöjligt hinna med allt detta under veckan, speciellt eftersom jag ska ha myskväll med Anna & Elin på tisdag.. eller var det onsdag? :P Hoppas på onsdag, då det inte är så jättemycket att läsa på i NuKon. Jaja... dags att sätta igång!

freaky friday!

Här sitter jag och har nyss ätit frukost.. höhö. Knäckebröd med julskinka och senap.. sååå gött! :) Måste snart sätta i gång och städa (mitt rum ser förjävligt ut) för i kväll kommer klassen hit så ska vi äta tacos och ha det trevligt. Blir lite glögg och sånt mys också!

Ja.. gårdagen va knäpp. Jag hade bara en lektion från 8 - 9, och helst hade jag gjort som resterande i min klass; gått hem och sovit. Men nej, jag och Sandra har ett disco att ordna så jag och min chaufför Julia tog bilen och åkte runt över hela stan och lämnade lappar på alla skolor om discot. Sen åkte vi till Taserud och satte upp Sexy Santa-affischer. 13.10 hade jag tandläkartid, så det blev att skynda sig dit. Efter verkstan bar det av mot musikskolan, där jag skulle ha en kort sånglektion. Jag och Julia hade inte ätit nåt sen frukost, så efter att jag varit och hämtat mina grejer på skolan så drog vi och åt pizza. Dock var det inte så gott som vi tänkt oss :( Seeen åkte vi till amab och väntade på en seg pappa. Åt lite kakor så vi blev ännu mättare (något jag ångrade bittert senare) och sen åkte jag hem. Var väl hemma fyra, och då kom jag på att jag hade tänkt träna. Smsade Karin, stepen började halv fem. Sprang in och hämtade träningskläderna och åkte till Hälsokompaniet. Åh herregud säger jag bara, det var verkligen ett wake up-call. Har inte varit på stepen på flera månader, och det märktes verkligen. Min kondition har åkt rakt ner i botten. Orkade nästan ingenting.. hade världens håll genom hela passet på grund av den där jävla pizzan också! Ska aldrig mer äta pizza innan träning, haha (vem fan gör det?!). Efter träningen tog jag och Karin en promenad innan pappa hämtade upp oss och vi åkte hem. Väl hemma tog jag mig ett bad och lyssnade på luciasånger. Sen gjorde jag iordning lite glögg och pepparkakor, så kom Julia hit och vi såg på Idol. Sååå skönt att äntligen få ta ut sin lediga dag:P

Jag röstade som en idiot på Calle & Erik, ville göra allt jag kunde för att Tove skulle åka ut.. men innerst inne visste jag att det var Calle som skulle åka. Usch, förstår verkligen inte varför alla gillar Tove? bläää.
SERIÖST hur bra var inte Erik när han sjöng Run to the hills? Både jag och Julia satt helt mållösa, jeeesus.
Och SEN så kommer Westlife in! :D då blev mitt pojkbands-jag lycklig! Dom är helt klart bästa pojkbandet, dom kan sjunga på riktigt, deras låtar är bra och inte bara smöriga.
Jaaa, och sen, förstår ni hur paff jag blev när Tove åkte uuut?! Jag var verkligen helt inställd på att hon skulle få vara kvar, eftersom alla älskar henne så jävla mycket. FYFAN va glad jag är över att det är Calle och Erik i final! Jag satt och hoppade i soffan, haha. Julia tyckte jag var sinnessjuk. Men sån är jag ;)
Efter lite mer tv-tittande åkte vi och hämtade Emma och hennes kompisar i Edane. Dom hade haft klassfest.. då kom jag att tänka på vad roligt med måste vara att ha en stor fet klass som man kan ha värsta festen med. Då kom jag på att kultur, ekonomi och språk borde ha förfest nångång innan en studentfest. Vi har ju ändå en del lektioner ihop.. vore kul tycker jag :) 

Ojskipojksi va långt detta blev! Nu måste jag verkligen städa, bajs.
PUUUUSS

Frost

Något helt annat som jag vill säga att det är var helt underbart vackert ute idag! När jag gick från bussen hade det inte blivit helt mörkt, så jag kunde gå och titta på allt som är vitt och gnistrande av frosten. Önskar att man kunde spara bilder i huvudet som man kunde föra över till andras människors huvuden, för i så fall skulle jag visa hur fint två långa grässtrån glittrade. Dom var lite böjda och glittrade jättemycket, åååh det var så fint! Lika fint som vampyrer i solsken ;)

Crab Apples with Hoar Frost

muuusic

Sitter och lyssnar på musik på (sofias) spotify och såg en basshunter-låt på "what's new?". Tänkte att jag skulle lyssna på den, bara för att. Och jag måste säga att han måste ju ha musikbranschens sämsta engelskuttal? Jag kanske är seg som upptäcker detta nu, men borde han inte ha lärt sig lite bättre efter att ha spelat in en del låtar tycker man.. Fattar inte. Hur kan man spela in låtar på småländsk engelska? Och ännu värre, jag har aldrig hört någon sjunga med mindre känsla någon gång! Ingen känsla aaaalls. Det blev väldigt platt.
Okej, varför i helvete sitter jag och analyserar Basshunter?! Jag får fan ge mig. Puss.

Konsten att få saker gjorda

- är något jag inte begåvats med. Jag har NuKo-prov på torsdag, har inte läst på ett jota och jobbar både ikväll och imorgon. Jag borde dessutom skriva loggbok, göra spanskaläxan, engelskaläxan, skriva ut discolappar. Vad gör jag? Allt utom det förstås. Får för mig att jag måste skriva "viktiga" sms, så det gör jag. Skriver in en massa "viktiga" saker i kalendern, och tycker därmed att jag är jätteviktig och jätteduktig. Och så MÅSTE jag ju uppdatera bloggen också, tydligen.

Har faktiskt några roliga saker jag måste berätta; igår fick jag planschen med Jacob på av Erica (snäll chef) :D Känner mig som en fjortis, men han är ju så het.
Dessutom så mötte jag Tommy förut och han sa att min och Sandras affärsplan såg fin och bra ut, en av dom bästa han fått in på länge! Nu känns det definitivt värt det :D
Snart snart snaaaaart kommer Sexy Santa-affischerna upp! Och idag fick vi även inbjudningar till student-nyårs-festen. Det kommer bli aaawesome (haha.)

RSS 2.0