29 december

Hej :) ska blogga lite snabbt nu, Elin väntar på mig. Vi ska åka till klässbol och ha Guitar Hero- kväll! Dom har inget internet hos sig än så jag kan inte blogga därifrån.. annars skulle ni få se mig när jag blir proffs :D haha, nej men jag ska försöka lära mig lite iallafall.

Idag vaknade jag alldeles försent, och sen dess har jag varit på stan med Elin & Anna, köpte lite tillbehör inför nyår, lösögonfransar och nagellack bland annat :) Ska nog sova i Klässbol, men imorgon nör jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra, hmm..

Är det inte väldigt konstigt att det är vecka 1 nu? :O blev helt paff jag.

Just det, måste tipsa om en grej. Jag har blivit helt insnöad på folk som blivit kända genom youtube, alltså såna som lägger in filmer på sig själva när dom sjunger. Men jag är ju ganska efter då, så jag hade inte sett hon Esmée Denters förrän igår, hon va tydligen jättekänd sa Sakar. Men iallafall; jag och Anna upptäckte två tjejer som gör sviiinbra covers på en massa r'n'b-låtar, sök på "Rin on the Rox" så får ni se!

PUSS!


nattligt tidsfördriv

Jag sitter och kikar runt på lite olika bloggar och webshops just nu. Farligt, eftersom jag bestämt mig för att inte shoppa nu i januari (måste få ordning på min ekonomi), och tittar jag på en massa kläder så väcks mitt begär, och då är risken större att jag handlar nåt i nån butik sen. Ska man inte handla är det bäst att hålla sig borta från stan och internet helt enkelt. Det har börjat bra, då det verkar som att typ alla har varit och kollat på mellandagsrean och köpt upp sina julklappspengar, men inte jag inte! ;)
Jag ska använda mina pengar till en helg i Trysil. Vecka 2 bär det av,  det blir troligtvis jag, Malle, Julia, Fredrik, Josefine, Joel, Sandra och kanske någon mer som åker. Kul att man ska skämma ut sig med sin kassa skidåkning inför alla dom liksom! :D

Neeej, om man ska satsa på att somna snart kanske...?


film film film :)

Mitt jullov har hittills bestått väldigt mycket av film. Men jag ser faktiskt inte så fruktansvärt mycket film annars, så jag skyller på det ;) Nu tittar jag på Shakespeare in love som går på femman. Sakar var hos mig i kväll men nu har hon åkt hem :( alltid kul att träffa den bruden, synd att vi alltid ses så korta stunder bara.

Filmen är bra, men får mig bara att bli sugen på att titta på Romeo & Julia. Den är bra den! Fan vad jag önskar att man hade ett skitstort filmbibliotek med alla bra filmer, så kunde man bara välja den man blir sugen på att se. Vi har typ 5 filmer eller nåt, och jag får rätt ofta världens ryck och måste se en speciell film där och då, och det blir rätt jobbigt i längden haha;P

jag skriiver säkert mer innan jag somnar, annars; godnatt! :)

TWILIGHT

Jag och Julia var på bio igår med Ola & co, vi såg Twilight. Jag säger bara OH MY GOD. Den är så jäkla bra. Han är så jäkla snygg.

Man har ju hört rätt mycket om den, att den skulle vara jättebra och så. Så jag hade rätt höga förväntningar, men det här var över förväntan. Jag fattar inte hur man kan skapa en sån känsla som filmen gjorde. Jag satt helt förtrollad. Efteråt så sa Oskar att han tyckte den var bra, men inte jättebra. Då konstaterade jag att han måste ju ha ett hjärta av sten. Haha, nej inte riktigt då, men Ola tyckte den var lika bra som jag tror jag, för båda var lite smått stumma när vi gick ut från biosalongen:P
Så jag säger bara; SE DEN för guds skull!

Efter bion så åkte jag och Julia hem till mig, åt lite och diskuterade filmen såklart. Sen skickade ola ett sms om att vi skulle komma till honom och titta på mer film, så det gjorde vi. Då var klockan halv ett på natten ungefär ;P vi tittade på nån halvbra film som jag inte minns namnet på (meningslöst att titta på nån annan film direkt efter att ha sett Twilight)

Ja och idag vaknade vi halv ett (blä för att vända på dygnet) och sen dess har jag inte gjort nåt. Fan, jag måste ta tag i mitt liv. Puss!

Nyårshets

"Då var julen över - tack och lov för det." Så tänker kanske många nu efter en månads stress och ångest..
Men vänta nu..än är ju inte helgerna över. Vi har ju nästa ångestframkallande grej framför oss - nyår.

Trots att jag inte ha firat nyår på egen hand (dvs med kompisar och inte hemma med släkten) så tycker jag redan att det är jobbigt. Jag vet inte, kanske är det en tonårsgrej som man kommer över om några år, men hos mig skapar det iallafall stress. Visst - jäkligt mycket i-landsproblem - men jag kan ändå inte ta det med ro. Det jag tycker är jobbigast är vilka jag ska umgås med. Jag vill inte göra någon sur eller ledsen, men det är ju helt omöjligt att vara med alla man känner på en och samma gång så det blir ju alltid någon som kommer i kläm. Då spelar ju inte klädsel eller mat någon större roll, och det bryr jag mig inte övermycket om heller. Alla säger ju att man ska vara med sina närmaste och inte bry sig om allt det andra och bla bla bla..men om man umgås i olika kretsar så blir det lite svårt.
Därför...
har jag i år bestämt mig för att gå i ide.

Haha, nej inte direkt. Men jag kände såhär; okej, nyår sägs typ vara årets fest och bla bla bla. Men jag ska försöka att se på det hela som en trevlig liten fest och fokusera på att ha roligt istället. Inte tänka "shiiiit man måste börja det nya året hur jäkla bra som helst" för då kommer det bli pannkaka av alltihop. Visst, det blir nytt år och sådär, men hur häftigt är det egentligen? Det är ju inte direkt så att det som av ett mirakel börjar glittra på himlen av fyrverkerier, utan det är ju faktiskt en människa som står nere på marken och tänder på dom själva. Därför tänker jag äta min mammas supergoda kalkon, sminka mig glittrigare än aldrig förr, dra på mig en klänning, åka till sandra och dra i mig lite sprit så får vi se om det blir kul eller ej!

Ojdå. Det var ju inte meningen att jag skulle flumma iväg sådär. Förlåt mig för ett myckert konstigt inlägg!

Julhelgen

Hallå hallå :)

Fan va seg jag har varit när det gäller bloggen. Har ju varit ledig hur mycket som helst och allt, men ändå inte bloggat. Kasst! Julafton var jättebra iallafall, men nu känns det rätt skönt att det är över faktiskt. Nu är det ladda&peppa inför nyår som gäller! :D

Kan berätta lite om julen då..
Dagen innan, alltså den 23:e, hade vi fullt upp här hemma med städning, pyntning och annat mys. Mamma panikade runt på stan också såklart, men jag hade varit duktig och var klar med julklapparna. Jag skrattade när pappa kom hem med våran gran, den är nog den glesaste vi har haft någonsin! (i och för sig brukar vi få kommentarer om att vår gran är stor och fet, men ändå). Hög är den iallafall!

julaftonsmorgonen vaknade jag strax efter 7, och kunde bara inte somna om. Det gick inte. Så jag gick upp och väntade på att det skulle bli ljust...Tittade lite på tv, och till slut vaknade mamma. Då öppnade jag julstrumpan! Där i låg en sak som jag längtat efter..en fungerande, bra och ljusrosa digitalkamera ! :D Sedan åt vi frukost, jag duschade och gjorde mig i ordning. Sminkade mig lite juligt, med julgranen som inspiration haha ;)
Sedan fick jag hjälpa mamma med diverse saker, bland annat slå in dom sista paketen. Klockan tre anlände Elin och det blev Kalle Anka-tittande. Vi skippade dock tjuren Ferdinand, vem orkar kolla på det? ;) haha.

Vid fyra kom moster, morbror, kusiner, mormor och så vidare hit. Vi åt mat och ris á la malta. Klockan hann så 7 innan det blev dags för dagens höjdpunkt; tomten.
Och gissa vem som (på grund av sin stora käft) lyckats trassla sig in i en situation och var tvungen att vara tomte?
Jag såklart!
Hahaha, det var inget jag vill göra om direkt. Men barnen blev glada iallafall och jag tror inte dom lyckades överlista mig.
När jag tagit av mig den hemska masken så fick jag också öppna julklappar, de innehöll bland annat presentkort, pengar, tofflor, schampo&balsam, en ullpläd och en plattång. Nu kan jag platta håret utan att det tar 5 år och så ska jag lära mig göra snygga lockar med den också :) Kvällen flöt på, lite senare åkte vi till andra sidan stan och andra sidan släkten. Där tryckte vi i oss skinksmörgås och aladdin-choklad. Konstigt att man kan äta så mycket på julafton..

juldagen hände inte mycket förutom en långpromenad i skogen med far och mor, vilket följdes av ett bad med doftljus och Ondskan och Pirates of the caribbean i soffan. Igår, på annandagen, var jag på stan på förmiddagen och bytte mina träningsbyxor jag fått av mamma, och efter det en stund hos farmor. Klockan tre var det release för bodyjam på Hälsokompaniet, och dit skulle jag såklart ;) Skitkul pass, men svårt :O ska försöka gå en-två gånger i veckan på det så att jag lär mig det riktigt! Mamma skulle på Bodybalance efteråt, så jag hängde med då också. Det är skönt, men tuffare än man kan tro! Men man blir nog jävligt stark av det kan jag tänka mig. Igårkväll var det annandagsrocken på Ritz..var först rätt taggad på att gå dit, men sedan tänkte jag att nää, fan jag kan umgås med mina kompisar på annat vis. Dock var Julia envis på att hon skulle dit så jag följde med henne :) Det blev både bra och dåligt..bra för att jag fick träffa massa bra människor, speciellt Jocke var det kul att se! :)

Idag har jag fan inte gjort ett skit. Jag har duschat och ätit mat. Pappa trakasserar mig för att jag ligger i sängen under täcket med datorn. Och jag förstår honom, haha. Men ibland har man inte så stor lust att skutta runt och göra massa saker. Ska på Twilight med Julia ikväll dock! Hoppas hoppas hoppas att den är lika bra som alla säger!!

Nu kommer lite bilder från Julafton tagna med min rosa (viktig detalj) kamera:

Vår glesa, sneda, men ack så fint klädda gran ;)


Bild på min julaftonssminkning i grönt&guld :) (och mina mobbade ögonbryn)


Det var julstämning i ateljen!


Jag som tomte (väldigt hemsk mask)


Enda någorlunda normala bild det gick att få med den här fruktansvärt busiga, men söta, ungen.


Annas charmtroll Dino!

Herrejisses vilket långt inlägg det här blev.


21 december

Oj, nu var det ett tag sen jag uppdaterade märkte jag ;)
Nu har vi lov iallafall, såååå gött!! Jag har längtat ihjäl mig. Terminen fick ett väldigt bra slut, med julkonsert i kyrkan. Jag älskar att sjunga i kör, det är så jäkla kul! Tror jag ska tjat mig till att få läsa B-kursen också. Jag fick G på matteprovet förresten! Ja, det blev ett riktigt bra slut det :)

Idag har jag inte gjort så mycket, springer mest runt i pyjamas och vrålar "LAAAAAAAST CHRISTMAS, I gave you my heart, but the very next day you gaaaave it awaaaaay.." och hoppas innerligt att ingen ska komma in utan att jag hör det (pga den höga volymen på stereon) och stå och skratta nere i hallen åt min skönsång. Ska väl försöka göra nån nytta snart. Igår skulle jag ha städat o grejer men hela dagen gick utan att jag gjorde ett skit. Åh, nu kom Fairytale of New york eller vad fasiken den heter, det är en fin bete det! Tittade på Love Actually på kvällen. Jag älskar verkligen den filmen, den är så fin! :)

Mamma hade julbord med sina arbetskompisar här i fredags, och dom hade med sg en massa julgodis. Bland annat såna där rocky road från Leila bakar ni vet. Och herregud vad goa dom är. Måste göra mer såna, haha! xD Tur att man ska börja på hälsokompaniet hehe.




=


(efter jul)

Haha, ja vi får se hur det går med den saken!

Godnatt alla tomtenissar:)

Nattugglan Jojo sitter uppe och lyssnar på Musikhjälpen i P3 och funderar över det mesta. Hihi, jag får ju vara nattuggla när jag börjar elva dagen efter ;) Musikhjälpen tycker jag för övrigt är väldigt roligt, bögen från Kristinehamn är så jävla rolig hahaha! :D Måste skänka pengar någon dag också.

Vad har hänt idag då?
Jag sov till elva, vilket jag inte fick göra igår (gick upp halv nio och lussade med mina kusiner för mormor, farmor och Anders). Sedan tittade jag på The Hills, och klockan två var det dags att åka till mormor på födelsedagskalas. Hon fyller år imorgon så vi firade henne idag. Gott med köttbullar, tårta och kakor! När vi åkt därifrån så gick jag och mamma på stan, jag köpte julklapp till pappa och ett julkort till familjen i Spanien :)

Gud vad jag hatar blogg.se ibland!!!! När man ska publicera så skiter sig allt och så fungerar det inte, sen när det sparas i utkast så sparas bara en liten del av inlägget? :( Jag ORKAR verkligen inte skriva om allt jag skrev. Jag hade skrivit en lång utläggning om mitt besök på Hälsokompaniet juuu :( Kanske orkar jag skriva om det imorn :P

Nu ska jag bara lyssna lite till på radio innan jag somnar :)
Puss & Godnatt på er!

Drömmar om ytliga ting



(varför blir mina paint-bilder så små!?)

Här har ni ett vackert paint-kollage gjort av mig! ;D haha.
Detta är då ett urval ur min önskelista på cirka 100 sidor till jul, hoppas det syns vad det är för grejer.. :) Jag gillar ju mest smink och kläder och sånt ytligt, men tekniska prylar är jag inte så haj på. Det är därför jag är så seg och önskar mig en Ipod och en plattång i år. Och min gamla digitalkamera har gått sönder, så jag behöver en ny. Men jag har ingen aning om vad det är som gäller, vad som är bra och nytt och sånt..kanske finns någon som kan hjälpa mig med vilken jag ska önska mig?

Dan före dan..

Nej, inte riktigt ;) Men för mig är det dagen före min favorithögtid (tycker om den lika mycket som julafton) ; LUCIA! Jag älskar det. Vita skrynkliga linnen, stearin som droppar, rufsigt hår och fina sånger. Förra året fick jag inte vara med i ett enda luciatåg, vilket jag varit varje år så länge jag kan minnas. Det var ingen rolig lucia :( Men i år får jag va med minsann :D Bara som en tärna bland typ 70 med skolkören, men det är ju skitkul det med:D

Ska sova snart, så att jag är relativt utvilad när klockan ringer 05.45.
Idag var en helvetesdag - började dagen med ett matteprov som inte gick särskilt bra. Sedan på eftermiddagen hade jag kulturhistoriaprov. Men nu är alla prov klara innan lovet! ;D så himla gött. Jag var och tränade step på hälsokompaniet också, har provvecka där tills nästa torsdag. Jag var orolig att det skulle vara svårt, men det var perfekt "första pass" Lyckades dock snubbla på brädan och daska i golvet dock, lite lett väl! Men det var lagomt svårt och jobbigt som fan! Jag och mamma var två grisar i ansiktet när vi gick därifrån :P
Nej sova var det ja! 
 
ps. Imorn är det Idolfinal! yes ;D
ps2. All lycka åt Sofia som är en av fem tärnor imorn i Eda Lucia! :D You go girl!

9 december

Jag. Vill. Ha. Jullov. Nu.
Jag vill inte ha kuhi- och matteprov på torsdag och lucia på fredag. Blä. Eller ja, egentligen vill jag ha lucia men jag kan inte sångerna så det är ju inte så bra.

Jag vill bara varna er för en sak - låt aldrig mig laga mat åt er. Det är en riktig hälsofara. Idag var jag så hungrig när jag kom hem, så jag orkade inte vänta tills mamma skulle laga middag så jag tog saken i egna händer. Resultatet blev en riktig delikatess - falafel och veg. köttbullar (lite av varje), brända potatisskivor (såna man har i ugnen) och wokgrönsaker. Till detta ville jag ju ha sås - men det fanns ingen creme fraiche som jag tänkt göra sås av, så det fick bli ketchup. Halvfabrikat raaaakt igenom med andra ord. Jag var så hungrig så det gick ner, men speciellt gott var det väl inte. Men så blir det när man inte hittar nåt bättre i frysen! Men stackars mina framtida barn om jag inte har lärt mig laga mat då - få en massa konstiga ihopkok varenda dag. Nä, jag ska skaffa mig en man som kan laga mat :D haha.

Iallafall - det finns en sak som gör mig jävligt irriterad för tillfället. Varenda gång jag tänker på detta så blir jag irriterad och arg över hur cp den här saken är. Det jobbigaste är att det jag irriterar mig på inte går att beskriva i ord riktigt, så därför skiter vi i det nu!

GRATTIS ALLA ANNOR PÅ NAMNSDAGEN!! :D

Ett litet citat från Anna G idag på engelskalektionen:
"Tack, idag ska man lägge lutfesken i blöt!"
Haha, detta säger hon direkt efter att vi grattat henne på namnsdagen. Ja, vi prioriterar ju alla olika här i livet ;)


rubrik

Hej hej. Hur är det med er såhär på måndagskvällen? Här är det ganska bra, är trött och orkar inte göra nåt men jag är alltid seg på måndagar så... borde egentligen göra en massa såklart.
Det är väldigt mycket funderingar som snurrar runt i mitt huvud just nu. Är det inte om det, så är det om det.. Lite jobbigt, men jag får väl nån klarhet i det så småningom hoppas jag.

Om vi ska gå till nåt helt annat, så kan jag ju säga att jag ljög litegrann om lussekatterna. Dom var inte alls goda idag. Torra och hårda. Blä.

Något som också är helt oväsentligt, men som jag vill berätta - är att jag inte kan förstå mig på folk som sover med jättetjockt duntäcke året runt. I somras så bytte jag ut mitt duntäcke mot ett tunnare täcke, och det har jag sovit med sedan dess. Jag frös inte en enda gång, fram tills nu i helgen. Då frös jag lite lite grann, så jag bytte tillbaks. Och nu håller jag på att dö av värme varje natt:O guuud va varmt det är, jag kvävs typ. Men det är ju mysigt med ett tjockt täcke! Så det är bara att vänja sig;) haha.
Det där tror jag tar hem priset för det onödigaste informationen jag gett här i bloggen nånsin. xD


God morgon

Jag undrar om man kan vara mer morgontrött än mig. Jag tror jag har morgontrött-sjukan. Jag KAN bara inte flyga upp ur sängen så där som andra kan, utan ligger alltid kvar och drar mig in i det sista. Anna sov här inatt, och hon börjar en timme tidigare än mig, men jag tänkte vara en shysst kompis och åka med henne till skolan. Hon går upp efter åtta nån gång, och vem tror ni ligger kvar och snarkar till kl nio då? Inte jag väl? Så den idén om att följa med henne sket sig ju. Nu sitter jag här dessutom, fast jag borde hoppa in i duschen.

Iallafall, en helg har passerat. Jag skrev ett inlägg i fredags när jag var hos Anna, men batteriet i tangentbordet dog(?) innan jag blev klar, så jag blev sur och sket i det. Men det lät ungefär såhär; 
"Gissa hur jag ska tillbringa min fredagskväll?
I soffan med mjukisbrallor framför IDOL såklart!! Det förstår väl alla vid det här laget. Snart börjar det, får springa till teven;) Julia måste komma snart också, den sega ungen..:P
Haha, såg att jag hade skapat lite minidebatt i inlägget nedan:P Jag vet inte om det gick fram, men jag var rätt ironisk. Så att ingen tror att jag är en torr tant som vill prata som en akademiker eller nåt. Ibland blir det lite för mycket bara, och då låter det fult. Och angående det som du skrev aggebagge, att jag ska träna bort värmländskan istället, no way! Jag tycker inte jag pratar speciellt mycket värmländska nu, så jag ser inte det som något problem. Enligt mig låter det mycket mer oseriöst med massor av typ och ba och asså än en specielklk dialekt"

Haha, tangentbordet började spöka där i slutet..Ja, där har ni min fredagskväll iaf. På lördagen var jag först på julkonsert med musikskolan, men jag var aldrig med, kan ju inte ta en ton när jag är förkyld typ. Sen efter det åkte jag till nytomta (där jag sommarjobbade) på julmarknad. Vid fem åkte jag hem och åt, sen åkte jag till Sandra för lite förfest, som mer blev göra i ordning sig och prata om knäppa saker :P Vid tio lyckades vi dra iväg oss iallafall, hem till simon som vi skulle. Där var det skoj, mycket och bra folk. Jag, Anna och Hannes gick hem sedan. Det var jobbigt.
Igår julbakade jag :) Lussekatter och pepparkaksdeg som jag ska baka ut idag. Lussekatterna gjorde jag med världens konstigaste recept, trodde verkligen det skulle bli skit av alltihop där ett tag men det ordnade sig och bullarna blev faktiskt ganska goda :) (fast jag lyckades typ bränna en plåt också.)

Nu ska jag duscha, adios!

Nu börjar kampen

Jag och Anna har bestämt, att imorgon ska vi ha en "jabaskoja" och "typsåhära"  -fri dag. Hur fan ska det gå!? Anna är en riktig jabaskoja-missbrukare och jag säger typsåhära ungefär 3 miljoner gånger om dagen. Men vi ska försöka, för det är illa, fult och så jävla tonårigt. Man låter ju som en liten fjortis som inte vet hur man talar, uuusch. Är ni med oss i kampen mot alla fula tonårsuttryck?


Julklappstips åt dig syrran: Fixa mig en ny header? ;)

Fan, jag glömde ju; Jag måste be syrran göra en ny header åt mig då denna är alldeles för somrig. Jag vill ha en glittrande och glamourös Jojo i ett vitt snölandskap!

MÅSTE MÅSTE MÅSTE!!

Vet ni hur jävla mycket borde och måste mitt liv består av?? Jag blir galen snart. Jag kan ju ge er ett smakprov;
-jag borde ha gått och lagt mig för längesen
-jag borde vara klar med geografiuppsatsen & redovisningen
-jag borde inte äta så mycket onyttigt
-jag borde ha duschat ikväll så jag slipper göra det imorgon
-jag måste gå upp i tid imorgon
-jag måste börja gå upp tidigare så jag hinner äta frukost
-jag måste planera mina studier bättre
-jag borde inte sitta så mycket vid datorn

Och vad tror ni jag gör då? Jo, jag går och lägger mig alldeles för sent, jag gör allt skolarbete i sista sekund, jag äter massa onyttigt, jag orkar aldrig duscha på kvällen, jag går aldrig upp i tid, jag hinner aldrig äta frukost och jag spenderar alldeles för mycket tid framför datorn. Vad är det för fel på mig!? Alla andra klarar det ju, varför gör inte jag det? Ursäkta mig, men jag är så otroligt jävla trött på mig själv och alla jävla måsten och borden som finns i mitt liv, som jag själv skapar!
Idag hade jag tre lektioner, varav den första var en föreläsning av Jonas Hassen Khemiri (stavning?). Jag pallrade mig upp endast för den föreläsningen (det var värt det) för jag har blivit dunderförkyld och kände att jag behövde vila upp mig om jag ska orka dom här andra två dagarna som är kvar av veckan (som innebär kördag + två redovisningar, alltså måste jag gå på dem). Så jag åkte hem och la mig efter föreläsningen, och nu känner jag mig mycket bättre. Men jag kan ju säga som så, att jag har inte varit borta från skolan pga sjukdom på 3 år. Varför var jag tvungen att bli sjuk den här veckan då?? så jäkla otajmat. Men egentligen borde det inte förvåna mig, då det verkar som att jag förföljs av otur (jag har lagt märke till det på senaste tiden)...haha, vilket tycka-synd-om-mig själv-inlägg! Nej, jag är snarare arg på mig själv. Usch! Jag tror iallafall att anledningen till att förkylningen bröt ut och blev värre än den brukar bli (jag är van vid att dras med heshet/snuva utan nåt större problem) är att jag är ganska stressad just nu. Jag har en fet geografiuppsats tills på fredag, och en jävla aerobicuppvisning som kommer gå rakt åt helvete. Och på lördag ska jag vara med på en julkonsert på Konsthallen, med den här förkylningen liksom. Kommer ju gå huuur jäkla bra som helst :) not.
Gud, jag kände bara att jag behövde få ur mig allt det här. Jag undrar hur länge jag kommer leva såhär? Kommer jag nånsin bli en sån där perfekt människa som alltid gör allt när den ska och alltid går och lägger sig i tid och bla bla bla osv osv osv? Jag tror fan inte det. Och det gör mig rädd.

Nej, nu måste jag gå och lägga mig ;)

RSS 2.0