jag dör.


Life is a rollercoaster

(fint ronan keating-citat i rubriken, haha)

Idag har varit en konstig dag. Både bra och dålig. Vaknade lite för sent imorse (som vanligt) och stressade till skolan. Hade kort skoldag, gick till elva. Då ringde jag Malle och frågade om hon ville dö med mig. Jag var så trött så jag inte visste vart jag skulle ta vägen ungefär. Så då gick vi hem till henne, åt och sen la vi oss i soffan och tittade på gossip girl ;D Malle har ju inte sett det så vi såg från allra första början. Jag älskar verkligen den serien!!!! Sen efter några avsnitt somnade båda två, haha. Vi sov väl i en och en halv timme eller nåt, vaknade klockan fyra igen. Det var så GÖTT! sen låg vi i soffan och segade oss ett tag till innan jag tog bussen hem halv sex. Då drabbades jag helt plötsligt av orkeslöshet, jag kände inte för att göra någonting.
Jag fick ångest när jag började tänka på svenskaläxan, hälsokompaniet och projektarbetet. Jag har så mycket att göra just nu, så jag blir helt apatisk typ. Jag ville verkligen inte göra nåt annat än att ligga och stirra. Det låter sjukt, men efter lite råd från Sofia blev det lite bättre och jag lyckades ta tag i lite bakning inför vår brödförsäljning på torget på lördag iallafall. Lagade tacos till middag också, gött gött.

Sen såg jag på Idol, fan va bra Calle är alltså! Men jaa, han har inte speciellt mycket uttryck i ögonen.. De måste han jobba på! Sen så kollade jag mailen för att se om vi hade fått vår logga (företaget alltså) av Britta som har gjort den åt oss. Och det hade vi! Den är så jävla snyyyyygg! :D Vill inte visa den än för vi kanske ska göra lite ändringar, plus att vi ska starta blogg och facebookgrupp så då kommer ni få se den där ;) Åh, det gjorde typ min dag. Människan är hur duktig som helst.

Herregud, på Idolröstningen förut. Jag trodde jag skulle gå åt. Mina nerver klarar fan inte av sånt alltså, jag satt och vred på mig i soffan och var supernervös. Jag skojar inte, herregud. Känns ärligt talat som att jag ska bryta ihop när som helst. Förvånar mig inte om jag börjar gråta för att mina öron sticker ut när jag prövar studentmössa imorgon eller nåt. Haha. Godnatt.

Att läsa bloggar är inte bra

Igår när jag satt på thairestaurangen med gran canaria-gänget, så diskuterade vi självklart vår kommande resa. Så säger Sandra "Jojo, det får bli hårdträning på HK innan vi åker nu!" och då kommer jag på något som jag inte har haft en tanke på innan... VI SKA JU FÖR FAN HA BIKINI PÅ OSS!!! Detta faktum är jag verkligen inte redo för. Känner mig blek, fet och ja.. ni fattar. Jag har inte tänkt alls på vad jag ätit på hela sommaren (och då blev det ju inte många bikinidagar) och det märker jag nu när jeansen börjar bli aaaningens trånga. Hjälp :S

Därför bestämde jag mig att nu måste jag banne mig försöka äta lite bättre. Så som jag levt under sommaren/början av hösten har varit under all kritik. Jag säger inte att jag ska banta, och jag säger inte att jag kommer klara att hålla mig borta från allt vad godis, chips och skräpmat heter men jag måste iallafall försöka.

Det jag skulle komma fram till var att det inte är speciellt bra att läsa de bloggar jag läser, om man ska försöka vara nyttig. Jag menar.. Kenza, Egoina, Paow och Gaybloggen.. hur hälsosamma är dom?! :P Dom har en sån avslappnad inställning till allt vad fett och socker heter så man tänker ju typ.. "ja men, kan Kenza så kan ju jag.." Nej JUST DET, ja glömde att Kenzas ämnesomsättning är den bästa i Sverige (för att inte tala om Stina-Lees)!
Därför ska jag försöka hålla mig borta från dom här bloggarna nu! :P Egoina är ju sjukt rolig och så, men näää, det går inte.

Men som sagt; jag säger inte att jag kommer lyckas!! (det där skriver jag endast för att ja ska slippa äta upp mina ord:P)


You make it real for me

Jag borde gå och lägga mig. Jag har varit så jävla trött de senaste dagarna så det verkar inte som om alla sömn i världen kan bota mig. Jag har inte återhämtat mig från vår fantastiska helg i Göteborg än. När allt till slut blev fixat ( det vill säga svenskan skriven, väskan packad och så vidare) så kunde jag slappna av och ha världens bästa helg i Göteborg. Det var så jävla roligt! Håkans spelning var helt jävla a m a z i n g .
Gud, jag älskar livet.

Var på bodybalance förut och hörde världens finaste låt, You make it real for me med James Morrison.
James Morrison lyssnade jag mycket på förr. Hans röst är helt underbar. Musiken är också underbar. Dock kan den få mig att bli väldigt sentimental, så den passar inte alltid.

BAAAH

Nu ska ni få höra lite jobb-relaterade saker (jag vet att det är skittråkigt men ändå skriver jag ner dom) Jag står på palladium just nu och är skitstressad, har inte skrivit klart svenskarapporten och har inte packat färdigt inför imorn och klockan är redan sju. Streeeess!!!! Paniiiiik!! Varför jag då står och bloggar mitt i allt detta kan man ju fråga sig, men det har vi inte tid med nu. SÅ, till saken.

"Män som hatar kvinnor" går på palladium just nu, och imorn är det premiär på "flickan som lekte med elden". Av någon konstig anledning så har jag väldigt svårt för att skilja på dessa titlar, och ser ibland ingen skillnad (låter helt sjukt, jag vet) men iallafall. Med biljetterna som jag sålde, kom det ut några mystiska kuponger som det stod "10 kr rabatt" på. Jag undrade vad fan det här var, och tittade lite närmare.. så stod det "flickan som lekte med elden" på dom, och som sagt så har jag svårt att hålla isär filmerna. Så jag tänkte "varför kommer biljettkupongen ut när man redan sålt biljetten? äsch, det orkar inte jag bry mig om så jag sket i dom.
Så kanske det har kommit 8 kunder, och jag har bara lagt dom där kupongerna åt sidan lite diskret, och så kommer det en kärring (ursäkta). När hon får sin biljett så säger hon nåt i stil med att hon vill ha kupongen också, och jag bara faaan nu såg hon den, hur ska jag förklara det här?! Jag visste ju inte vad jag skulle göra med den liksom. Så jag får fram "eeeh, alltså, jag vet inte riktigt vad det är för nåt?!" varpå kärringen säger; jaaa, men är det inte rabatt på den andra filmen då? den vill jag att ha!!!!" Så då ger jag den till henne, och först då fattar jag att det är en rabattkupong för filmen som början IMORGON. Yeeey, smart där. Så även om kärringen va sneaky-sneaky (hon va verkligen envis, det går inte att förklara riktigt) så var det bra, för annars hade ju ännu fler blivit utan rabatt. Nu står jag här och har dåligt samvete över alla som blev utan kupong! Hahaha.


Jag kan ju säga också att detta är bara en av tusen pinsamma saker som händer mig under mina kvällar på bion! :P

Nej fan, nu måste jag fortsätta poppa popcorn och stressa ännu mer! :D

=(

Meeen, nu är jag sur :( Dom har tagit bort Being Human från Svtplay, och jag vet att det inte var en månad sen sista avsnittet sändes.. va sur jag blir!!

Jag gick till skolan idag, trots att jag inte kände mig helt frisk. Det resulterade i att jag är väldigt sleten nu, och ville bara lägga mig och vila. Och titta på Being Human, eftersom jag missade sista avsnittet! Usch, idag är en otursdag för mig tror jag. Jag kan ju räkna upp andra saker som vart extremt otur-iga idag när jag ändå håller på :P
1. Jag missar bussen hem när jag är cirka 5 meter från hållplatsen, för att bussjäveln inte bromsar in och stannar!
2. Jag tog ut 100 kr i onödan (som jag vet att jag kommer slösa bort) för att jag hade glömt busskortet, sen hittade jag tolv kronor i väskan!
3. ojdå, det kändes som att det var mycket mer... hahaha:P Men det andra räckte gott o väl ska jag säga er!

Och allt händer samma dag som Patrick Swayze dör! vad är detta?! :O

(hahaha, under tiden som jag skrev det här inlägget lyckas jag komma åt nån knapp så att texten blev fet och hur stor som helst, men jag tänkte att det blir säkert normalt när man publicerar det. Så kollar jag på inlägget och då är det helt tomt! hahaha. Så då fick jag krångla och kopiera till word och göra om, innan jag kunde publicera! Hahahaha, kanske bara är jag som ser det komiska i det:P )


New Moon

Jag är sjuk och jävlig och har inte så mycket att säga, mer än att den tredje New Moon-trailern som visades på VMA inatt är SJUKT JÄVLA BRA! Jag dör, jag vill ha 20:e november nu. Jag vill se filmen nuuuuu! :D


WESTLIFE

Här sitter jag och lyssnar på Westlife, nyvaken och skabbig. Måste bara säga att jag tycker Westlife är så braaaa! Haha, det är helt sjukt, dom är ju ganska smöriga liksom, men jag gillar dom. Det är nåt speciellt med dom. :P

En annan sak som var väldigt bra, var att vakna upp helt ensam. GUD va skönt det va. Ingen som kommer och tjatar på en eller stör på nåt annat sätt. Kunde sova hur länge jag ville hehe ;) Igårkväll när vi skulle hem så va Ida orolig över att ja skulle va själv (mamma och pappa är ju i London) men jag kände för att va själv (för ovanlighetens skull) och visste att jag skulle tycka det var skönt att vakna upp själv idag. Konstigt det där, jag hatar att somna/sova ensam men älskar att va själv på morgonen. Iallafall den första halvtimmen. Men gud va jag babblar om onödiga saker:P

Ska berätta om gårdagskvällen istället :) Den var mycket trevlig! Hade först bara tänkt att vi skulle äta middag här, bowla och sen åka hem. Men det fick bli Tiki också, eftersom det var ju halva priset på inträde innan elva! Hahaha, måste ju spara pengar till Gbg..
Iallafall... Ida och jag åkte och handlade vid fyra, sen åkte vi hem, gjorde oss i ordning och sen kom andra Ida så började vi laga mat. Tacos. Fantasin var på topp ;) Ida blandade varsin Rosa Pantern till oss också, gud va god den är! (Blev några fler sen..) Sen kom Kicki och Sanna, så åt vi :) Sen gjorde vi oss i ordning lite till, lyssnade på musik osv tills klockan blev halv elva. Då åkte vi till Tiki och betalade inträde, sen gick vi och bowlade:D Jag och Ida var riktigt bra, eller inte..;) Kicki och Sanna fick strike hela tiden dom jävlarna! Sen vid tolv iallafall, gick vi till Tiki. Det var ganska mycket folk, men typ inga jag kände... bara några få. Men jag, Ida & Ida pratade lite med dom få vi kände haha, sen dansade vi såklart :D Dock lyckades jag, idioten, va på toa när dom spelade Håkan. Liksom, hur ofta spelar dom Håkan på enda utestället i Arvika? :P Well well, jag tyckte Tikis inredning va väldigt mysigt iallafall. Fast jag tycker nog att förfesten här hemma + bowlingen var roligare. Men man kan ju inte ha toppenkvällar jämt ;)
Sen kom Kicki och Julia och hämtade oss (dom va inte med på Tiki) och så åkte vi till shell och köpte mat. Men min french hot dog va inge god :( vitlökssåsen va blääää:P Kan ha vart för att jag egentligen inte va sugen på mat men. Haha. Sen blev det hem och sängen direkt. :)


Saturday Morning

God morgon lördag! Shit, det känns som att det var längesen jag var uppe så här "tidigt" en lördag. Men jag gick ju och la mig 23 också, så det är väl inte så konstigt. Otroligt skönt var det iallafall med 12 timmars sömn.

Kalaset igår var trevligt :) Hur god mat som helst, så det var matkoma sen resten av kvällen haha.. Efter Idol åkte jag och Elin hem, och sen minns jag fan inte vad jag gjorde tills jag gick och la mig. Så trött var jag.
Mamma och Pappa åkte till London imorse dom jävlarna, uuuh:P
Men jag ska inte klaga, det ska jag inte.

Idag ska jag... försöka rensa i min garderob och senare i eftermiddag ska jag och Ida handla, för ikväll blir det middag här med några brudar ;) Bowling satsar vi på som sagt också. Trooor jag ska slå på stort och göra pannacotta. Har vart sugen på det ett bra tag nu! :P

Men först ska jag börja dagen med frukost och några avsnitt Ghostwhisperer (Elin har glömt sin box här, lycka!)


Allt&inget

Hej alla kära läsare :D (glimten i ögat här va)
Nu är jag här igen, har vart  otroligt o-sugen på att blogga. Ligger i soffan, är så sjukt trött. Ska snart på kalas, kusin vitamin Martin fyller 16 år. GRATTIS! Ikväll blir det väl inte mycket annat, ska se på Idol på kalaset också tänkte jag ;) Sen ska jag nog sova. Och sova. Och sova.

Idag tog vi skolkort, alla blev dret-heta. Verkligen. Johanna hade folkdräkt, jag var emo, Sofia en rosa tönt o s v. Efter det segade jag mest runt hela dagen. Försökte få nåt gjort på lektionerna. Gick sådär. Något annat som går sådär är att spara dom pengarna jag har fört över på kontot till Göterborgstrippen som blir nästa vecka. Efter skolan gick jag och Sofia på stan en sväng och jag tröstshoppade en snygg ögonskugga och ett mycket vackert armband. Och så ska vi bowla imorn och skit.. Visst, jag kommer ju ha pengar till Gbg, men jag vill liksom ha OBEGRÄNSAT, så jag inte behöver snåla ett dugg.. hahaha.

Åh herregud, det har hänt så mycket sen sist som jag verkligen borde skriva ner, men det orkar jag inte. Tar det i mycket korta drag istället (egentligen ganska onödigt eftersom alla som läser min blogg redan vet allt detta) Men whatever.
Min födelsedag: firade ju tillsammans med kömpisera den 29:e. Det var galet. Dom hade gjort en frågesport till mig som jag inte kunde nåt på, och varje gång jag hade fel fick jag dricka. Ni alla vet ju hur det gick. Frågesporten avslutades med en av de största överraskningarna i hela mitt liv, jag fick en mobil! Av mina kompisar!!! Hur många va ni som la ihop, 25 st? :O Helt sjukt enligt mig. SLUTSATS: Jag har världens bästa vänner. Resten av kvällen var; dans, hål på strumpbyxorna, körv, ett sms, en seg Josefine. Detta var en av dom bästa partykvällarna i mitt liv! :D
Förra veckan: fick vi besök av de spanjorer som vi i spanska-gruppen bodde hos förra året när vi var i Fuengirola :) Hela veckan bestod av Boda Borg, Stockholm, spanska, grillning på Ingestrand och så vidare. Fullt upp!
Sandras 18-årsfest: i fredags. Det var mitt i skogen, bonntema. Jag såg ut som fan, hade skitkul. Sofia, jag och Julia blev sjukt övertrötta mot slutet och gjorde massa cp-grejer. Vi sjöng även en sång för sandra:D Kanonkul!

Ja, och den här veckan har jag inte gjort så mycket... Typ jobbat, haft möte med studentkommittén, pluggat (nej, det har jag fan inte gjort) och sett på Idol:D Är överlycklig över att det har börjat igen! Nu ska bara Gossip Girl börja så är livet fulländat.

Nu ska jag gå och fräscha upp mig lite innan kalaset. Vi hörs :)

 


RSS 2.0