ord utan mening

Borde inte blogga. Borde sova. Borde vara utvilad imorgon. Borde kurera mig så jag inte blir ännu mer förkyld tills på torsdag. GUD, torsdag. Jag dör. Kommer dö av nervositet. Hjäääälp. Men samtidigt ska det ju bli så förbannat kul.

Jag hinner knappt tänka just nu. Jag tänker bara "jag måste göra det och det och det, snart är det över, jag ska bara göra det här, sen är det över" så det ska bli riktigt intressant at se min reaktion efter konserten på torsdag, när den här helvetesveckan är över och vi har L O V. Jag kan liksom inte tänka så långt just nu:P

Har egentligen ingenting att säga så varför sitter jag här och ordbajsar? hejdå.

G L Ä D J E

Helt ärligt förstår jag inte detta själv riktigt men...

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!!!

Jag älskar mitt liv just nu. Det är sjukt, med tanke på att jag har en fet uppsats att göra klart tills på onsdag, prov och redovisning på tisdag samt en miniuppsats i religion tills på torsdag. Jag borde alltså ha världens ångest och sitta nergrävd i plugg men istället sitter jag här och älskar livet.
Anledning?
Åh, gud, det händer ju så jäkla mycket kul just nu!
På torsdag är det saras konsert som ska bli hur kul som helst, sedan planerar jag utgång med hela gänget. På fredag blir det Det Stora Kalaset på Nöjesfabriken i Karlstad med Timo Räisänen bland annat :D På lördag planerar jag antingen en tripp till Sunne för att se Calle Kristiansson eller utgång här hemma, alternativt myskväll. På söndag blir det planeringsdag inför Paris som vi drar till på TISDAG!!!! :D Åh, herregud va glad jag är över att leva ibland. Att det är vår (ja, jag ser det så) gör det inte sämre!

Önskar att livet alltid vore så här bra!

Torsdagseftermiddag

Hej! Jag har inte uppdaterat på ett tag.. har haft fullt upp:P
Nu sitter jag hemma och äter knäckebröd med kyckling (lite knäppt, ja) och keso. Ska snart göra smoothie. Jag har nämligen börjat ett nytt liv! Haha, nädå, men jag försöker verkligen äta lite nyttigare.. vill ju helst slippa gå på sopp-diet veckorna innan balen som är alternativet. Jag lyssnar på en ny favoritlåt också; Hur kan jag tro på kärlek med Erik Linder. Den är helt jävla u n d e r b a r. Typiskt mig att gilla såna meslåtar, men det berör mig så jäkla mycket. Att den är skriven av Kenneth Gärdestad gör den bara ännu bättre!

Längtar så fruktansvärt mycket till påsklovet. Då är historiaprovet, c-paper och saras studentkonsert över. Ja, där har vi vad jag har framför mig nästa vecka. Plus en religionsuppgift. Och angående Saras studentkonsert - jag längtar liksom inte tills den är över, men det ska bli skönt att ha en sak mindre att tänka på. Jag tycker det ska bli skiiiitkul att va med :D

Igår när jag kom hem från jobbet va ja så trött så jag gick och la mig direkt.. då va klockan nio. Tänkte att jag skulle somna då och vakna tidigare idag (typ sex, då skulle jag få sova i 9 h liksom) så jag kunde plugga lite på morgonen... varför tror jag alltid sånt? Självklart gick jag inte upp förrän sju ändå! Då hade jag sovit i 10 h, vilket i och för sig va gött, men då kunde jag lika gärna ha lagt mig elva igår kväll. Så då missade jag två pluggtimmar:P Lite jobbigt, men jag blev utsövd i alla fall. Måste lära mig att jag aldrig någonsin i hela mitt kan kliva upp tidigare på morgonen för att plugga. Jag fungerar liksom inte då:P

Mmm, nu gjorde jag en smoothie:P den blev riktigt god. Jag brukar oftast göra med hallon/blåbär och banan, men nu hade mamma köpt tropiska frukter som jag använde och ja, det blev riktigt gott :D

Mässa imorn :)

Idag har varit en galen dag. Pinsam stund i aulan, bärande av bord, fläskläpp, depp och pepp. Det där med fläskläppen.. jaa.. jag gick in i väggen när jag hade lite fööör bråttom iväg. Fick världens "kula" mitt på läppen och såg förjävlig ut.

Vår studentbio gick åt helvete - haha. Börjar bli van nu ;) Men fläskläppen är borta nu i alla fall! Trodde faktiskt att jag skulle få stå med min snusläpp på mässan imorn. Men nej - gud tyckte väl så synd om mig.

Nu är allt fixat inför UF-mässan i alla fall! Förutom min outfit... haha. Men vi har matta, bord, tyg, tapet, lim, häftstift, nålar, sladdar, godis, dricka, blomma, stereo, foton, cd.... ja herregud, jag kan hålla på i all evighet.
Ska bli jäääkligt kul med mässan imorn i alla fall! Längtar massor :)

Ska ta massa foton och lägga ut här sen, så ni som inte kan va med får seee :D Apropå det så måste jag ladda min kamera!

Nej, nu blir det val av outfit, lite te och Melissa Horn innan sängen :)
Godnatt!

ARG

Åh. Jag är så himla trött på projektarbetet och UF just nu. ALLT BARA GÅR FEL. Jag och Sandra tycker att vi försöker och försöker men ingenting fungerar - ingenting blir som vi vill. Jag tycker väldigt synd om mig själv just nu, vilket jag tycker att jag får göra. Jag vet självklart att vi kunde ha hindrat en del saker att hända genom att arbeta bättre, men när i helvete ska någonting gå BRA? Jag försöker vara positiv och tro på vår idé men när allt bara går fel hela tiden så blir man till slut jävligt trött på det.
Samtidigt kan jag inte säga att jag ångrar att jag valde att ha UF som projektarbete, för jag hade suttit lika mycket i skiten vad jag än hade gjort (det ligger i min natur verkar det som)

Hoppas att det vänder snart och att allt går helt SUPERBRA! :D ......vem fan försöker jag lura?

meningslöst babbel

Fick lust att uppdatera bloggen nu! Är skittrött och borde egentligen sova men pratar lite med syrran på facebook och det är väldigt underhållande så jag kan inte slita mig!!!! Nu tipsade hon om en sjukt bra grupp; Vi som använder golvet som garderob. Vad är det med alla dessa grupper? Om ja ser nån som passar in på mig så bara MÅSTE jag gå med i den. Jag blir helt frälst och bara "shiiieeet, jag är inte den enda i världen som använder golvet som garderob!!" Hoppas bara inte jag blir lika arg som jag blev här (längst ner i inlägget)...
Och sen skulle jag vilja ha lite med självdestruktivitet i gruppen. Alla typ låtsas som om golvet faktiskt SKA användas som garderob, och skäms inte ett dugg för det. Men det gör jag. Jag dör lite smått inombords varje gång någon (förutom Elin typ) kommer in i mitt rum och det ligger tre ton skrynkliga kläder på golvet. Om jag vill ventilera mig, vart ska jag då vända mig liksom..?

Men herregud, det märks verkligen att jag är övertrött. Skriver saker jag själv inte ens förstår mig på. Jag skulle vilja undersöka den här bloggen och se hur mycket som är skrivet i den skulle gå under kategorin "meningslös skit".. 99% skulle jag tippa på?

Apropå facebook-grupper. Det här med att folk har ett behov av att skapa grupper och gå med i dem, det är väldigt intressant tycker jag. Vad är det för behov som styr människan att göra så? Tror fan det är en potentiellt ämne för min filosofi B-uppsats jag ska göra någon gång i framtiden, typ i maj. Vad tror ni? Är det ett behovsbaserat (va?) beteende eller är det bara uttråkade ungdomar det handlar om?

upp och ner

Herregud. Idag har jag verkligen humörsvängningar deluxe. När jag vaknade var jag glad, men visste att jag hade tusen saker att göra. Självklart tog jag inte tag i dessa utan la mig med en bok.... när jag inte tar tag i saker blir jag typ apatisk istället och allmänt nere (vilket betyder att jag blir det ganska ofta..). Det blev jag alltså nu - orkade inte svara på sms, ville inte göra nånting... till slut tog jag mig upp, tog ett bad och satte på musik. Nu är jag skitglad igen :D orkar inte bry mig om att jag inte har gjort allt jag skulle idag. Fick värsta vårkänslorna och känner mig typ kär. Igår var jag och Elin på bio i Karlstad, vi såg Remember Me, och jag kände mig kär genom hela filmen typ. Levde mig in i den så mycket. Samma sak förut när jag lyssnade på Uptown Girl (haha, jag vet) så kände jag verkligen med i låten och sen bara, men vänta... jag är ju inte kär i henne. Hahaha, jävligt svårt att förklara med det är vårkänslor som spökar i alla fall!

a lot to do

Sitter i skolan och väntar på att Sandra ska sluta. Vi ska sätta upp affischer om nästkommande Festfixerat-projekt - studentbio! haha :) Det är verkligen en chansning från min och Sandras sida, vi kom på det för en vecka sedan eller så.

Är sjukt trött, ångrar att jag inte köpte kaffe förut. Men nu är kafeterian stängd :(

Ska jobba i eftermiddag, så jag missar min kusins 6-årskalas.. inte så kul, men sånt är livet. Gud, jag har så himla mycket att göra just nu. Massa plugg, UF-mässa, studentfest och bion nästa vecka.. på detta ska jag hinna jobba och helst träna också. Vilket jag givetvis inte hinner. Igår när jag kom hem var jag helt sjukt trött, men kunde ändå inte sova för att jag låg och tänkte på allt som händer och allt jag måste göra... sen vaknade jag upp precis lika stressad. Verkligen inte kul. Men efter nästa vecka så är det lite lugnare :) Iallafall på UF-fronten. På nåt vis känns det skönt också att verkligen köra slut på sig själv nu sista terminen, för då kommer man njuta desto mer när allt är över, det vill säga på studenten!

Jag blir så avundsjuk på alla andra som har världens bästa scheman. Vi har inte haft ett såhär jobbigt schema sen ettan typ. Så himla dumt. Alla andra hade skitmycket i tvåan, medan vi i kultur hade det rätt slappt. Det får vi ut för nu, det kan jag säga. Jaja... jag ser ljuset i tunneln i alla fall ;)

Nu ska jag läsa lite NuKo i väntan på Sandra.
Puss & Kram :)


Pasteller, tunna jackor, öppna skor...

Ja, här längtar vi till våren minsann! Men alltså, är det bara jag som mest längtar till våren för alla fina kläders skull? Älskar vårmodet i år, åh va fint allt är! Sitter inne på asos.com och dreglar.. tänkte visa lite vad jag helst skulle vilja ha på mig i vår!

ASOS Premium Cut-Work Tiered DressASOS Spot Bow Back Bandeau DressMinkpink Cross Back Floral Dress
ASOS Frill Sleeve Fitted Waist Dress
                                                                   (väskan)

Och från lite andra ställen:


Åh. vad. jag. vill. ha. allt!
Jag har verkligen fastnat för blått verkar det som, jag som aldrig har det annars:P

Jag längtar så till våren!
blomknoppar solglasögon grus PARIS tygskor fågelkvitter fest sol plugg jeansjacka bikiniångest panik inför framtiden galenskaper öl cykel födelsedagar ljusa kvällar engångsgrill vänner STUDENTEN

Att blogga om andra bloggar

Jag läser dagligen bloggen http://blogg.stureplan.se/bloggkommentatorerna/. Tycker den är riktigt bra, dom skriver roliga och bra saker och inte bara om Kissies retuscheringar och Dessies pojkvänner, som skvallerbloggarna gör. De analyserar och diskuterar bloggare och deras påståenden. Jag skulle tycka det vore så jäkla kul att ha en blogg som skriver om andra bloggar! Nästan varje gång jag läser ett inlägg på en blogg dyker det upp något i mitt huvud som jag stör mig på/lägger märke till och som skulle funka i text. Och då menar jag inte "Fan va ful" eller "Ge mig choklad!!!" utan djupare saker, som att Kenza tror att hon är rolig när hon lägger upp fula bilder på sig själv. Deep stuff alltså. 

 Jag ska fan fråga om jag får ärva deras blogg när dom tröttnar, gud va kul det vore!

we are the world

Sitter och lyssnar på den nya versionen av "We are the world" - den för Haiti. Älskar den, så jag har lyssnat på den flera gånger. Och varje gång kan jag inte låta bli att störa mig på den där mannen som låter skitkonstigt. Det går inte att förklara hur han låter, men typ som någon som pratar genom en sån där röst-grej. Okej, nu blev det ännu krångligare, men han förstör lite tycker jag i alla fall. Han gör så att jag inte blir lika berörd. Jag brukar gråta när jag hör originalversionen, men det kan jag inte med den här. Jag vill snarare börja skratta. Samma med rap-delen, what's up med den? Kanske kan dom som gillar rap bli berörd av den, men inte jag.

Sen annars så måste jag tillägga att jag älskar Miley Cyrus i den här låten, hon har så cool röst!


dagens lista

Dagens humör: Bra, men lite halvnervös (resultatet av för mycket kaffe)

Dagens mående: lite smått förkyld

Dagens borde: Städa rummet, sjunga (har rep imorn..)

Dagens frisyr: halvlortigt hår med luggen uppsatt

Dagens smink: det vanliga; foundation, concealer, rouge, mascara och ögonbrynspenna

Dagens klädsel: svart klänning och strumpbyxor

Dagens planer: sjunga, gå på bio med kicki :) (nu har ju det mesta av dagen gått dock...)

Dagens materiella vill ha: en klänning från Acne som jag har sett!

Dagens fundering: det är läskigt hur fort saker och ting kan förändras

Dagens beroende: facebook. som alltid!

Dagens tråkigaste: att jag har gjort av med alldeles för mycket pengar sen jag fick lön i torsdags... suck.

Dagens längtan: tills projektarbetet är klart.

Dagens superlängtan: Paris!!

Dagens tidning: AN, haha

Dagens låt: vet ej. ingen speciell :P


RSS 2.0