onsdag 17.57

Hej :)
Har inte känt för att blogga på några dagar, så jag har skete i det helt enkelt.
Är hemma hos Anna nu, vi har kollat på High school musical...barnsliga som vi är. Vi stör oss på alla fjantiga grejer lika mycket varje gång, ändå tittar vi på den om och om igen. Inte lätt!

Skoldagen var bra och kort. Hade bara två lektioner, och sen sånglektion. Det gick skitbra idag. Jag vet inte varför, men jag har varit på jättebra humör idag. Gött, så skulle det vara varje dag..men det är inte så lätt när man bor i det här klimatet:P Men det blir ju ljusare och ljusare för varje dag nu :)

Har ni tänkt på en sak? På vintern är det ofta så, att man bara lever för att få dagarna att gå...och väntar på våren. Man tar inte vara på dagarna speciellt mycket. Det kanske bara är jag, men jag tycker iaf att mina föregående vintrar är ganska suddiga, jag kommer liksom inte ihåg nåt speciellt. Så borde det inte va! Men det kanske är ofrånkomligt, jag vet inte..

Idag fick jag se mina skor från Ellos! Dom var ungefär som föreställt mig, snygga alltså ;) Synd bara att jag får vänta typ...tre månader? Haha :P

Nu ska jag va lite social här..puss

Kommentarer
Postat av: Anna

2009-01-21 @ 18:39:10
URL: http://a
Postat av: Anna

Haha, allt som är barnsligt och töntigt älskar vi! :D Löcka te på äfro paovern!

2009-01-21 @ 18:40:44
URL: http://annailona.blogg.se/
Postat av: sofia

det är sant. man bara väntar på att sommaren ska kma och man vill att vinterdagarna ska gå jättefort. tyvärr. :P

2009-01-21 @ 20:32:54
URL: http://blueberrybaby.blogg.se/
Postat av: Krissil

Haha, det fatta jag =) Jo jag är jättesugen men träning med hund får gå före =) Hänga med på springturer i framtiden? Koz Ses på lördag by the way :)

2009-01-21 @ 23:16:10
URL: http://krissil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0