Snart helg:D

Är det nån som nånsin får nåt gjort i skolan på sista lektionen på fredagar? Inte är det många här inte.. men hör och häpna, jag har faktiskt fått lite gjort nu under lektionen. Skrivit ut massa papper som ja har strukit under det viktigaste på, och sedan ska jag sammanfatta det och gör lite stödord till redovisningen. Känns bra ;)

Förut hade vi engelska-redovisning, det gick inte alls bra. Jag va inte alls nervös innan, men när ja väl skulle börja prata så sket sig allt. Kan nog inte förvänta mig mer än ett vg (men iofs,  jag vet att jag inte kommer få ett högre betyg än så, så det är väl bra antar jag)
Sen fick vi reda på geografiprovet också, det blev ett vg. Med tanke på vad dåligt provet gick så är jag nöjd, fast att jag vet att jag kan så mycket bättre. Jag som så länge varit ett mvg-barn har helt plötsligt blivit ett vg-barn, haha. Känns på ett vis som en vinst, faktiskt. Ni som är likadana förstår.

"Ååh nämn mig!!" utropade Johanna nu när hon såg att jag bloggade. Så ja, jag gör väl det då. Johanna Wides blogg borde alla läsa!! http://www.johannakristinaelisabet.blogg.se/

nu får ni en tråkig liten bild på nya zeeland, bara för att det inte ska se lika textigt ut. pöss!

oj va fet den blev :P


Kommentarer
Postat av: johanna

Mohahah! jag nämns ;)

Du var bra på Engelskan! bättre än jag :P

2009-03-13 @ 16:52:39
URL: http://johannakristinaelisabet.blogg.se/
Postat av: karin

Säg inte att det gick bajs på engelskan, det gick ju skitbra!!!!! ses imorgon på afro power ;D

2009-03-13 @ 19:43:57
URL: http://lovisally.blogg.se/
Postat av: karin

haha, tack då ;P men gött med sovmorgon också! Ja, men jag har två muntliga grejer att förbereda så de kommer ta tid. men jag följer inte med på bodypump och bodystep iaf ;)

2009-03-14 @ 12:17:04
URL: http://lovisally.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0