22:45

Jag har så jävla mycket i huvudet ikväll. Kommer inte kunna somna. Är väl vad man skulle kunna kalla förvirrad. Därför ska det bli så underbart att åka bort på fredag - kom bort härifrån ett tag och inte tänka på nåt här hemma. Bara släppa allt och leva livet! På grund av mitt snurrande huvud har jag inte fått mycket gjort ikväll heller, och det värsta är att jag inte ens orkar bry mig.
Det känns lite fel att jag vill åka bort för att fly från något, istället för att komma till något. Jag skulle så gärna vilja vara på topp och superduperpositiv (vilket jag givetvis är, men inte på det sättet) men nu ser jag mest det här som ett sätt att fly. Missuppfatta mig inte nu, jag tycker såklart det här ska skitroligt och jag är jättepepp men för tillfället kan jag mest fokusera på det som är här hemma.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag vaknar upp imorgon med en lättare inställning till livet.

(förlåt, jag är verkligen ingen mästare på att skriva "djupa" allvarliga texter. låter sjukt töntigt. vilket jag antar att det är också.)


like a battlefield

Idag har jag.. försovit mig, börjat packa, fått massa ärenden undanstökade, lyssnat på James Morrison hela morgonen, ätit mammas suuupergoda kycklingsoppa, blivit förbannad på sånglektionen, strukit kläder... nyttig information va? ;) där har ni ett exempel på hur man beskriver sin dag på tråkigast möjliga sätt! Nu ska jag gå och fylla på min lista, have a lot do to and I hate it. Puss!

DUBLIN

Oj oj oj. Detta är tredje bloggen jag loggar in på idag. Först min och Sandras företagsblogg; festfixerat.blogg.se (den måste ni besöka!!) och sen studentkommitténs: studentskvaller.blogg.se och till sist min egen. Puuh, ibland önskar jag att bloggar inte fanns:P Men det är väldigt roligt också!

Idag pratade vi om resor med klassen. Vi vill åka nånstans tillsammans innan studenten, och vi har pratat om Rom. Men det enda vettiga tillfälle då alla kan är på påsk, och det är ju så himla dyrt att åka till Rom på påsk. Så vi började tänka om lite, och kom in på Berlin och Dublin. Då kom jag på att shit, va fränt de vore att åka till Dublin! :D då vet jag om det är en stad jag skulle kunna tänka mig att bo i också, eller så kan jag stryka det från listan haha. Jag är iallafall riktigt sugen på Dublin! Tänk er att bara sitta på en irländsk pub och dricka guinness och försöka förstå vad alla irländare säger. Underbart! (Herregud va mycket utropstecken det blev nu då.)

Ja, det var väl typ det jag ville säga.
Glöm inte att besöka vår blogg, www.festfixerat.blogg.se (den är gaaanska nystartad ;))


Hopplösa framtid

Åh. Jag blir galen. Om mindre än 9 månader tar jag studenten, och efter studenten har jag bestämt mig för att jag vill resa någonstans. Jag vill ut och träffa människor, lära mig språk och se saker. Jag har länge varit inställd på au pair i USA, men jag vet inte... gjorde ett test på nån hemsida vad som skulle passa mig, och då kom jag på vad mycket spännande det finns. Jag vill fan göra allt. Gör det då, kanske man tänker. Men jag måste ju börja läsa nån gång också? Bli vuxen! Men det vill jag inte tänka på, jag tror typ jag kan vara ung hela livet. Här är alla de sakerna jag kan tänka mig att göra efter studenten:

  • Au Pair eller möjligtvis jobba/plugga i USA (Californien eller annan delstat?)
  • Vara reseledare på typ Mallorca
  • Jobba i London
  • Läsa spanska i Spanien
  • Jobba i Australien, Nya Zeeland eller Dublin
  • Jorden-runt-resa (måste jag nog vänta lite med, kostar ju en del)

Åååååh. Varför kan inte jag va en sån som vet precis vad jag vill göra, utan att lockas av allt annat hela tiden? Jag vet ju inte vad jag vill läsa till heller. Jag vet inte vad jag vill jobba med. Det här är så typiskt mig, aldrig va nöjd utan jag ska gärna göra allt på samma gång. Hur vore det med lite struktur nån gång?


bla bla bla

Gossip Girl!
Är inne på 4:e avsnittet nu, säsong 3. Jag dööör va bra det är. Använder mig av watchxonline.com, men det andra avsnittet fungerade inte, så jag googlade mig fram till en annan sida och tittade där. Och nu skulle jag titta på det fjärde, och då fungerade inte det heller. Testade med den andra sidan, men det fungerade inte där heller. Så då testade jag ungefär en miljon andra sidor, men ingen fungerade. Så jag har suttit i typ en halvtimme nu, och äntligen hittade jag ett ställe där det funkade. Lyckaaa! Dock finns ju inte alla avsnitt ute på nätet än, så jag vet inte hur jag ska klara mig sen, haha. Då kommer jag ju ändå va en månad före det som visas på teven liksom... jaja, inte tänka på det nu ;)

Jag hade ju historiaprov idag, det gick helt okej faktiskt. Första provet den här terminen som jag känt mig rätt nöjd efteråt! Det lönar sig verkligen att plugga, satt från 20.30-23.30 igår, och en timme på morgonen. Nu hoppas jag bara det gick så bra som jag trodde också haha:P Psykologiprovet förra veckan, det gick däremot inte bra.
På torsdag har vi en inlämning i Staden&Framtiden också, blä. Ska sätta mig sen och läsa ur en massa böcker som jag lånade på biblioteket idag. Jobbiiiigt:P men nu; gossip girl ;)


Måndag

Idag har våra skolkort kommit, gud va bra det blev! :D väntar på att nån som är mindre lat än mig ska lägga ut det på bloggen eller på fejjan hihi ;)

Hade sovmorgon imorse, det va sjukt gött. Sen hade jag en lektion, satt sedan hela eftermiddagen och försökte plugga historia, gick sådär. Möte med studentkommittén som tog evigheter, sen va jag och sandra ravigt hungriga så mamma fick skjutsa oss till mcdonalds och där svullade vi som aldrig förr, hehe. Kom hem vid sex och sen dess har jag suttit här, fast jag VERKLIGEN BORDE PLUGGA HISTORIA. Guuud, blir så trött på mig själv.
Nej, nu jävlar blir det hårdplugg!
pöss

091008

Idag är en sån dag då jag bara skulle vilja sjunka ner i en biostol och titta på film, eller möjligtvis kura in mig under en filt hemma i soffan framför teven med te. Men det går inte, för istället har jag prov som måste pluggas på, och recension som måste göras. Känns tungt måste jag säga.
Varför kan inte jag va sådär blondinbella-hurtig och effektiv och tycka allt jag gör är det roligaste jag nånsin gjort? Varför?!?!?!

Tur att jag har en härlig helg framför mig. Efter skolan väntar klippning, jobb och efter det ska jag åka till Alex och ha Idol/mys/prat/planerarkväll med Gran Canaria-gänget :)
På lördag ska jag pallra mig upp på Afro Power 09:30, sen klockan ett väntar brunch hos Ida (har aldrig ätit det, jag längtar!) På kvällen ska vi fira Malle med middag och bowling :)

7 oktober

Sitter i skolan och längtar bort. Till sol, värme, bara ben. TUR att det bara är 15 dagar kvar tills vi drar till Gran Canaria! :D Jag längtar så sjukt mycket nu! Förhoppningsvis kommer det vara varmt så man kan gå i bara ben ;)

Såg nu att det är 24 grader där just nu, hoppas inte det hinner sjunka tills vi kommer. Jag vill ha vääärme!


lyssna!

Nothing ever hurt like you- James Morrison

RSS 2.0