f u c k

Nu är jag lite sur :/ Imorgon ska ju som sagt Josefine ha partaj, och jag hade planerat att jag skulle komma till henne på dagen och hjälpa till och städa, sen äta lite osv. Men nu så sket sig allting och jag kan inte åka förräns efter sex någon gång, vilket gör att ja missar typ halva grejen ;( vi skulle ju äta "påskmat" (pizza..) och sånt mysigt men nu så bara baaaajs! Hmm..mamma sa nåt förut om att jag har väldiga humörsvängningar, och det stämmer nog. Nästa gång ja skriver är jag förhoppningvis jätteglad, för ja hoppas det löser sig:D Men jaa, nu ska jag sova! Godnatt på er

Håkaaan! :D

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1091778

Så himla härlig intervju! :) Håkan är så söt och Doreen är en väldigt bra intervjuare, även om Håkan är lite törr  och inte riktigt med på hennes skämt hela tiden:P

God morgon

Sitter och äter frukost nu, ska snart iväg till skolan..Det är några "besiktnings-gubbar" här, så jag vågar inte äta i köket:P Dom ska kolla i huset på alla rör och sånt (?) sa mamma. Hon tjata på mig hela morgonen att ja skulle gå upp, duscha, bla bla bla osv. Då vart ja på dåligt humör, så ja va sur på henne som fan :( Hon som fyller år idag och allt! Har knappt sagt grattis, fy vad dum jag är. Men det enda hon hade i huvudet va ju ändå att dom skulle komma hit så hon va typ grinig hon också. Men hon får presenter och tårta sen efter skolan när syrran kommer också så :) Tänkte när ja gick upp att vi kunde äta frukost tillsammans iaf, men då hade hon gjort det redan också..Nej, ingen bra start på dagen. Nu kommer jag gå runt och va småirriterad på saker hela dagen. Typ som att mitt hår ser helt förjävligt ut! Hatar att luggen alltid får typ mittbena och står rakt ut när jag vaknar på morgonen, sen går det knappt att få tillbaka den..Haha, skulle man kunna säga. Nej nu måste jag gå och sminka mig,och försöka göra nåt åt det här håret! Ha en bra dag (solen lyser ju iallafall) Jag ska försöka att vara glad..:) Hörs nog senare, adios!


Hos Angelica :)

Hallå hallå :) Har inte skrivit på några dagar, har typ inte hunnit:P Nu sitter jag iaf hos Angelica med henne och Marcus :) Vi lyssnar på musik (Håkan!) och skrattar:D Borde gå hem snart, och sova. Är ju faktiskt inte lov riktigt än. Men fyfan vad jag längtar! Blir massa kul på lovet :) Nu sitter dom och tittar i en "erotisk massage"-bok xD herregud dom är sjuka men hahahaha det är ganska kul faktiskt! PUSS! ♥


Tisdag

Ska bara skriva lite snabbt innan jag går och lägger mig. Är hur trött som helst. Skrev ett inlägg förut vid ett, men glömde att publicera det. Jag slutade halv tolv idag, för vi hade ingen drama :) Ja, finns inte så mycket att säga. Förstår inte hur dom som bloggar flera gånger om dagen kommer på så mkt att skriva om. Men den kommer väl så småningom, är ju bara i startgroparna än ;) Jag kan ju berätta att jag köpte två böcker idag på bokrean (gud så intressant); Snabba Cash av Jens Lapidus och nu vill jag sjunga dig milda sånger av Linda Olsson. Hoppas dom är bra :) Har mest läst ytliga böcker på slutet, alltså äkta "tjejböcker" (haha, gud nu låter det som att tjejer bara läser sådana böcker men ah, ni/du eller om nån överhuvudtaget läser, fattar) som typ "En shopaholic i New York"  och sådana. Så nu ville jag ha nåt mer seriöst:P Vettefan om dom är det, men vi får se.

Just det, har nyss sett på Gossip Girl, och GUD va bra det är! Jag älskar det verkligen! Varje gång jag har sett det så vill jag bara se mer, mer, mer! Haha, låter lite smått desperat xD Nej men idag va det riktigt kul, för jag tyckte de va på tiden att Blair & Nate gjorde slut, deras förhållande kändes bara tillgjort. Däremot så passar Blair och Chuck väldigt bra ihop, dom är lika kyliga båda två. Så vi får se vad som händer..;)
Dan och Serena är ju så gulliga! Haha, i den scenen när dom stod utanför skolan och höll på så sa jag "men gud, dom kan verkligen inte hålla händerna ifrån varandra" och då säger Kicki "Är du avundsjuk Jojo?" Hahaha, fan mitt i prick! xD Så det var bara att medge, jag skulle gärna byta med Serena ;)

Haha, här sitter jag o pladdrar om en himla serie! Nej, men jag har väldigt lätt för att fastna för saker och då gillar jag att diskutera dom också. Så är det nån som råkar kika in här och är lika frälst i GG som jag är så ropa gärna hej i kommentarerna :)

Sen har jag en till grej jag har glömt skriva, men som jag bara inte får glömma bort: ett litet citat från min käre vän Malvina. Vi gick och pratade om vår lilla inplanerade Stockholms-tripp på påsklovet, att vi skulle flytta den för att Josefine ställer till med ett kalas man ju inte bara får missa ;) Iallafall så säger hon "Vi kan inte åka helgen efter, för då ska mamma åka till pappa (han bor tillfälligt i sthlm, det är honom vi ska till) ja, dom är typ på G" Värt att nämnas är kanske att malles mor & far är skilda, och båda har passerat 40-strecket. Kan man vara "på G" då? Hahahahahahaha xD Kanske lite svårt att förstå, men just då var det så jäkla KUL, för det är så Malle det bara kan bli. Gud vad jag älskar den damen alltså! <3

"Finns inte så mkt att säga" sa jag. Lita aldrig på mig när jag säger så. När jag inte har nåt att säga, då är något fel. Känns som att jag skulle kunna tjöta på i all evighet, men nu tänker jag faktiskt ta förnuftet till fånga och gå o lägga mig. GODNATT :)


Sommarjobb

Hej! I det här inlägget tänker jag ägna mig åt sommarjobb. Jag är arg, för jag kommer inte att få något känns det som :/ Att det ska va så jävla svårt. Jag har sökt 4 st än så länge, men chansen att jag får nåt av dom är lika stor som en 4-åring att gå vidare i Idol. Bläka! Sen har jag frågat på flera andra ställen också, men alla har ju redan folk. Ursäkta, men jag måste bara få säga FETTAAA! Jag vill inte vara värsta latisen utan pengar heller. Drömmen vore ju att få jobba på dagis, men jag tror inte dom anställer 16-åringar.
Nu prata jag med Kicki, hennes mamma jobbar på dagis och då bad jag henne fråga om hennes mamma visste om dom tog emot sommarjobbare, och dom hade fått en lapp idag om det. Så förhoppningsvis går det att söka där! ;D Sen har hennes mamma en kompis som just har öppnat en privat förskola, och då behöver man inte gå genom kommunen om man ska söka, så då ska jag gå dit imorgon och fråga också :)  Men jag får inte ha för höga förhoppningar med tanke på hur det har gått hittils. Jag vettefan om det är helt fel "teknik" att gå dit och fråga, utan att ha med sig CV/personligt brev, som jag har gjort? Kanske ska man skicka in ett brev istället..? Nej, det känns bäst att gå dit personligen, och sen om dom är intresserade skicka brev/betyg osv. Jag gör det som känns bäst jag, även om det är osmart, haha.

Idag var jag på gymmet för första gången på typ en månad, hurra för mig! Började ju så hurtigt där i början, men så blev det lite tight med prov/uppsatser ett tag och så var min hurtighet som bortblåst. Men nu är jag tillbaks igen, hehehe:P Nu ska jag ordna sovplats till mig och Angelica i Göteborg (det vill säga på nåt sketet vandrarhem) !

Söndag

Hejhej :)
Igår hade jag skitkul! Julia fyllde 17 i tisdags så vi firade det med middag och grejer. Bara girls såklart, på internationella kvinnodagen! Jag hjälpte Julia med maten och de innan, vi lagade mexikanskt, enchiladas och nån kycklingsallad. Och en asgod chokladtårta till efterrätt :D Jag tror minsann att jag tyckte "presentstunden" (som jag så fint valde att kalla det) var minst lika kul som Julia tyckte :P Haha, det berodde nog lite på att ja var så spänd inför va Julia skulle säga om vår present, den va ju lite stöllig xD Den innehöll bland annat fyra shotglas med fina små ord på (haha) som vi ju var tvungna att pröva senare under kvällen.
Ja, idag vakna ja iallafall rätt sent, åt frukost och satte mig och kolla på Antikdeckarna. Det va faktiskt roligt och se på, haha. Hej pensionär! Nu sitter jag och väntar på att min nybakta sockerkaka ska svalna :)
Jag ska även plocka undan lite på mitt rum, så mamma kan få ta sina kort inför flytten som hon tjatar om hela tiden! Nu är bara en månad kvar på kära tjäderstigen:( Jaja, that's life.
Nej nu ska jag faktiskt sluta svamla.. Förlåt för mina röriga inlägg!


Arvika Nyheter

Nä, jag blir hemma ikväll faktiskt :P Är alldeles för sleten. Läste Arvika Nyheter förut, och såg det där med Marc Jacobs-sjalen. Tyckte de va ganska roligt ja, liksom först så lyckas han (designern) hitta nån sketen sjal från Härjedalen, sen så bor den riktiga sjaldesignerns son i Arvika, och kommer få en massa pengar för detta:P Haha, fan va gött förn!


Äntligen fredag!

Ja, jag säger då det, gud va skönt. Fattar inte, sååå himla jobbigt  är det egentligen inte att gå i skolan? Eller jo.
Här sitter jag nu i allafall och tittar på ett gammalt avsnitt av Grey's. Det var mycket bättre förr! Nu är alla bara så jävla veliga, fast dåligt kan jag ju inte säga att det är ;) Men Gossip Girl, det är grejer det! Nu kom mamma hem, hejhej.
Vad ska jag göra ikväll? Hemma med Let's Dance, eller lite party med Agge, Evelina och Mimmi..? Vet inte riktigt. Är trött på att sitta hemma, men samtidigt så vet jag inte om det är nån idé att gå ut? 
Haha, jag måste bara berätta om historian idag xD Vi hade dubbeltimme, och alla var lite sega i huvudet och inte särskilt aktiva, och tydligen så märkte Ulf det, för han bara "Ta en sån här om ni känner er lite trötta, för jag behöver er mer alerta" , och så tog han fram dextrosol och bjöd hela klassen på. Wtf? xD Han överraskar en ibland den mystiska gubben.

Jag måste verkligen lära mig hur det här fungerar, fattar inte ens hur man gör om den där, vad ska man säga, presentationssidan? Där man kan skriva "jag gillar/gillar inte" och kontakter osv. Haha, men jag hittar den nog snart! (Jag är sånt datasnille, herregud)

Jojo, er nya bloggstjärna?

Hejhej!
Jag ska testa att blogga lite har jag tänkt mig :) Jag behöver verkligen ett ställe där jag kan få ur mig all onödig skit som jag funderar på, så jag hoppas jag kommer lyckas med en regelbunden uppdatering! Brukar inte vara så bra på sånt nämligen ;)

Nu är klockan (som vanligt..) alldeles för mycket men jag sitter här med Josefine på msn, jag väntar på att hon ska skicka en liten grej till Julias födelsedagsfirande på lördag, sen ska jag gå och lägga mig.
Idag hade jag en ful-dag, och har jag det så blir hela min dag förstörd. Haha, utseendefixerad or what? Nej men jag känner mig inte bekväm liksom och då blir det inge bra :/ Men efter skolan blev det stan (leta present till Julia), fika och sen massa prat med mina töser Sakar & (S)Agge, så det blev en bra dag ändå:) Fattar inte hur vi lyckas, vi gör aldrig nåt särskilt när vi träffas men ändå blir det så himla bra! Perfect match kallas det ;) Neeej, nu måste jag verkligen sova.
Godnatt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0